|
Nu esti logat.
Pauza si reintoarcere la antibebe...#1 2007-04-09 12:46:40
Pauza si reintoarcere la antibebe...Salut,deci situatia mea e cam asa:luam antibebe din august anul trecut,si din cauze multiple m-am lasat in decembrie(adik am aflat ca am HPV si oricum nu faceam sex neprotejat cu prietenu',probleme cu el si un fel de panica).Totodata aveam si candidoza recidivanta si nu eram sigura dak nu era de la antibebe(mentionez iau lofemenal)si am vrut sa ma tratez corect.In rest m-am intel;es bine cu lofemenal si nu am de unde sa stiu dak din cauza ei nu-mi trece candidoza. Offline #2 2007-04-09 12:52:33
Re: Pauza si reintoarcere la antibebe...poti sa incei nui bai ... si daca iti apare iar te tratezi ... peste pastile ... nu trebuie sa renunti la ele ca sa faci tratament it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|