homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii...can't live with them, can't live without them..

#1 2007-04-11 22:53:27

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

parintii...can't live with them, can't live without them..

fetelor... (si baietilor) care sunteti mai experimentati...spuneti-mi si mie daca e ceva neinregula cu ei sau cu mine...Mama mea are o gandire super ok insa nu indrazneste sa zica nimic de teama tatalui meu care e un demodat si un incuiat (stiu ca nu suna frumos cum l-am numit)...Sunt cu iubitul meu de 1 an si 4 luni si ai mei il cunosc, stiu de relatia noastra, insa nu stiu ca mi-am pierdut virginitatea cu el si nici nu au sa afle (Sper)...Insa nu le convine ca "stau cu el prea mult" asta inseamna 2-3 ore pe zi in weekenduri si vacante...in rest stau acasa aiurea din simplul motiv ca nu vrea tata sa stau "prea mult" cu el...eu simt ca innebunesc...Azi de exemplu i-am zis mamei ca m-a invitat iubi la antrenament la el si a zis "pai stii ca lui taica-tu nu ii convine" deci nu am cum sa merg...Mi-e ciuda pe altii de varsta mea care au mai multa libertate, care sunt mai "de capul lor"...Eu la 8, maxim 8 jumate seara tre sa fiu in casa si deja ma doare ca vine vara si caldura...Si acum parca imi vine sa plang, iubitul meu are voie sa faca ce vrea, sa plece cand vrea si eu mereu il refuz si desi cunoaste situatia totusi nu ii e nici lui totuna...M-am saturat sa ma tot puna la punct si sa imi tot comenteze de fiecare data cand ies si sa imi spuna "daca ar fi dupa mine te-ai vedea cu el numai in weekend" HELP ca innebunesc grater Am 16 ani si iubitul meu 17 si ceva

Ultima oara a fost editat de Tinutza (2007-04-11 22:54:58)

#2 2007-04-11 23:28:43

Soricica
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

Re: parintii...can't live with them, can't live without them..

offfff mai ai de crescut! eu intr-a 12-a aveam voei pana la 22 atat. si de baieti..putin venea la mine prietenul meu de atunci, stateam la tara mai mult cu el. nici mama nici tata nu stiau ce fac. la tara imi permiteam si stateam afara pana mai tarziu dar acasa cu ei nu aveam voie. acum sunt la facultate, la 386 km de casa. crede-ma k imi e dor de casa. de parinti.as vrea acasa! acum cand merg acas normal k nu imi mai zic nimic. stau pana la cat vreau dar am si eu simt! si am avut curajul sa merg cu Soricelul meu acs, sa dorm cu el in pat de craciun, cand era si sora cu sotul, si fratele cu sotia..si..na ce puteau sa zica? dar acum imi e asa...sa merg cu el acasa. nu stiu..eu tot asa am ramas. cum m-au invatat ei.adik sunt severi dar stiu ei de ce. o sa mergi la facultate si o sa ai mia multa libertate. ai doar 16 ani. mie mi-e dor de acea varsta! parca am imbatranit!(21 am) nu fi suparata pe ei! sunt parinti si iti vor binele. o sa realizezi mai tarziu asta

In dragoste si in razboi totul e permis!

#3 2007-04-12 01:03:06

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Crede-ma ca e MUUUULT mai bine asa (nu am tipat, ci am vrut sa subliniez cat de mult vreau sa zic!)! si eu eram ca tine pana cand am inceput sa fac ce ma taia capul..m-am certat cu ai mei , apoi si-au dat seama ca nu au ce imi face si mi-au dat toata libertatea din lume! acum locuiesc cu uby meu...si as da orice, absolut orice sa ma pot bucura de timpul petrecut cu el la fel cum o faceam cand stiam ca nu am voie sau ca trec putzin peste ora de intrat in casa, si toate nimicurile astea! crede-ma ca e mai bine sa stati mai putin impreuna decat sa fiti mereu 'bot in bot ' cum se spune...eu nu am crezut pe nimeni cand mi s-a spus si acum sufar si am niste probleme pe  care abia daca le au ai mei care sunt impreuna de 20 de ani! nu forta lucrurile, ci lasa-le sa mearga de la sine! o sa ai doar de castigat! eu regret enorm ca m-am grabit sa am libertate...acum nu mai pot pretui multe lucruri! ai rabdare pana cand o sa vina de la sine statul mai mult cu el, si toate celelalte.

fetelor! nu va mai grabiti! bucuria e de moment, apoi incep problemele...stiu ce zic!!

Cocorosie!

