|
Nu esti logat.
Ai ciclu de inviere?#1 2007-04-06 10:41:44
ai ciclu de inviere?deci am vrut sa ma lamuresc..sunt un pic revoltata deoarece tocmai m-am contrazis cu prietena mea pe faza ca nu mai poate intra in Biserica pentru ca este la ciclu.mie mi se pare o prostie pentru ca : "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #2 2007-04-06 10:50:33
Re: ai ciclu de inviere?Mai asta e o aberatie ca daca ai ciclu acum nu tb sa te duci la Inviere.....sa se duca linistita ca nu pacatuieste cu nimic, ca pana la urma tot de la D-zeu este si ciclu....tot asa auzisem ca e pacat sa se faca in Vinerea Mare cozonac, am dat unui calugar ieri un mail sa-l intrebd aca este si a zis ca nu e pacat, ca daca iti incepi viata sexuala nu te impartaseste, pe mine m-a impartasit si chiar am nimerit la un preot fff bun...atata timp cat u ai credinta te gandesti si te rogi la D-zeu astea nu sunt pacate capitale. #3 2007-04-06 10:59:25
Re: ai ciclu de inviere?exact asta cred si eu...si mai am cva si cu postul...nu st de acord cu el "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #4 2007-04-06 11:03:18
Re: ai ciclu de inviere?Post este bine sa tii daca poti si esti sanatoasa, daca nu tot macar putin conteaza....asa mi-a zis parintele ca e bine sa te straduiesti sa tii cateva zile pt ca D-zeu apreciaza si e bine sa fie tinut din tpate pctele de vedere nu doar sa nu mananci de dulce. #5 2007-04-06 11:38:08
Re: ai ciclu de inviere?este pacat ce iese din gura nu ceea ce intra in gura, si eu nu cred ca inseamna ca ai tinut post daca mananci fasole si cartofi pana nu mai poti.eu de obicei cand pot tin post negru, adica nu mananc nimic,cred ca asa e mai corect.si in legatura cu menstruatia nu cred ca e vre-o problema Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-06 11:39:27
Re: ai ciclu de inviere?nu e pacat daca nu tii post atuncic and ai pb de sanatate....si post negru f putini oameni pot tine #7 2007-04-06 11:41:20
Re: ai ciclu de inviere?tii post negru o zi nu mai multe si numai daca te simti bine si poti. Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #8 2007-04-06 12:42:19
Re: ai ciclu de inviere?yo am fost azi la bis si m-am spovedit si impartasit, mai intai a zis niste molifte sincera sa fiu nushu procedeul, asta pt ca nu am tzinut post cred. mi-a zs sa tzin post azi si maine. nu conteaza dk mananci nushu ce pt mine conteaza ce vb si cum t porti. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-04-06 13:27:34
Re: ai ciclu de inviere?exact asta zic si eu: canu e pacat ce bagi in gura ci ceea ce iese din gura Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #10 2007-04-06 17:06:58
Re: ai ciclu de inviere?fetelor ... scrie in Biblie ca nu poti intra in biserica cand ai menstruatie, dar se refera la vremea cand nu existau metode de protectie pentru ca odata ce in biserica se varsa sange trebuie resfintita biserica ( asta e regula, fie ca e de la menstruatie sau omor sau mai stiu eu ce ) si cum femeile pe vremuri veneau asa la biserica... normal ca se observa si li s-a interzis Deci acum sigur e ok sa intri Offline #11 2007-04-06 21:35:21
Re: ai ciclu de inviere?raspunsul la intrebarea ta legata de ciclu si intratul in biserica...poti sa intri linistita....am intrebat si un preot despre asta...cand eram mai mica stiu ca un alt preot mi-a zis ca nu e voie asa ceva.....l-am crezut ca nu e voie ...si rau am facut...intradevar mai demult nu era voie pt ca nu existau absorbante si tampoane cum exista acuma...dar sa stii ca daca vrei sa mergi in biserica simti nevoie sa faci asta...poti sa mergi linistita..... si spunei prietenei tale ca Dumnezeu nu ar face asa ceva...sa interzica femeii sa intre in biserica cand e pe ciclu...doar El a facut-o... Offline #12 2007-04-06 21:57:24
Re: ai ciclu de inviere?deci fetelor,e bine ca il aveti pe Isus in suflet dar tot El spune in Biblia pe care nu cred ca ai reusit sa o citesti din moment ce ai atatea contraverse in tine...ca"pacatul este iertat prin POST si rugaciune",,,,,,iar vis-a-vis de ce bagi in gura si ce scoti tot ISus a spus-o cand apostolii mancau cu mana murdara si nespalati si pilda intr-adevar acolo duce,la ce scoti cu glas pt ca glasul este forma auzita a gandirii iar pacatul cu gandire este cel mai greu! Ultima oara a fost editat de kalista34 (2007-04-06 22:05:02) Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #13 2007-04-06 22:38:02
Re: ai ciclu de inviere?
ba nu eliminam nici o toxina. doar ovulul mort si endometrul... Nobody home Offline #14 2007-04-06 22:56:08
Re: ai ciclu de inviere?sunt total de acord cu toate...asta i-am zis si eu..Dumnezeu a facut ca femeile sa aiba ciclu iar barbatii...(damn them) sa fie normali k sa zic asa... "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #15 2007-04-06 23:30:53
Re: ai ciclu de inviere?eu chiar am vb cu profa mea de religie si a zis ca poti intra in biserica, chiar daca esti pe stop, dar ca nu e bine sa pupi icoanele; mie de ex azi-dimineata mi-a venit, si am tinut toata sapt post ca sa ma pot impartasi, si am fost azi la biserica si m-am spovedit, dar mi-am pus ceva pe cap cand am intrat la biserica Offline #16 2007-04-07 11:39:11
Re: ai ciclu de inviere?kalista de unde ideile astea cu toxinele ? Offline #17 2007-04-07 21:34:29
Re: ai ciclu de inviere?http://www.calmens.ro/menstruatia.html o noua teorie si orice parte organica este o toxina in momentul cand se descompune!Endometrul se dezintegreaza! Ultima oara a fost editat de kalista34 (2007-04-07 21:40:35) Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #18 2007-04-07 21:48:40
Re: ai ciclu de inviere?si mie trebuie sa imi vina pe 9aprilie ((((((((toata vacanta o sa fiu pe stop.offf,de obicei nu ma incomodeaza cand sunt pe stop,dar atat ca in prima zi ma doare fff tare burta,si mie teama....:(ca pe 9 e ziua mamei mele si mai da si petrecere,sper sa ma descurc! Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-04-07 21:53:31) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #19 2007-04-07 22:00:20
Re: ai ciclu de inviere?kalista34 cred ca stii ca nu toti preotii sunt cum ar trebui.....la asta m-am referit ca e f bun, decat sa merg la orice fel de preot mai bine merg la unul care intr-adevar este duhovnic bun....mai rar intalnesti preoti la oras sa stea cu fiecare in parte cate 40 de min si sa te invete si de bine sa-ti zica ce tb sa faci pe viitor etc. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|