|
Nu esti logat.
Candidoza...da sau nu?#1 2007-04-11 13:21:30
candidoza...da sau nu?sunt disperata!!!de anul trecut din luna noiembrie ma confrunt cu o problema...am senzatii de mancarime in zona vulvara...dar sunt atat de violente...asta e in prima faza...apoi apare durerea si usturimea...am fost la doctor...chiar la 2...si surpriza...mi s-au facut analize si nu am nimic...decat proces inflamator...papanicolau avea rezultatul c2 la ambele analize...prima doctorita mi-a dat zanocin si un anti-inflamator, nu ii mai retin numele...la inceputul tratamentului am avut impresia ca ma vindec....dar nu...apoi am mai fost la o doctorita...analizele au fost bune...tot proces inflamator...tratament:canesten, femigin b(spalaturi cu tantum rosa), tricomicon. am terminat tratamentul de aprox 2 sapt...si nu stiu dre ce am impresia ca problema revine...am o senzatie usoara de usturime si uscaciune...mi-am facut spalaturi cu ceai de galbenele...o data...am auzit ca este bun...dar in continuare nu stiu ce sa mai fac...la doctor mi-e groaza sa mai merg pentru ca ma ustura cumplit in timpul controlului...mentionez ca iau logest de 4 luni si nu am probleme; am un partener stabil(el nu are nimic, niciun simptom). vreau un sfat...va rog...multumesc anticipat! Offline #2 2007-04-11 13:24:47
Re: candidoza...da sau nu?mai adaug: dureri la contact sexual. din ce am citit eu pe forum si pe net ma duce cu mintea la candidoza...dar la anilize nu a iesit nimic...ce se intampla? Offline #3 2007-04-11 13:30:02
Re: candidoza...da sau nu?diana, te rog eu citeste regulile forumului si respecta-le...zici ca ai umblat nitel pe forum, la ele de ce nu te-ai oprit? ai warn! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-04-11 13:31:30
Re: candidoza...da sau nu?in caz ca nu intelegi dc ai warn e pt ca nu ai voie sa postezi 2 mes la interval atat de scurt. eventual il editai pe primul si adaugai ce ai scris la al doilea. Offline #5 2007-04-11 13:45:24
Re: candidoza...da sau nu?scuze!..mi se tot blocheaza calculatorul...si m-am incurcat in pagini web...nu o sa se mai intample..multumesc pentru raspuns! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|