|
Nu esti logat.
Alcoolul interactioneaza cu anticc#1 2007-04-09 18:00:59
alcoolul interactioneaza cu anticcsunt in a 5 zi de cand iau anticc si acum de sarbatori am cam baut si eu alcool (gyn ,bere, vin) dar nu prea mult. Acum nu sunt lamurita daca alcoolul are vreun efect asupra anticc. Mi se poate face rau de la ele daca beau alcool, le poate scade protectia abtibebe ? si dupa cele 7 zile de protectie pot face si eu ceva? sau trebuie sa ma mai protejez din cauza ca am baut alcool? ofera viata unui mic inger Offline #2 2007-04-09 18:15:36
Re: alcoolul interactioneaza cu anticccata vreme nu bei pana uiti sa iei pastila sau sa o vomiti, nu interactioneaza in nici un fel. Nobody home Offline #3 2007-04-09 18:17:44
Re: alcoolul interactioneaza cu anticcmultumesc mult Nashira ,acum m-am mai linisti. Si nu am bout mult :cam un pahar de fiecare in 2 zile. ofera viata unui mic inger Offline #4 2007-04-09 18:18:09
Re: alcoolul interactioneaza cu anticcNobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|