|
Nu esti logat.
Informatii despre vaccinul si plasturele contraceptiv
#1 2007-04-04 12:58:02
informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivAm auzit intr-un reportaj la tv ca sunt si alte metode ce contraceptie mai noi cum ar fi un vaccin care se face la femei si esti protejata timp de trei luni eu stiam ca acesta se face la barbati.Si tot acolo s-a pomenit de plasturi care se lipesc de corp si care au efect contraceptiv. As dori sa stiu mai multe informatii. A folosit cineva aceste metode? Offline #2 2007-04-04 13:06:51
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivinjectiile cu anticonceptionale exista de ceva vreme...iar plasturii aceia nu se gasesc la noi in tara...pt mai multe informatii despre cele dintai mergi la un cabinet de planning... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-04-04 13:07:12) happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-04-04 13:20:36
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivMersi pt informatie dar tocmai un post de tv romanesc a spus ca se gasesc si la noi cam acum 2-3 saptemani am vazut reportajul la stiri de aceea vream sa stiu si ce reactii pot provoca injectile si dc sunt eficienti plasturii. Am fost la planning dar nu era nimeni. Nu stiu ce sa cred ma duc dimineata mi se spune sa ma duc dupa amiaza , ma duc dupa amiaza imi spune ca a plecat. De aceea am scris aici. Offline #4 2007-04-04 13:25:30
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivdespre injectii s a mai discutat pe forum si la fel si despre plasturi...daca da i o cautare o sa gasesti...pe scurt...sunt eficiente dar injectiile nu sunt f utilizate (motivele nu stiu sa ti le spun)...dar cred eu ca e din cauza ca ti se da deodata o doza ff mare de hormoni...iar despre plasturi nu stie nimeni ce sa zica...deoarece sunt o premiera in romania...un risc la ei mi s ar parea ca e faptul ca se pot dezlipi...mai ales cand intra in contact cu hainele...apa...etc... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-04-04 20:44:22
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivuite aici despre plasturi: Plasturii transdermici. Combinaţia hormonală de la nivelul plasturelui este absorbită trans-dermal, evită pasajul hepatic şi ajunge în circulaţia generală, inhibând ovulaţia la nivel central, reducând dezvoltarea endometrului şi producând o gleră cervicală densă. În prezent pe piaţă există un singur tip de plasture contraceptiv, care conţine o combinaţie estro-progestativă Progestativul folosit este Norelgestromin, din care se eliberează zilnic 150 μg, iar estrogenul este Etinil-estradiolul, eliberat în doza de 20 μg, Un plasture asigură substanţă activă pentru 7 zile; se folosesc 3 plasturi, câte unul pentru o săptămână,iar după 3 aplicări se face pauză o săptămână pentru a permite menstruaţia.. Rata de eşec (Pearl) este cuprinsă între 0,6 şi 1,3 la 100 de utilizatoare, după modul de folosire. Eficienţa plasturelui este influenţată de greutatea corporală a utilizatoarelor, peste 90 de kg eficienţa fiind mai redusă. Cel mai frecvent efect secundar este iritaţia pielii în regiunea aderentă a plasturelui; restul efectelor secundare, în special sângerarea intermenstruală care este întâlnită în 18% dintre cazuri în prima lună se reduc cu trecerea timpului. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-16 11:16:05
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivSe gasesc plasturii contraceptivi in farmaciile din bucuresti?? Daca da,unde? Ms! Offline #7 2007-04-16 13:03:57
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivdin cite stiu eu nu... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-02-27 15:17:36
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivas avea si eu o intrebare..in cazul injectilor contraceptive sangerarea mestrelor se reduce..iar daca da..se poate folosi in paralel cu un tratament antianemic (Tradiferon)..intreb asta pentru ca sunt f anemica si trebuie sa iau fier timp indelungat.multumesc Offline #9 2008-02-27 18:47:16
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivpoti folosi tratament antianemic...si depinde de organismul tau daca se reduce sau nu... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-02-28 00:04:08
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivmie mi-a zis o cunostinta care a facut injectiile astea ca menztruatia nu ii venea regulat, nu stia cand sa o astepte, si nu ii venea numai o data pe luna 2 poate chiar 3 ori, probabil cate 2, 3 zile. nu mai imi aduc aminte clar. si eu mam gandit inainte sa iau de AC la injectii, dar mai bine stiu si sunt pregatita cand trebuie sa vina menstra, nu? Offline #11 2008-02-28 09:56:13
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivcel mai bine e sa intrebi la planning,dar decat sa stai tot cu capul mare,ca nu stii cand vine menstra si sa crezi ca esti insarcinata.,sau sa vina de mai multe ori pe luna.......nu rezolvi mare lucru,tot pilulele sunt mai bune! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #12 2008-02-28 10:36:44
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivacele injectii sunt injectii hormonale...merg pe acelasi princiiu ca si pilulele...atata tot ca ti introduci dintr-o data o cantitate f mare de hormoni... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-02-28 10:37:35
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivsi cum la noi se gasec injectii doar pe baza de progesteron de aici si dereglarile de menstruatie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-02-29 16:18:07
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivmie dr. de la planing mi-a spus ca cea mai potrivita metoda de contraceptie pt mine (39 ani, cicluri moderat spre abundent..durata 6 zile, anemie severa)ar fi injectile astea pe baza de progesteron...insa am retineri in privinta lor...sa nu-mi produca dereglari prea mari in organism...intrebare..oare ar trebui sa incerc si ceva analize la endocrinologie..sa vad cum stau cu hormonii...?..ce analize ar trebui sa fac? Offline #15 2008-02-29 22:32:38
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivbuna seara...azi trebuia sa'mi vina ciclul dar nu a venit.normal vine cu o zi mai devreme niciodata nu a fost puctual si ma speri.sanii mi sau marit,ma inteapa foarte tare sub buric jos spre uter,spatele,urinez km des,sunt constipata..credeti k astea sunt semne k o s vina?am si dureri de cap.. Offline #16 2008-02-29 22:53:55
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivai motive sa suspectezi o sarcina? daca nu...va veni... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-02-29 23:17:18
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivpai eu nam mai facut sex de 6 luni..cum sa fie vb de o sarcina? Offline #18 2008-02-29 23:26:44
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptivpai atunci dc ti faci griji?...va veni si alea sunt semne alea SPM probabil... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-03-02 09:30:06
Re: informatii despre vaccinul si plasturele contraceptiv
ai vb.cu medicul de planning despre asta?daca nu fumezi si esti sanatoasa anemia aia nu ridica probleme poti sa iei contraceptive combinate.marele dezavantaj al injectiilor sunt acele sangerari..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|