|
Nu esti logat.
Logest#1 2007-04-02 13:08:15
logestbuna am inceput sa iau logest de 9 zile insa am observat anumite schimbari menstruatia ma tinut mai mult.astazi a 9a zi de anticonceptionale am avut un contact menstruatia se oprise insa ramasese urme de ea.am avut contact normal neprotejat decat pe baza anticonceptionalelor.credetzi ca sunt protejata ? sau nu ? mentionez ca este prima data candiau anticonceptionale.va rog mult raspunss..si spunetzimi daca si pe voi va tinut mai mult Offline #2 2007-04-02 13:11:04
Re: logestesti protejata(daca le ai luat corect)...si acele urme ala menstrei pe care le vezi tu sunt de fapt spotting...si e normal in primele 3 luni de anticonceptionale.. Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-04-02 13:11:44) happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-04-02 13:11:26
Re: logestdupa 9 zile sigur esti protejata. ai spotting. Nobody home Offline #4 2007-04-02 16:42:24
Re: logestk thx dap leam luat corect ms mult Offline #5 2007-04-02 20:28:30
Re: logestSalut pe toata lumea,sunt noua pe forum dar si pe internet. As avea cateva intrebari referitoare la ant. Logest.Le iau doar de o luna din prima zi de ciclu iar ciclul m-a tinut 10 zile nu 5 ca de obicei.Poate fi o reactie negativa a organismului? Nu am m-ai folosit antic. de 10 ani.Acestea mi le-a recomandat un medic ginecolog dar fara un consult amanuntit.Am 39 ani si sunt si fumatoare.Este normal sa tina asa de mult ciclulEste cineva care a patit asa ceva? Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-02 20:35:55
Re: logestMedicul mi-a recomandat sa folosesc si prezervativ in prima luna.Nu este suficienta pastila?nu asigura protectia necesara? Offline #7 2007-04-02 20:39:57
Re: logestba sunt suficiente doar pastilele, protectia suplimentara e necesara doar in primele 7 zile din prima luna. dupa ce iei 7 pastile esti protejata deplin Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-04-02 20:50:57
Re: logestb_ileana pentru ca le-ai luat din prima zi a menstruatiei nu ai nevoie absolut deloc de protectie suplimentara..deci poti renunta fara griji la prezervativ (si puteai sa faci asta inca de cand le-ai inceput) Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-04-02 20:51:35) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #9 2007-04-04 10:55:49
Re: logestMersi pt raspuns.Dar de ce m-a tinut ciclu 10 zile? mi-au fost recomandate pt ca in perioada dintre cicluri ma dureau ingrozitor sanii,mi se unflau iar pe fata imi apareau cosuri.Exista probabilitatea ca fiind fumatoare sa mi se fi recomandat protectie suplimentara in prima luna?pt ca sunt medici care recomanda sa te lasi de fumat pt ca le iei degeaba.Oare este un adevar? Offline #10 2007-04-04 12:08:23
Re: logestnu te-a tinut ciclul 10 zile, ai singerari intermenstruale. de la pastile, cum ti s-a spus deja. daca citesti prospectul din cutie vezi ca scrie acolo ca sunt efecte secumdare comune si nepericuloase ale contraceptivelor iar aceste singerari se afla printre ele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-04-06 17:31:31
Re: logestok, prospectul l-am citit ,dar pot face deosebirea intre un ciclu abundent si o sangerare usoara.De ex mai am 2 pastile de luat si mi-a venit ciclul din nou cu aceleasi simtome pe care le aveam si anainte:dureri de spate ,senzatii de voma.Am totusi o varsta si pot face deosebiri. Offline #12 2007-04-06 17:39:26
Re: logestCite dintre voi ati fost trimise sa va faceti analize inainte de a vi se prescrie anticonceptionale?Am cerut medicului sa-mi dea o trimitere pt un dozaj hormonal,mi-a spus ca sunt "apa de ploaie"si dau si banii degeaba.Partea proasta ca m-ar fi costat c-am multisor pt ca la noi in oras nu se fac. Offline #13 2007-04-06 18:26:38
Re: logestnu se face nici un fel de analize pentru a prescrie anticonceptionale, doar daca medicul considera k e nevoie. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2007-04-21 15:29:06
Re: logestbuna am si eu o intrebare daca am facut pauza dupa prima folie de logest si in timpu asta mia venit mensttruatia ... normal cate zile se face pauza? si azi e a 8a zi cum ar veni azi trebuie sa iau a 2 a folie nu? si dupa asta cat trebuie sa astept ca sa am contact sexual?va rog mult raspuns Offline #15 2007-04-21 15:36:19
Re: logeste normal.menstruatia trebuie sa iti vina in decurs de cele 7 zile pauza. da azi poti incepe a2a folie si poti avea kiar de azi contact sexual daca esti la a2a folie. Offline #16 2007-04-24 22:57:36
Re: logestinca o intrebare... acum la a 2a folie imi apar dureri noaptea de burta ca si cum ar fi prima zi de ciclu insuportabila cu dureri si crampe.... este normal? in prima luna aveam dureri dar nu atat de rele erau f mici dar de 3 zile de cand am inceput a 2a folie sunt dureri mai mari .... Offline #17 2007-04-25 12:56:27
Re: logestin mod normal nu trebuie sa existe acele dureri, eu zic sa mergi la doctor...sa nu fie altceva "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #18 2007-04-25 14:33:38
Re: logestaproape sigur crampele au alta cauza, cel mai probabil digestiva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-05-01 00:32:36
Re: logestsi azi am avut dureri de cap si de burta si senzatie de voma:(( am luat un metroclopramid si a fost ok.... sigur nu este din cauza ant? ..... sunt la a 2a folie la jumatate ..la prima folie nu ma durut deloc insa de cand am luato pe a 2a inainte de pastilutza cu 3 ore si dupa cu 3 ore(o data asa o data asa)incepu durerile si starea de voma.....:(...ceva nu e in regula , nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|