homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Filme bune-123

#2319 2009-01-01 23:05:09

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: filme bune

ok! am vazut ceva din Eu si printul 2....au schimbat actorii si accentul a trecut din partea de romantic in cea de comedie fara sa fie prea reusit la capitolul asta

si tocmai am vazut Mamma mia. mie mi-a placut! chiar mult! chiar actorii canta!!! melodiile formatiei ABBA sunt superbe. filmul e un combinatie de musical si comedie. asa ca nu va asteptati la cine stie ce spectaculos, e un film usor pe care sa il vezi cand nu ai ce face, cand vrei sa te relaxezi....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2320 2009-01-01 23:29:08

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

alexia a scris:

am vazut si eu Seven Pounds... foarte profund si bun film... foarte foarte bun. Intrigant la maxim si interesant. Nu va zic ca dupa film am tras o boceala.. m-a facut sa ma gandesc la viata mea si am avut o revelatie big_smile

l-am vazut si eu... mi-au dat lacrimile sad

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2321 2009-01-01 23:54:17

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

The Curious Case of Benjamin Button n-am cuvinte....l-=am vizionat acum, am ramas fara cuvinte la filmul asta...timp de 2 ore si 43 de min am fost emotionata, n-a fost minut din film care sa nu ma emotioneze....superb film, o poveste mai interesanta si un film atat de bine realizat n-am mai vazut...scenariul minunat si actori super.
n-am ce sa spun de rau la filmul asta, chiar nu gasesc

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-01 23:55:02)

#2322 2009-01-01 23:56:47

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

nu sunt filme ci seriale ce recomand eu big_smile (nu am citit pana aici sa vad daca s-a vb despre asta, daca da imi pare rau)

serial cu adolescenti: gossip girl - s-aajuns la seria 2, episodul 13 (mie imi place mult)

serial legat de medicina dar cu intamplari legate de viata privata a medicilor (actorii din film) : grey's anatomy - s-a ajuns la seria 5, episodul 10

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#2323 2009-01-02 00:03:35

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

la acelasi film m-am uitat si eu andru..foarte fain intradevar..impresionant, socant, dramatic...

Publicitate

loading...

#2324 2009-01-02 12:59:08

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

fallen-super
Knight Rider-este serial,nu au aparut decat cateva ep din sezonul 1,dar e fain...noua ne place

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2325 2009-01-02 13:12:42

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

August Rush. Superb  hjarta

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2326 2009-01-02 13:15:25

senorita
Insomniac member

andrulina a scris:

The Curious Case of Benjamin Button n-am cuvinte....l-=am vizionat acum, am ramas fara cuvinte la filmul asta...timp de 2 ore si 43 de min am fost emotionata, n-a fost minut din film care sa nu ma emotioneze....superb film, o poveste mai interesanta si un film atat de bine realizat n-am mai vazut...scenariul minunat si actori super.

l-am vazut si eu azi noapte
intr-adevar o idee super originala, actorii de nota 20, machiajul si tot ce tine de transformarile varstei lor super realizate (dupa ce-l vedeti intelegeti la ce ma refer)

si pe mine m-a emotionat f tare... totusi eu nu sunt adepta povestilor fantastice... si cum filmul se incadreaza la Drama | Fantasy | Mystery | Romance, inclin sa nu-l clasez in topul celor mai tari 3 filme vazute
filmul mi-a reamintit de if only si the notebook... merita vazut oricum si cei mai slabi de inger sa aiba batistele aproape smile

a! si am remarcat aceeasi distributie din Babel : Brad Pitt si Cate Blanchet big_smile

Ready? Steady... Go!

#2327 2009-01-02 15:05:45

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

daaa si eu l-am vazut aseara The strange case of Benjamin Button... fff tare!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#2328 2009-01-02 16:17:22

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

fetele, voi de unde ati luat filmu The strange case of Benjamin Button?? ca eu nu-l gasesc pe filelist, pe nimic...

