|
Nu esti logat.
Anticonceptionale pentru prima data#1 2007-04-11 12:52:10
Anticonceptionale pentru prima dataAm inceput sa iau prima data anticonceptionale (Novynette) a doua zi dupa ce mi s-a terminat menstruatia. Dupa ce am luat prima pastila, la aproximativ 10 h am avut un contact sexual neprotejat. Acum sunt la a 5-a pastila. Nu am mai avut contact sexual de atunci. E pentru prima data cand folosesc anticonceptionale. E posibil sa fi ramas insarcinata ? Mentionez ca urmez si tratament cu ovule Cervugid si Polygynax si pastile metronizadol. Offline #2 2007-04-11 12:55:58
Re: Anticonceptionale pentru prima datatrebuia sa te protej suplimentar 7 zile (adik pana inghiti 7 pilule). prima data pilula se ia din prima zi de menstra,sau in una din urmatoarele 5 zile, apoi dupa ce le termini...faci 7 zile pauza si reincepi o noua folie din ziua a 8a. ai cam greshit-o.trebuia protectie suplimentara. Ultima oara a fost editat de anca13 (2007-04-11 12:57:51) Offline #3 2007-04-11 13:09:35
Re: Anticonceptionale pentru prima dataAndreea, cine ti-a prescris pastilele nu ti-a explicat si cum sa le iei? Ai cam facut-o lata... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #4 2007-04-11 15:37:21
Re: Anticonceptionale pentru prima dataNu stiam ce alta metoda sa folosesc pt ca din cauza ovulelor nu pot folosi prezervativul. Si anticonceptionalele mi le-a prescrids medicul ginecolog, si mi-a zis sa le iau cand incep tratamentul, adica dupa ce mi se termina menstruatia. Mai bine ramaneam la prezervative.... Offline #5 2007-04-11 16:23:06
Re: Anticonceptionale pentru prima dataEsti sigura ca nu a zis sa iei doar ovulele dupa ce ti se termina menstruatia? Si in general, pe parcursul tratamentului cu ovule e bine sa opresti contactele sexuale. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|