#4 2007-04-12 01:58:53

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

subscriu melody

dar totusi daca vrei sa iti mai faci de cap din cand in cand, iti faci si gata. poti sa ii zici mamei tale, k sa nu isi faca griji nu de alta, si stai mai mult. si pana la urma o sa se obisnuiasca wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-04-12 08:23:26

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu la 16 ani veneam devreme acasa..ca deh...asa-s parintii...stai linistita tinutza ca eu am 18 ani jumate, plec peste juma de an la facultate si mereu imi spune"vezi pe unde umbli si cu cine", sa nu stai mult pe-afara.dar eu de obicei la 21 sunt in casa...nu prea imi place sa umblu asa...doar daca e vreo petrecere sau simt eu nevoia sa merg la discoteca si ajung pe la 2 acasa "( ca pana la 2 am program) smile stiu ca ti se pare nedrept..si mie mi se pare nedrept atunci cand vreau sa ies sa stau pana la 12 in timpul saptamanii cum stau colegele mele...dar daca nu am voie...ma resemnez smile

p.s : mama mea nu adoarme pana nu ajung eu acasa.daca vin la 2 noaptea ea se uita la televizor rotfl2)

Publicitate

loading...

#6 2007-04-12 09:26:47

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

situatia ta seamana destul de mult cu a mea la inceputul relatiei mele smile numai ca eu aveam atunci 18 ani jumate. a fost prima relatie mai serioasa si chestia asta s-a simtit inca de la inceput. iar ai mei, din prea multa grija si de frica sa nu fac ceva rau pt mine, ma tineau tot asa ff din scurt... aveam ora fixa de venit seara acasa, nu aveam voie sa merg la el acasa (avem 1 an si 4 luni impreuna si inca nu-l cunosc ai mei big_smile ) etc. dar dupa un timp, dupa multe certuri si "rebelizari" din partea mea tongue s-au calmat, au vazut ca mi-e bine langa el si nu mai sunt deloc probleme. dar e o diferenta de varsta intre noi doua, eu am acum 20... deci daca mai astepti putin, o sa fie bine si la tine smile ca dupa o varsta parintii nu se mai baga in relatiile tale. incearca sa le arati ca esti responsabila, ca esti cu capul pe umeri, stii ce e bine pt tine si ti-e bine langa iubitul tau

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-04-12 09:33:11

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

Poate pe de-o parte e mai bine asa dar ma simt o "ciudata" cand vad ca unele fete stau pe strada sau prin oras pana la 10 - 11 noaptea...si mi-e ciuda intr-un fel...mai ales ca prietenul meu are fff multa libertate si normal ca ma simt aiurea si imi trec tot felul de ganduri prin cap...chestia e ca acum vreo 2-3 luni m-am certat rau cu pr si ne-am desp pentru o saptamana si plangeam de numa, nu mancam, nu dormeam, eram intr-o depresie fara sfarsit...si tata vedea ca plang zilnic si ca sunt la pamant si probabil de aia nu mai vrea sa ma lase asa mult cu el...ca sa nu sfarsesc "tragic" dupa ce nu o sa mai fie el...nu stiu...

#8 2007-04-12 10:34:23

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

parintii vor sa ne protejeze la nesfarsit, ii inteleg, le e frica ca nu cumva fiica lor sa pateasca ceva sau sa faca o alegere gresta, deaceea parintii sunt asa protectori ca le e frica sa nu gresim.eu zic ca mai bine sa ne lase sa intalnim si oameni buni si rai,asa ne vom  da singure seama daca am fct alegerea corecta sau nu.
tinutza  stiu ca iti e greu...si yo am fost in situatia tatot cu intrat in casa la 8-8:30, si incetu cu incetu am ajuns la 10:30  sau 11 fara 15, uneori si pe la 11 da ma aducea el acasa. si pot sa zic ca si ep mine ma dispera prietenul cand trebuia sa ajung la 8:30 acsa, m-am certat de multe ori cu el pe tema asta, ca practic nu eram vinovata cu nimic si el se enerva.odata am stat pana la 11 la o terasa era vara cred si m-au luat la rost cand am ajuns acsa.acu spun ca ei si fac ca mine,mai iau in considerare si spusele lor.am 18 ani si nici acu nu ma lasa sa merg in club sau sa lipsesc noaptea de acsa..asta este deocamdata n-am ce face...pt un moment.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#9 2010-08-05 17:29:39

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

situatia la mine in familie: intelegatori cand venea vorba de scoala (niciodata nu m-au certat cand s-a intamplat sa mai iau vreo nota mica sau sa chiulesc pt ca n-am invatat), intelegatori cand le cer bani sa-mi cumpar ceva (chiar daca aceste cerinte sunt destul de dese tongue ) , cand spun ca vin la 10, dar ajung pe la si jumate si...cam atat cu intelegerea. stiu de prietenul meu (cu care sunt de 2 ani si 3 luni), au incredere in el dar, cu toate astea, n-am plecat vreodata cu el pe undeva (iarba verde, alt oras si sa stau mai mult de o zi etc). din punctul de vedere al libertatii pe care mi-o acorda sunt intelegatori aproape 0. de fapt, mereu cand era vorba sa ies in oras (nu numai cu al meu, cu prieteni/colegi) si sa stau mai mult, ma izbeam de un "nu" raspicat. de multe ori am considerat ca imi distrug cei mai frumosi ani (si inca nu mi-am schimbat gandirea) cu interdictiile lor. eu trebuia sa fiu acasa la 10, in conditiile in care restul grupului nu ajungea acasa mai devreme de 1.

