|
Nu esti logat.
Furuncul!!!!!#1 2007-04-11 11:38:33
furuncul!!!!!prietenul meu a avut un furuncul pe cap, pe care l-a cauterizat acum 3 saptamani,toate bune si frumoase, insa am impresia ca acum i-a aparut altul, tot pe cap si deja ne cam ingrijoreaza. as avea si eu 4 intrebari : Offline #2 2007-04-11 11:44:29
Re: furuncul!!!!!eu am avut furnculi cand eram mica. si i-am tratat in franta. Offline #3 2007-04-11 11:51:18
Re: furuncul!!!!!http://www.pcfarm.ro/furunculoza.php Cocorosie! Offline #4 2007-04-11 12:48:40
Re: furuncul!!!!!merci mult pt mesaje, daca mai stie cineva ceva legat de tema asta va rog frumos sa-mi scrie-ti si mie ca as vrea sa citesc cat mai multe pareri. Offline #5 2007-04-11 18:43:12
Re: furuncul!!!!!nu mai stie nimeni nimik despre acest subiect ? pls help Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-11 21:14:14
Re: furuncul!!!!!am avut si eu un furuncul imens la subratz,care a trecut dupa c am luat un complex de vitamine B,nu stiu daca merge la toata lumea sau daca a fost o pura intamplare,dar a trecut intr-o saptamana. Offline #7 2007-04-12 07:47:35
Re: furuncul!!!!!cred ca cel mai bine ar fii ca prietenul tau sa mearga la un medic Offline #9 2007-04-13 09:55:59
Re: furuncul!!!!!Eu am avut 2 f urate in acelasi timp si am luat antibiotice si local mi-am dat de 2 ori pe zi cu apa oxigenata si Betadine (e un dezifectant pe baza de iod) si un unguent cu antibiotic, funcidin se numea parca ,nu mai retin exact. Dar fiecare organism reactioneaza diferit ,asa ca daca un tratament a facut bine cuiva asta nu inseamna ca va avea acelasi efect si pt altcineva. La mine a functionat tratamentul acesta dar cel mai bine e ca prietenul tau sa mearga la medic pentru ca e posibil sa aibe o infectie in corp ( asa mi-a spus si mie cineva). Offline #10 2007-04-14 10:45:48
Re: furuncul!!!!!pai stiu dar a fost la doctor , am scris mai sus,si i-a dat si tratament,iar dupa o perioada de 1 luna cam asa, i-a aparut altul.si nu ar fi nici asta o problema, dar ii apar pe cap,si iti dai seama ca a nasol:(. apropo oare unde l-a avut ii mai creste par? Offline #11 2008-08-29 16:25:25
Re: furuncul!!!!!mi-a aparut si mie un furuncul (90% sigur ca e asa ceva)chiar la dunga slipului....este al 3-lea pe care il fac.primul(aveam vreo 16 ani)mi-a aparut pe burta,din cauza cataramei de la curea,iar al doilea chiar pe lobul urechii...purtasem niste cercei tip fantezie...deci,am tras eu concluzia ca sunt alergica la unele metale.pana aici,ok.insa acum o jumatate de an am aflat ca am stafilococul auriu.am luat antibioticele prescrise de medic(biseptol),dar nu mi-a trecut.am schimbat antibioticul,dar dupa terminarea tratamentului nu am mai fost la medic,deci e posibil sa-l mai am,nu? Offline #12 2008-08-29 16:27:36
Re: furuncul!!!!!de ce nu mergi laun dermatolog? mami de minuni Offline #13 2008-10-16 13:31:19
Re: furuncul!!!!!hmmm Offline #14 2008-10-19 17:16:47
Re: furuncul!!!!!buna! am avut si eu o problema de genul asta, mi-au iesit pe spate nici nu mai stiu cate....4-5 la institutul cantacuzino(langa facultatea de medicina veterinara) se poate prepara un antivaccin...se recolteaza putin din furuncul si se prepara antivaccinul. nu este dureros, singurul inconvenient este ca prepararea dureaza 1 luna... eu incep vaccinarea saptamana asta. ar putea sa incerce si prietenul tau, din cate am inteles este singura solutie sa scapi de asa ceva pt ca practic e ca un antidot facut chiar din microbul respectiv...bafta! Offline #15 2011-07-31 20:03:46
Re: furuncul!!!!!buna, am si eu o mare problema...mi-a aparut un furuncul inghinal fix pe linia slipului dar intre picioare imi vine sa plag in fiecare secunda...am luat de la farmacie crema fucidin si mi-am dat de 4 ori pana acum si s-a mai desumflat putin, in accelasi timp fac tratament cu antibiotic pentru amigdalite,nu stiu exact cum se numesc, ce sfaturi aveti pentru mine? va rog am nevoie urgenta de niste sfaturi nu pot sta in fund si ma deranjeaza rau la mers. multumesc mult Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #16 2011-07-31 20:11:54
Re: furuncul!!!!!cumpara maine rivanol si da-te mereu cu solutia asta...strange puroiul repede si sparge furuncul singur. apoi va trebui sa storci tu sa iasa toata radacina. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #17 2011-08-01 09:33:57
Re: furuncul!!!!!mi-am cumparat plasturi cu rivanol si mi-am lipit de dimineata, ca sunt la serviciu si nu imi pot face toaleta, ce parere aveti sunt buni la ceva si plasturii astia cu rivanol? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #18 2011-08-01 11:06:16
Re: furuncul!!!!!nu stiu de plasturi .. pot sa-ti sun doar sa nu-l zgandari ca mai rau faci ... nu incerca sa il storci (cu toate ca ma indoiesc ca poti de durere) pana nu e copt ... eu m-am ales cu semne de la "practica asta " Offline #19 2011-08-01 11:53:48
Re: furuncul!!!!!cam sunt apa de ploaie. incearca sa iti iei solutia si sa te dai acasa,apoi sa pui un pansament imbibat peste. Vezi ca pateaza hainele... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|