|
Nu esti logat.
Culoare menstruatie#1 2007-04-04 09:45:49
culoare menstruatieAm si eu o mica nelamurire - este vreo problema daca de ceva timp culoare menstruatiei a devenit mai inchisa (aproape maronie)? Poate fi de la anticonceptionale? Si daca da asta ar fi vreo problema? "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #2 2007-04-04 09:47:11
Re: culoare menstruatiesub ac. se poate schimba culoare menstrei la mine la inceput si sfarsit este maro.asa ca stai linistita nu sunt probleme:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-12 23:35:12
Re: culoare menstruatieBuna! Intrebarea mea e legata tot de culoarea mestruatiei. I-au anticonceptionale karissa , si in pauza de 7 zile am avut o scurgere maro inchis, cu cheaguri. Si am zis k e menstruatie. Problema e ca a durat doar 2 zile, cam asa. Am avut in prima zi niste dureri specifice pt perioada de mestruatie... asa mi se intampla mie de obicei. Pastilutele anticonceptionale le-am luat in fiecare zi, la aceesi ora. Pot sa consider scurgerea a fi menstruatie normala chiar daca a durat asa de putin ? sau poate fi vreo problema? Multumesc Offline #4 2007-04-12 23:43:17
Re: culoare menstruatieatata timp cat iei antibebe, menstruatia poate sa scada cantitativ (ca si nr de zile si ca abundenta). Zicea doctoressa ca in timp ce iei antibebe si o picatura poate fi considerata menstruatie. Daca le-ai luat corect pastilele nu-i nici o problema. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2007-04-12 23:55:45
Re: culoare menstruatiemultumesc pt raspuns Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-13 19:01:50
Re: culoare menstruatiecu placere. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|