|
Nu esti logat.
Intrebari...#1 2007-04-10 23:51:30
intrebari...salut...am si eu cateva intrebari...dar mai intai sa va spun putin cum stau lucrurile...acum o luna mi-am inceput viata sexuala iar inainte d asta am fost la un ginecolog sa-mi prescrie anticonceptionale pt niste probleme mai vechi: intarzieri mari ale menstruatiei, dureri etc. medicul mi-a prescris diane 35 k sa ma ajute sa scap de acnee si d hirsutism. acum eu eram foarte fericita sa incep sa l iau pt k ma gandeam k poate o sa ma mai si ingras eu fiind km slaba.numai k... acum tot astept sa imi apara menstruatia si nu s mai intampla....a intarziat km 10 zile..si am inceput sa ma ingrijorez foarte tare,desi si inainte imi intarzia si am folosit prezervativ tot timpul. eu sper sa nu fie nimic si sa fie doar in imaginatia mea ..insa maine tot am sa-mi fac un test d sarcina pt k nelististea asta ma omoara... Offline #2 2007-04-11 00:01:17
Re: intrebari...Daca asa continui sa te impacientezi,folosind pastile anticonceptionale,indiferent care,nu o sa ai parte de relaxare si bucuria unei relatii,lasa-te dusa de valul placerii care ti se ofera si administreaza pastilutele conform prospectului,nu lua antibiotice aiurea iar daca esti nevoita sa iei antibiotice foloseste prezervativele tot conform prospectului(cate zile)!Sunt sigure ca si metoda anticonceptionala! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #3 2007-04-11 00:02:43
Re: intrebari...eu stiam ca diane 35 sunt ca tratament pt acnee si alte chestii,nu pt protectie. am auzit asta undeva dr nu my stiu unde. zic sa stai linistita cu menstruatia sa nu te stresezi k poate si deaia intarzaie,e bine sa-ti fci si-un test de sarcina.eu zic ca deocamdata sa faci cu prez... nushu sigur sigur daca sunt folosite si pt protectie sau aberez eu, deaia zic sa mai astepti si alte pareri. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-04-11 00:09:54
Re: intrebari...se recomanda in hiperandrogenism dar este si contraceptiv mami de minuni Offline #5 2007-04-11 02:18:27
Re: intrebari...Diane 35 actioneaza ca un contraceptiv, numai ca nu e recomandat pe o durata lunga de timp din cauza ca are o cantitate foarte mare de hormoni, hormoni care ajuta pe de alta parte la reglarea secretiilor de sebum si la diminuarea cresterii excesive a parului (nu cel din cap!). Cocorosie! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|