ma gandesc ca poate e si vina mea pt ca niciodata nu am incercat sa-mi impun punctul de vedere in fata lor. ma "multumeam" sa stau imbufnata cateva zile, sa le raspund doar daca imi vorbeau si atat. erau constienti ca ma supar, dar vorba preferata a maica-mii "iti trece" sau "ai tot timpul pt asta". de atatea ori imi venea sa-i zic "dar poate n-o sa am timp. poate destinul meu e sa dea maine o masina peste mine si se duce naiba timpul", dar n-am zis-o niciodata (oricum raspunsul ar fi fost ceva de genul "las' ca nu da forgetit "...uneori urasc faptul ca ii cunosc asa bine).
a trecut ceva timp de cand n-am mai plans pt ca nu ma lasau sa fac ceva, dar asta doar pt ca nici eu n-am mai cerut. stiam oricum care-i raspunsul si am zis ca mai bine nu mai zic nimic decat sa plang iar o zi ca "pe vremuri".

si abia acum ajung la problema actuala: al meu vrea sa plece in sept o sapt la rudele lui, rude care stau foarte departe. mi-a spus ca ar vrea sa ma duc cu el. va dati seama ce as vrea eu, dar...daca citirati mai sus, va dati seama care va fi si raspunsul alor mei supa i-am spus prietenului ca nu ma vor lasa (asta fara sa le mentionez ceva alor mei) si este si el constient de asta, dar tot spera...la fel ca mine, de fapt.
cum sa fac, ce sa le zic, cum sa le spun ca vreau sa plec doar cu el la rudele lui? in primul rand imi vor spune "dar el se duce la ai lui, tu ce sa cauti acolo?". initial m-am gandit si eu la asta. nu s-au mai vazut de 7 ani, deci ar fi bine sa mearga doar el pt a se putea dedica in intregime lor. daca ma duc si eu, va trebui sa stea si cu mine...or asta face acum zilnic - si asta s-ar putea s-o bage ai mei "va vedeti in fiecare zi, e numai bine sa faceti o pauza" skitarg

motivele pt care nu m-ar lasa ar fi ca "e familia lui, tu n-ai treaba", "unde o sa dormi?", "ce-o sa zica bietii oameni? cum sa te duci intr-o casa straina, sa mai si stai o sapt?", "cum sa pleci asa departe?" (ca sa va faceti o idee: eu stau intr-un capat al tarii, ei in celalalt capat, nici nu e un tren direct, trebuie sa schimbam).

respect pt cei care vor avea rabdare sa citeasca lol stiu ca scrisai mult, dar voiam sa stiti exact cum sta treaba smile

si acum, astept sfaturi, ce as putea sa le zic pt a-i convinge smile

bebe V., soarele si luna

#10 2010-08-05 17:36:51

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

off april sad stiu cum e.. dar cati ani ai ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#11 2010-08-05 17:38:23

april sunset
Insomniac member

19 peste o luna, nife smile

bebe V., soarele si luna

#12 2010-08-05 17:41:51

QueenOfRoses
Moderator

neutral wow.. le-ai spus ca esti majora si ca nu mai au ce sa comenteze ?
chiar nu stiu ce sa zic acum, credeam ca ai 16-17 ani.. si mi se parea logic sa nu te lase, ca nici pe mine nu ma lasa ai mei sa stau undeva mai mult de o noapte si o zi.. adica gen party`uri..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#13 2010-08-05 17:46:55

april sunset
Insomniac member

Nifelheim a scris:

vrei sa iti dau replica lor "seriooos?! n-avem ce sa comentam? crezi ca suntem prietenele tale sa ne vorbesti asa? ia, ai grija!". pe langa asta, nici n-as putea sa le zic asa ceva. din punctul asta de vedere, sunt "prea" respectuoasa cu ei

bebe V., soarele si luna

#14 2010-08-05 17:48:39

QueenOfRoses
Moderator

of..
acum chiar nu stiu.. dar nu mi se pare normal sa faca asa.. Numai ai frati, nu ?