#2329 2009-01-02 16:53:07

senorita
Insomniac member

este pe filelist... eu de acolo l-am luat, andrulina la fel

am vz acum the changeling... foarte frumos... impresionant.. bazat pe un fapt real
angelina e super hjarta

Ready? Steady... Go!

#2330 2009-01-02 17:53:22

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

aaa... eu am scris the strange case...si e the curious case.... am copiat numele de la mary_alee...de aceea nu mi-l gasea :*gata, found on filelist

#2331 2009-01-02 18:53:38

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Eu tocmai am vazut The pursuit of happyness! Cu Will Smith, e dupa o poveste reala. Pot spune ca se numara printre preferatele mele. Si asta e lucru mare, din moment ce eu n-am filme preferate:)) MERITA VAZUT!>

Eu sunt diferita de tine!

#2332 2009-01-02 19:05:16

senorita
Insomniac member

a, daaa, il stiu si eu... seven pounds e tot cu will smith.. si la fel de trist.. sa te uiti si la asta wink

Ready? Steady... Go!

#2333 2009-01-02 21:56:03

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

am vazut mai sus ca cineva recomanda seriale smile
eu va recomand DEXTER http://www.imdb.com/title/tt0773262/

#2334 2009-01-02 22:23:11

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

senorita a scris:

andrulina a scris:

intr-adevar o idee super originala, actorii de nota 20, machiajul si tot ce tine de transformarile varstei lor super realizate (dupa ce-l vedeti intelegeti la ce ma refer)

si pe mine m-a emotionat f tare... totusi eu nu sunt adepta povestilor fantastice... si cum filmul se incadreaza la Drama | Fantasy | Mystery | Romance, inclin sa nu-l clasez in topul celor mai tari 3 filme vazute
filmul mi-a reamintit de if only si the notebook... merita vazut oricum si cei mai slabi de inger sa aiba batistele aproape smile

a! si am remarcat aceeasi distributie din Babel : Brad Pitt si Cate Blanchet big_smile

Subscriu si eu... Super film... un pic cam monoton totusi inceputul.... insa finalul te tine in suspans...si apoi te baga in semi-depresie rotfl

Vad ca fetele au mentinut suspansul si supriza, asa ca am sa ma conformez si eu... dar ideea filmului este foarte buna smile Este unul dintre filmele favorite la Oscar anul acesta...

Chiar ma gandeam cum  ar fi sa ia si Brad si Angelina Oscar anul asta... ca si ea este vehiculata pentru rolul din Changeling... M-as uita si la asta, dar momentan nu cred ca se gaseste varianta buna pe odc, iar la camuri nu ma uit smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2335 2009-01-02 23:48:33

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

notting hill - desi il gasiti incadrat la comedy/romance e mai mult romance decat comedy. un film dragutz, cu happy end si cu 2 dintre actorii mei preferati Julia Roberts si Hugh Grant ( de ce imi place de el nu va spun wink  )

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2336 2009-01-03 05:41:12

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Lelaina a scris:

senorita a scris:

andrulina a scris:

Subscriu si eu... Super film... un pic cam monoton totusi inceputul.... insa finalul te tine in suspans...si apoi te baga in semi-depresie rotfl

Vad ca fetele au mentinut suspansul si supriza, asa ca am sa ma conformez si eu... dar ideea filmului este foarte buna smile Este unul dintre filmele favorite la Oscar anul acesta...

Chiar ma gandeam cum  ar fi sa ia si Brad si Angelina Oscar anul asta... ca si ea este vehiculata pentru rolul din Changeling... M-as uita si la asta, dar momentan nu cred ca se gaseste varianta buna pe odc, iar la camuri nu ma uit smile

daca tu zici ca e mai "animat" spre sfarsit, ma mai uit la el zilele astea..
am avut o incercare ieri, da am adormit dupa vreo 30 de min big_smile

hjarta

#2337 2009-01-03 10:54:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

am vazut zilele astea kung fu panda si ratatouille
mi-a placut mai mult al 2'lea si am ras mai mult big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.