|
Nu esti logat.
Schimbarea anticonceptionalelor!?#1 2007-04-11 20:14:54
Schimbarea anticonceptionalelor!?Buna ziua! va rog sa ma ajutati si pe mine!am luat anticonceptionale 1 an, primele 4 luni marvelon recomandate de la planning, cu acestea m-am simtit foarte rau, umflata si nu mai aveam menstruatie aproape deloc, apoi un alt doctor mi-a recomandat yasmin ca ar fi mai bune(fara sa imi faca analize). Dupa yasmin m-am ingrasat 8 kilograme si au inceput sa imi apara varice! Ultima oara a fost editat de Marmie (2007-04-11 20:27:23) Fuzz up your life! Offline #2 2007-04-11 20:51:54
Re: Schimbarea anticonceptionalelor!?daca ai deschis aici un nou subiect, sterge-l mesajul din partea cealalta, ca sa nu iei warn e derutant si pt noi, eu ti-am raspuns ceva acolo... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-04-11 22:09:42
Re: Schimbarea anticonceptionalelor!?Da, imi cer scuze! sunt noua pe aici! multumesc frumos, ivy si astept sa imi spui si mie cum e cu autodisciplina! Fuzz up your life! Offline #4 2007-04-11 22:33:18
Re: Schimbarea anticonceptionalelor!?pai ma refeream pt inceput la o mica dieta, sa slabesc putin, si dup-aia daca ma vad mai subtirica o sa-mi vina mai usor sa ma abtin de la mancat . stiu cum e cu ingrasatu asta, si eu luam marvelon inainte si imi facea o pofta de mancare...mama mama! si acum, desi le-am schimbat, vad ca am ramas cu aceleasi obiceiuri alimentare. asa ca iau masuri drastice! Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|