#15 2010-08-05 17:58:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

april, pune piciorul in prag, macar intreaba-i, nu sta asa
crede-ma ca stiu pe cineva care are 24 de ani si n-o lasa parintii nici sa stea peste noapte la prietenul ei, daramite sa plece cu el undeva  neutral si nu cred ca vrei asa ceva
oare daca le zici ca mergi la munte cu o gasca mai mare de peieteni nu te-ar lasa ? sa nu li se para deplasat ca te duci la rudele lui

#16 2010-08-05 18:00:23

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

april. daca e serioasa relatia voastra spune-le clar, ca nu te duci in familie de necunoscuti, si ca vrea si familia lui sa te cunoasca. Nu pleci pe luna, te pot suna , ii poti suna, ca sa stie ca totul e bine. Si daca zic ceva de dormit, de sex, si altele, spune-le clar, ca nu ai nevoie de o saptamana cu el daca vrei sa faci asa ceva, poti sa o faci si intr-o buda in pauza la scoala/facultate.

#17 2010-08-05 18:03:08

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

april sunset a scris:

Nifelheim a scris:

vrei sa iti dau replica lor "seriooos?! n-avem ce sa comentam? crezi ca suntem prietenele tale sa ne vorbesti asa? ia, ai grija!". pe langa asta, nici n-as putea sa le zic asa ceva. din punctul asta de vedere, sunt "prea" respectuoasa cu ei

Plus ca la asta ar mai putea veni si cu cu un raspuns de genul : "DA?!?!Atunci sa te intretii si singura daca tot esti majora!!!" cel putin asta era la mine....

#18 2010-08-05 19:12:45

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

PillBlast a scris:

Si daca zic ceva de dormit, de sex, si altele, spune-le clar, ca nu ai nevoie de o saptamana cu el daca vrei sa faci asa ceva, poti sa o faci si intr-o buda in pauza la scoala/facultate.

Cu asta sunt perfect de acord. Ca doar n-o sa-ti interzica sa mergi la scoala.

Dar mie oricum mi se pare deplasat sa mergi cu el in celalalt capat de tara, la nu stiu ce rude. ca te lasa ai tai, ca nu te lasa, e irelevant. Ca le-a vazut, ca nu le-a vazut de o gramada de vreme, la fel. Dupa mine, la nivelul asta al relatiei mi se pare arhi-suficient sa-i cunosti parintii si fratii si surorile. Restul familiei - daca se nimereste la un eveniment de familie, bine, daca nu, nu. Sau de asemenea, daca ati avea planuri serioase de casatorie, te-ar duce sa te prezinte ca viitoarea lui sotie, sa le dati invitatie la nunta, etc. 

"dar el se duce la ai lui, tu ce sa cauti acolo?". initial m-am gandit si eu la asta. nu s-au mai vazut de 7 ani, deci ar fi bine sa mearga doar el pt a se putea dedica in intregime lor. daca ma duc si eu, va trebui sa stea si cu mine...or asta face acum zilnic - si asta s-ar putea s-o bage ai mei "va vedeti in fiecare zi, e numai bine sa faceti o pauza"

Sper sa nu te superi pe mine, dar mie astea mi se par niste argumente rezonabile. Acuma sper sa nu zici ca-s o baba demodata  big_smile  , dar asta cred eu.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#19 2010-08-05 19:15:52

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

heimdall a scris:

april, pune piciorul in prag, macar intreaba-i, nu sta asa
crede-ma ca stiu pe cineva care are 24 de ani si n-o lasa parintii nici sa stea peste noapte la prietenul ei, daramite sa plece cu el undeva  neutral si nu cred ca vrei asa ceva
oare daca le zici ca mergi la munte cu o gasca mai mare de peieteni nu te-ar lasa ? sa nu li se para deplasat ca te duci la rudele lui

Cam asa sunt eu lol Ma rog, un pic diferita situatia, dar in genul asta. Imi dau seama ca trebuie sa ai grija ca parintii sa creasca alaturi de tine, nu sa ramana la ideea ca ai 15-16 ani si trebuie in permanenta protejata. Si la mine eram cam la fel ca la tine pe la 19 ani, mi-era greu sa plec undeva sau sa fac ceva... acum, dupa 4 ani, s-au mai schimbat, sunt mult mai relaxati in privinta orei la care ma intorc acasa atata timp cat stiu de mine, unde sunt. Deci e posibil sa le ia un pic mai mult sa ajunga in punctul in care sa constientizeze ca trebuie sa mai largeasca un picut latzul.
Si eu, la 23 de ani, le bag la inaintare aia cu varsta, dar stiu foarte bine ca gandesc ceea ce spune Kreed apropo de bani, chiar daca nu o spun decat poate foaaarte voalat. Atata timp cat stai cu ei in casa si depinzi de ei, li se pare normal sa le respecti regulile, oricat de absurde ti s-ar parea tie... si oricat de inflexibili ar fi ei.

Acum, nu zic ca e mai bine sa minti, dar oare te-ar lasa sa pleci daca ar fi vorba de o calatorie cu prietenele?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.