|
Nu esti logat.
Marirea sanilor#1 2007-04-04 16:32:23
marirea sanilorBuna fetelor! Revin la voi cu o intrebare, cred ca am mai citit aici dar nu gasesc unde anume.Exista ceva care sa faca sanii sa creasca, de preferinta naturist? Era ceva legat de marar sau branca ursului dar nu stiu sigur, si de un anumit masaj. Stie cineva? Daca da, spuneti si ce anume, pastile, tinctura si cum se face masajul. Interactioneaza cu Diane 35? Mersi frumos. Offline #2 2007-04-04 18:53:26
Re: marirea sanilorbranca ursului Offline #3 2007-04-04 21:01:32
Re: marirea sanilortot vorbim de aceste pastile,branca ursului.Dar este cineva care a obtinut rezultate cat de cat???Ca sa stim si noi...daca ne mai chinuim sau nu Offline #4 2007-04-04 21:33:36
Re: marirea sanilorAm o colega care a tras-o cu mararu si nu e bun de nimic:)) In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #5 2007-04-04 21:35:12
Re: marirea sanilorcu mararul?Ce sa faca cu el??)Sa pape sau sa se maseze..ca nu prea ma prind..si nici nu am auzit asta vreodata.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-04 21:38:23
Re: marirea sanilorsa manance. i se pusese mamei sa-mi dea marar pe paine cand eram mica in acest maret scop... si nu-mi place iarba aia deloc. bine ca i-a trecut repede. Nobody home Offline #7 2008-01-18 03:47:03
Re: marirea sanilortinctura de marar sau tinctura de lemn dulce 3 lingurite p zi dizolvate ku apa... dar nu am apukat sa incerk am auzit k face minuni iubeste si vei iubit.... Offline #8 2008-01-18 08:00:03
Re: marirea saniloreu nu cred in d`astea..si eu vreau sani mai maaari dar chiar nu cred in minunile astea..deci daca cineva chiar a obtinut vreun rezultat,rog sa tipe! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2008-01-18 08:22:05
Re: marirea sanilorva dau eu de la mine fetelor am cupa D asa ca am de unde pt toate Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-01-18 09:47:37
Re: marirea sanilortinctura de 2000 de euro si rezultatul e garantat.n-am incercat inca dar din mosi stramosi am auzit ca merge Orice e bun, ori e ilegal, ori imoral,ori...ingrasa. Offline #11 2008-01-18 17:59:04
Re: marirea sanilor
si eu am c sau d ... da mie mis dragi cas frumosi si mari si lui is dragi si aia conteaza daca erau un pic mai mici nu ma suparam da mi f bine asa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2008-01-18 20:09:09
Offline #13 2008-01-19 08:40:03
Re: marirea sanilorsi ai mei s-au marit un pic de la ac. nu sunt ei f mari, dar nici nu mi-i doresc mai mari... iuby meu zice ca sunt perfecti si ca nu-i vrea altfel Offline #14 2008-01-19 11:17:20
din moment ce te iubeste te iubeste si cu sanii mai mici si mai mari exact cum ii ai tu ... deci stati linistite fetele .. it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2008-01-19 14:06:53
Re: marirea sanilorSi eu tot cupa C am, eu ma gandesc cu groaza sa nu se lase, de asta mi-e cel mai frica pt ca sanii mari se lasa rpd....si nu prea stiu cu ce crema sa ma dau pt fermitatea pielii, imi poate sugera cineva ceva bun? #17 2008-01-19 14:36:04
Re: marirea sanilorziceau unele fete ca e f buna crema de la avon combinata cu ulei de masline ...eu nush nam folosit... eu ma gandesc ca atata timp cat fac sport si am grija de ei nu o sa se lase ... da sunt sigura ca o se sa lasa mai rpd decat la alte fete ca si ai mei sunt mari ...si sunt si destul de grei ... sper sa lungesc cat de mult perioada asta si sa fie cat de fermi it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #18 2008-01-19 17:55:08
Pai si iubi e innebunit dupa sanii mei (dupa el...ar sta non-stop cu mana pe ei ),chiar daca sunt mici....dar eu i-as vrea putin mai mari pt mine. Ma enerveaza ca nu prea gasesc sutiene care sa-mi stea bine...anumite modele de bluze imi stau aiurea...la costume de baie nu pot lua de ex triunghi, ca imi sta nashpa... As vrea sa fie putin mai mari...ca sa-mi pot lua si eu anumite bluze, anumite sutiene...si sa ma simt eu bine. La faza asta sunt egoista...nu ma gandesc la el. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #19 2008-01-19 23:11:35
Re: marirea sanilorfetelor stiti vorba aia despre sani:e bun ce incape in mana ,restul e surplus! glumeam:D si eu am 90 B la sutien si au si multe deazvantaje..pt mine cel mai mare e ca nu pot sa dorm pe burta..doare.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|