|
Nu esti logat.
O intrebare intrebatoare...#1 2007-03-31 15:36:27
o intrebare intrebatoare...sunt la a 5a folie de AC si am avut spotting prin a 3a luna dar acum a aparut iar ceva de genul ala.. e tot spotting? poate sa fie si acu in luna a 5a ? stiam ca in primele 2-3 luni pana se acomodeaza corpul cu AC. Lamuriti-me si pe mine ca is cam confuza/ingrijorata..cand se intampla ceva de genul asta o iau razna si zis cred ca is insarcinata...paranoia..plzz help me daca nu putem sa facem viata mai lunga, hai sa o facem lata Offline #2 2007-03-31 18:12:51
Re: o intrebare intrebatoare...se poate sa fie tot spoting,de ce sa fii insarcinata,nu le-ai luat corect? Offline #3 2007-03-31 18:21:41
Re: o intrebare intrebatoare...daca stii k nu esti insarcinata..du-te la medik.poate sa ti le skimbe Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2007-03-31 18:38:04
Re: o intrebare intrebatoare...le-am luat corect, dar imi fac griji cu toate ca nu am avut nici problema.. doar 3-4 zile de spoting prin luna a 3 a si chiar ma simt bine cu ele nu vreau sa mi le schimbe..si chiar nu as avea bani acu s amerg la medic ca mi le-a prescis un medic la cab particular si e 500 de mii consultatia daca nu putem sa facem viata mai lunga, hai sa o facem lata Offline #5 2007-03-31 19:46:48
Re: o intrebare intrebatoare...poti sa mergi la un cabinet de planning care nu este particular.nu prea e bine sa sangerezi dupa alea 3 luni de acomodare cred ca trebuiesc schimbate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-22 09:42:37
Re: o intrebare intrebatoare...in 10 mai am inceput a 6-a folie de karissa si in 19 mai a aparut o scurgere rosie-maro care o mai am si astazi. sa fie spotting in la a 6-a folie? (in primele trei luni nu am avut spotting) Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #7 2007-05-22 09:58:41
Re: o intrebare intrebatoare...dacca nu ai uitat o pastila sau nu ai luat medo=icamente care sa le scada efectul da este spotting,daca apare si luna care vine trebuiesc schimbate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-05-22 10:06:57
Re: o intrebare intrebatoare...oki ms (de uitat n-am uitat nici una) Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #9 2007-05-22 10:08:37
Re: o intrebare intrebatoare...cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-05-22 10:09:22
Re: o intrebare intrebatoare...aaaa, am baut ceai negru, ala scade efectul ac? Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #11 2007-05-22 10:12:36
Re: o intrebare intrebatoare...nu scade stai linistita. doar ceaiul de sunatoare,grefele in cantitati mari si antibioticele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-05-22 10:14:31
Re: o intrebare intrebatoare...ms inca o data:* Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #13 2007-05-22 10:17:42
Re: o intrebare intrebatoare...cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|