|
Nu esti logat.
Ce te enerveaza?-46#856 2007-08-13 14:33:24
Re: ce te enerveaza?si noi te pupam si o sa ma uit pe mail si poate vb later To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #857 2007-08-13 18:09:32
Re: ce te enerveaza?ca imi gasesc alinare in niste cacaturi. bleah, mi-e sila There ain't no sunshine now that he's gone Offline #858 2007-08-13 18:24:56
Re: ce te enerveaza?ca ma simt singura si maine e ziua mea .daca stau bine sa ma gandesc toate zilele mele de nastere au fost de marou de ce a21a zi sa fie o exceptie .ei asta este macar sunt invatata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #859 2007-08-13 18:32:52
Re: ce te enerveaza?ralucaaaa la multi ani, sa fii sanatoasa ca e cel mai important si iubita...si nu mai fii suparica..sunt sigura ca maine o s afie altfel...o sa fie ceva deosebit...te pup si sa ai distractie placuta To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #860 2007-08-13 18:33:53
Re: ce te enerveaza?ca de mesaje jute romana jumate engleza ce basca mea!!!!!!!!!!!!!!!!! si ca nu stie cand ajunge si ca probabil o sa mananc singura ce de rahat zi am avut.imi vine sa bat pe cineva. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#862 2007-08-13 18:42:58
Re: ce te enerveaza?pai de ce mai? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #863 2007-08-13 18:46:24
Re: ce te enerveaza?nu ma supara are treaba si nu stie cand ajunge.in plus am cumparat si o caruta de mancare si parca vad ca imi da mesaj ca nu paote sa vina ca,ca fc colet cu ia si asa o trimit la el sa o manance si mai imi da si mesaj in care zice sa mai intarzie si la sfarsit scrie "sory".si ma streseaza cand imi da cineva mesaj care contine cuv. si in engleza.romana ce are???? ce BASCA mea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #864 2007-08-13 18:50:30
Re: ce te enerveaza?ma enerveaza ca inca se mai chinuie sa ma minta ..si in mod ciudat odata cu trecerea timpul in loc sa devina mai priceput parca e din ce in ce mai prost la capitolul asta Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #865 2007-08-13 18:54:27
Re: ce te enerveaza?
asta se intampla pt. ca sunt IMBECILI sau poate nu ii mai intereseaza daca afla sau nu partenera de minciuna lui gogonata care nici macar nu e bine plasata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #866 2007-08-13 19:10:00
Re: ce te enerveaza?crede-ma asta a fost foarte prost plasata....si ai mare dreptate ca sunt imbecili....ori imbecili ori prea prosti pentru secolul asta(nu generalizez ca poate nu sunt toti asa) Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #867 2007-08-13 19:11:33
Re: ce te enerveaza?pe topicul asta ii exact ca intr`un coafor sau un salon de cosmetica Ultima oara a fost editat de Duke (2007-08-13 19:12:07) Offline #868 2007-08-13 19:23:41
Re: ce te enerveaza?la coafor e mai rau Duke VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #869 2007-08-14 10:56:21
Re: ce te enerveaza?eu sunt suparata ca am impresia ca pentru iubitu meu e mai important ce vrea el, decat ce vreau eu...si chiar sunt foarte suparata, m-a dezamagit si nu stiu dk mai pot sa fiu la fel.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #870 2007-08-14 10:58:59
Re: ce te enerveaza?
asa sunt toti ce vor eu e mai IMPORTANT ,nu stiu de ce gandesc asa si sincer nu am de gand sa stau acum sa ii inteleg.e bine sa iti mai baci si picioarele cateodata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #871 2007-08-14 11:24:33
Re: ce te enerveaza?la multi ani raluca in ca o data...pupici To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #872 2007-08-14 14:23:38
Re: ce te enerveaza?maicamea k nu ma lasa sa dorm http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #873 2007-08-14 18:39:09
Re: ce te enerveaza?k ma plictisesc Sim y Offline #874 2007-08-14 23:03:39
Re: ce te enerveaza?ca nu gasesc site-uri cu muzica sa le dowanloa-dez... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|