homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interesant..:|

#1 2007-04-05 20:27:36

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

interesant..:|

am vorbit recent cu o prietena..si imi tot punea intrebari de genul: "tu cam cat de des te speli jos?"si numai lucruri din astea..si am rugat-o sa treaca la subiect..dupa care mi-a aruncat bomba...din cauza lenei..se spala cam o data la 2-3 zile..au fost perioade knd si la o saptamana iar acum consecutiv..Mi-a spus k a observat un fel de cosulete acolo jos(nush daca o fi acelasi lucru k deh..nu am vazut..da un fel de cosulete am si eu:))da eu ma spal)si k ii e frica si ca daca a facut vreo boala..Ce pot sa ii raspund?..e vrigina..i-am spus sa se duca la medic sa ii dea ceva dupa un examen de secretie..si pana atunci sa se spele(sa recupereze ce a pierdut)..
Oricum..m-a uimit..nush da am eu o banuiala k cel putin candida tot are:(..uff

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#2 2007-04-05 20:30:18

andrutza
Vizitator

Re: interesant..:|

cam nasol daca se spala asa rar...totusi e vb de igiena ei, oricat de lene ti-ar fi tot tb sa te speli, sa mearga la medic sa vada ce este.

#3 2007-04-05 23:28:56

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

prietena asta a ta e certata cu apa cumva? ori are o forma de lepra mai redusa spre avansata? pune-o sa vanda branza ca are de unde big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Ultima oara a fost editat de morow (2007-04-05 23:29:25)

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#4 2007-04-06 10:49:04

amelia
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

propune-i sa foloseasca un gel pentru igiena intima si sa se spele cu ceai de musetel,poate are doar vre-o iritatie.asta sa ii fie invatatura de minte si sa se spele chiar de cate 2 ori pe zi

Ultima oara a fost editat de amelia (2007-04-06 10:54:53)

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

#5 2007-04-06 11:32:34

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

se invart apometrele big_smilebig_smilebig_smile

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.