|
Nu esti logat.
Streptococ#1 2007-04-03 21:28:37
streptococSe poate ca o anexita sa se trateze superficial,apoi sa revin din cauza streptococului? In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #2 2007-04-04 00:06:21
Re: streptococzicea o fata( nu mai tin minte numele) k poate sa revina de la un stafilococ (asa a patit ea), nu stiu acum cat de mare e diferenta dintre un stafilococ si un strptococ http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-04-04 14:51:10
Re: streptocock multumesc In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #4 2007-04-04 23:05:14
Re: streptococdar ce efecte pot avea stafilcocii si streptococii? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-04-05 10:28:43
Re: streptococam dubii mari Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-17 18:28:43
Re: streptococe posibil sa fac reumatism de la un stafilococ? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-04-17 18:45:29
Re: streptococdin cate stiu eu streptococul traieste in gat si stafilococul (auriu) este responsabil de acnee in exces si furuncul..stiu bine? Offline #8 2007-04-17 19:26:45
Re: streptococstreptococul beta hemolitic da reumatism articular acut, dar e pt o scurta perioada - de obicei la adolescenti apare. partea periculoasa la el nu e reumatismul insa, ci faptul ca determina dupa 20-30 de ani de la infectie boli cardiace. mami de minuni Offline #9 2007-04-18 15:41:14
Re: streptococmersi de raspuns eu_vreau http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2007-04-18 18:35:38
Re: streptococpai cum iti zicea si doctoressa la un mom dat...e posibil sa il ai si in gat si sa ti-l fi adus in vagin datorita sexului oral... Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-04-18 18:36:32) mami de minuni Offline #11 2007-04-18 22:06:38
Re: streptococaaaa, acu m-am prins ce vroia sa zica doctoressa.... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2009-05-27 10:31:31
Re: streptococfetele va rog ziceti-mi si mie ce sa mai fac...de vreo 6 luni iau aproape incontinuu antibiotice ...aveam dureri in gat primu exudat a iesit negativ la a-l doilea mi-a iesit stafilocic auriu...am luat tratament nu m-a mai durut o vreme pe urma iar a reaparut durerea mi-am facut alt exudat la care mi-a iesit streptococ beta hemolitic am luat doxicila ptr ca la asta era sensibil pe urma tot nu a trecut si mi-a mai zic cineva ca doar am mangaiat infectia cu doxicilia ...si mai era sensibil si la ampicila cu acid clavulanic care rezula amoksiklav dar mi s-a spus sa nu iau amiksiklav pana nu repet exudatu l-am repetat si tot la amoksiklav era sensibil am luat amoksiklav si tot degeaba tot am dureri de gat si nu-mi trece ...am luat fff multe antibiotice si am facut si candida si mai am si strptococ vaginal...mi-au iesit la analiza de secretie coci grami pozitivi....nu mai stiu ce sa mai fac....antibiotice nu mai vreau sa iau ca mi-e firca sa nu dau in altele de la atatea....dati-mi si mie un sfat ...credeti-ma ca sunt dispertata nu mai stiu ce sa mai fac din decembrie numai asa o tin prin spitale dar durerea este ca o tin degeaba ca nu trece cu nimic....vreau sa merg la homeopat...altceva nu stiu ce sa mai fac am fost la "n" doctori si la "n" cabinete de O.R.L..daca a-si scapa de infectia din gat a-si scapa si de problemele ginecologice.... Multmesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #13 2009-05-27 11:05:20
Re: streptococDiana88 nu e nevoie sa postezi acelasi mesaj de mai multe ori. Asteapta. Cand va citi o fata care va sti sa iti raspunda, fii sigura ca va scrie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2009-05-27 11:52:42
Re: streptococdiana, poate te reinfectezi continuu. nu-mi imaginez sa nu-ti treaca in atatea luni de antibiotice. poate e ceva in jurul tau in care traieste streptococul asta. gandeste-te la orice cale prin care ai putea sa-l iei de undeva si data viitoare cand faci tratamentul, evita orice contact cu ceva ce ar putea fi purtator. si sa iei si ecva pt imunitate. pe antibiotice intr-adevar nu poti sta la nesfarsit. si asa mi se pare mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|