|
Nu esti logat.
Secretie sani#1 2007-04-08 10:48:15
Secretie saniDe cateva zile (mai exact 3) am observat o secretie alba-transparenta a sanilor.. ce sa fie?!? sunt cam speriata si nu stiu ce sa fac.. va rog sa ma lamuriti , dak puteti, stiu ca e Pastele.. Apropo, Paste fericit tuturor si multa lumina, bucurie si fericire in viata, nu numai de sarbatori . Mentionez ca am observat aceasta secretie cam din ultima zi a ciclului , ca am 17 ani(aproape 18 ) si ca iau marvelon de 3 luni . Multumesc. Hristos a inviat! Offline #2 2007-04-08 11:44:48
Re: Secretie sanimergi la doctor cat de repede posibil ptr ca nu e normal! Cocorosie! Offline #3 2007-04-08 14:04:30
Re: Secretie sanipoate sa fie o dereglare hormonala .... am o prietena care a avut asa ceva (ea avea activa o glanda care da lactatia, in mod normal aceasta glanda se activeaza in timpul sarcinii.) oricum trebuie sa mergi la doctor sa vezi despre ce e vorba in cazul tau Offline #4 2007-04-09 18:41:41
Re: Secretie sanimultumesc pentru sfaturi .. in ultima zi si jumatate au cam disparut secretiile,dar o sa ma duc la doctor in curand daca mai observ ceva. Daca mai stie cineva ceva legat de subiect, va rog sa nu ezitati sa spuneti In orice caz, nu e de bine si trebuie s merg la doctor Offline #5 2007-04-09 21:56:22
Re: Secretie sanihttp://www.eva.ro/sanatate/articol289.html afectiuni ale sanului (poate te ajuta) Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-10 22:01:08
Re: Secretie saniAm citi pe prospectul anticonceptionalelor ca ar putea aparea ca reactie adversa... deci ar putea fi mai bine . Multumesc pt link, cred ca l-am gasit si eu cautand pe net Offline #7 2007-04-11 12:56:28
Re: Secretie saniAmaltheea, ai un exces de prolactina, cred. Mult mai putin probabil e o afectiune a sinului. Mergi insa oricum la medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-04-12 20:05:34
Re: Secretie saniAm mers azi si mi-a zis doctorita ca daca la urmatorul ciclu mai apare, sa o anunt sa imi dea trimitere la ginecolog..:-S sper sa nu fie cazul. Multumesc pt sfaturi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|