homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am uitat o pastila. si nu stiu cand!

#1 2007-04-09 12:07:55

anka_19
Membru
Inregistrat: 2007-04-09

am uitat o pastila. si nu stiu cand!

salut la toata lumea.
imi pare rau, probabil v`ati saturat de toate zapacitele care au uitat sa ia pastila.. oh well, eu sunt una din ele.

in primul rand, sa va spun ca eu iau novynette, sunt 21 pastile pe folie. le iau de vreo 7 luni, cred, la ora 22:00.
sambata dupa`masa, cand imi ramasesera 3 pastile de luat, pe folie (dupa care urma sa iau pauza accea de 7 zile), am realizat ca imi venise menstruatia. mult mai slaba decat de obicei. am intrebat pe cineva, mi`a spus ca e ceva normal, spotting. mi`a zis si ca nu tine mult, dar a continuat si a doua zi. dar.. mi-am dat eu seama, duminica (ieri) ar fi trebuit sa inchei folia (dupa calculele mele), deci sa iau ultima pastila, dar uitandu`ma pe folie, am realizat ca mai am inca 2 pastile de luat. si de aici s`a elucidat misterul: zilele trecute probabil ca am uitat sa iau o pastila, nu stiu cum, pentru ca nu mi s`a mai intamplat.
in mod normal, incheiam folia de pastile si dupa 3 zile imi venea menstruatia. facand un calcul, ma gandesc ca am uitat pastila acum vreo 5-6 zile.
am intrebat mai multe persoane ieri si am fost sfatuita sa nu mai iau niciuna din acele 2 pastile si sa incep pauza (dat fiind faptul ca a aparut menstruatia), si peste 7 zile sa incep o noua folie.
am inteles ca am nevoie de protectie suplimentara, dar vreau sa va intreb: am procedat corect? exista ceva riscuri (dereglari hormonale,etc)? dupa cat timp voi fi iar protejata? am avut un contact sexual neprotejat cand eram pe la inceputul foliei, imediat dupa ce imi disparuse menstruatia precedenta. se poate intampla ceva?

#2 2007-04-09 12:33:50

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: am uitat o pastila. si nu stiu cand!

nu se poate intampla nimic daca lai avut atunci ... acuma o sa fi protejata abia dup[a ce inghiti 7 pastile ...in ceea ce priveste cele 2 pastile ramase nush daca e bine ca nu leai mai luat sau nu

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2007-04-09 13:48:43

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: am uitat o pastila. si nu stiu cand!

era bine sa iei cele 2 pastile si sa nu mai faci pauza intre folii.
acum, eu as incepe azi folie noua si m-as proteja cu prez pana inghit 7 pastile (oricum, protectia suplimentara e obligatorie in cazul tau...)

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.