homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..help :(

#1 2007-04-11 20:06:45

baby girl
New member
Inregistrat: 2006-11-30

..help :(

..probabil ma repet,ca subiectul asta s`a mai discutat de multe ori si imi cer scuze ..dar v`as ruga sa ma ajutati si pe mine putzin..eu am luat antibebe pana acum 2 sapt cand fiind plecata cateva zile..le`am uitat acasa si deci am intrerupt 2 zile dupa care mi`a venit menstruatia si nu le`am mai luat.. si m`am gandit ca trebuie sa astept urmatorul ciclu`ca sa incep o noua folie cum trebuie..dar azi am avut contact sexual..si mi`e frik si nu am folosit prez..din inconstienta as zice sad..dar ce sa fac acum..ca stiu ca rscurile sunt f mari..dupa cate ore trebuie luata pastila de a doua zi??postinor se numeste?..ma scuzati dar n`am mai folosit pana acum si nu prea sunt in tema...astept rasp voastre..:-(

#2 2007-04-11 20:48:08

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: ..help :(

e vorba de Postinor 2. prima pastiluta o iei la maxim 72 ore dupa contactul sexual, si pe a doua dupa 12 ore. nu-ti face griji, inca nu-i prea tarziu, dar ai grija cu postinoru asta, k e tare daunator pt organism... prea multi hormoni sad dar acuma asta e, o greseala ai voie smile

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-04-11 20:48:54)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-04-11 22:40:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: ..help :(

baby girl, daca a ejaculat in tine, sun-o pe doctoressa. ii gasesti nr la propuneri si sugestii => rugaminte.

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.