|
Nu esti logat.
Rezultat analize#1 2007-04-04 19:57:29
Rezultat analizeDoctoressa, Offline #2 2007-04-04 20:24:50
Re: Rezultat analizein primul rand...nu e f bine faptul ca nu ai lactobacili prezenti...aia sunt bacilii curateniei si faptul ca tu nu ii ai sunt sanse sa faci infectii f des. pt asta poti face tratament cu iaurt sau cumpara-ti biotics din farmacii. mami de minuni Offline #3 2007-04-04 20:40:37
Re: Rezultat analizeMultumesc mult pentru raspuns. Offline #4 2007-04-05 11:15:10
Re: Rezultat analizesi mai sunt si cocobacilii...insa fiind rari, sa zicem ca e normal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-04-12 09:58:22
Re: Rezultat analizeAm fost la medic cu rezultatul si mi-a dat Gynozol ovule de 200mg si Femigin pliculete pentru spalaturi. Doctorita mi-a zis sa fac spalaturi cu Femigin inainte de a pune fiecare ovul. Pe prospect scrie ca este recomandata evitarea spalaturilor vaginale in timpul tratamentului. Am mai citit aici pe forum despre Gynozol si am vazut ca nu este recomandat sa faci spalaturi. Eu una as renunta la spalaturi, as pune doar ovulele. Doctoressa, tu ce imi recomanzi sa fac? Si la cat timp dupa tratament ar fi bine sa merg sa repet testul de secretie? Sotul meu nu a primit niciun fel de tratament. Crezi ca este posibil sa iau inapoi de la el candidoza? Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-12 10:00:27
Re: Rezultat analizefa tratamentul fara spalaturi...repeta exam cam la o saptamana dupa terminarea trat si sotului tau dai o pastiluta de flucovim 150 doza unica...(ai putea lua si tu eventual una)...dar in nici un caz nu fa spalaturi... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-04-12 11:14:25
Re: Rezultat analizeBuna am si eu niste rezultate si as vrea sa stiu despre ce este vorba: Doctoressa poate ma ajuti tu!!! Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-04-16 13:14:09) "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #8 2007-04-16 13:14:22
Re: Rezultat analizeSper sa ma ajute si pe mine cineva! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #9 2007-04-16 18:00:29
Re: Rezultat analizealexamelin, e vorba probabil de un streptococ...cred eu ca nehemolitic...se trateaza cu antibiotice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-04-17 10:38:57
Re: Rezultat analizeprima parte era pentru o prietena si iti multumesc din suflet! Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-04-17 10:40:52) "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #11 2007-04-17 11:13:35
Re: Rezultat analizesincer, eu cu canesten nu ma prea impac, insa e foarte posibil ca experienta ei clinica sa zica altceva. cele 2 pastile de nizoral pot fi luate oricum, insa e bine sa le iei amindoua odata din 2 motive: primul, scapi de grija lor, al doilea, e doza mai mare si deci efectul mai rapid. O zona de ectopie cervicala e intotdeauna o problema, desi nu una mare, pentru ca, asa cum am mai zis, nu poate face fata eventulelor infectii vaginale si, deci se poate transforma in rana foarte usor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-04-17 11:15:13
Re: Rezultat analizemerci din suflet. Am sa urmez tratamentul dat de dansa pentru ca mi-a dat impresia ca e o mare profesionista si mi-a inspirat si mie incredere. Plus ca a zis ca nu enimic grav! Doamne si cand ma gandesc ce disperata eram. Acum va trebui sa ma duc pentru PAP...sa vedem.. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #13 2010-02-18 22:06:23
Re: Rezultat analizeBuna seara! Offline #14 2010-02-18 22:21:32
Re: Rezultat analizebacili gram negativi indica o infectie,si posibil sa fie gardnerella "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2010-02-19 11:18:57
Re: Rezultat analizefetelor, intrebare...mi-am facut si eu analizele de sange(stiu ca sunt mai offtopic cu analizele de sange pe subiectul acesta) si mi-a iesit la hemoleucograma, hematocrit mai mic, rdw, Limfocitele, Monocitele si Bazofile mai mari!Nu sunt cu foarte mult peste/sub limita normala, dar ce poate sa insemne? Offline #16 2010-02-20 10:29:58
Re: Rezultat analizekreed i am lasat doctoressei linkul...dar scrie un pst cu exact ce scrie in buletinul de analiza...ce valori ai si care sunt valorile de referinta... happy with him...inlove with him... Offline #17 2010-02-20 16:48:50
Re: Rezultat analize
Poate sa insemne absolut orice, de aceea e bine sa ti le interpreteze un medic, de preferinta cel care ti le-a si recomandat. Offline #18 2010-02-22 10:40:13
Re: Rezultat analize
probabil ai nitica anemie si o infectie pe undeva... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2010-02-23 13:57:24
Re: Rezultat analizepai, nu mi le-am facut ca ma simteam rau sau ceva, vroiam sa stiu daca este totul in regula, am fost la medic de la clinica unde am eu card de sanatate, i-am explicat situatia mea, ca am fost operata de chist endometriozic, etc, sunt sub tratament cu diphereline si pe mine ma interesa testul CA125, sa vad care e situatia mea, si mi-a dat de facut testul plus homeleucograma: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|