homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii...can't live with them, can't live without them..-10

#172 2010-09-06 01:13:59

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: parintii...can't live with them, can't live without them..

Departe de mine gandul ca ar fi inventie ce a scris ea aici. Doar ca .. hmmm, cum sa explic, citesc postul ei initial, zic: hai sa-mi exprim o parere, merg sa-mi vad de treaba si cand intru dupa cateva ore sa vad cine ce-a mai zis, hopa, povestea a fost si a si disparut. Stiu ca nu-i inventat, eram curioasa sa aflu toata faza. Dar daca am ratat-o, asta e.

Cum adica o urmareste cineva? Virtual? Ii pandeste posturile?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#173 2010-09-06 07:39:07

daenarys
Vizitator

atata timp cat avem la dispozietie butonul editeaza avem dreptul sa il folosim si sa stregem anumite mesaje adaca asa consuderam noi.pana la urma noi le scriem nu altcineva asa ca este dreptul nostru.in plus Emilya a spus calr ca cineva ii citeste mesajele de aici si explicatia cu stersul lor smile

#174 2010-09-06 12:49:24

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

offtopic fata, mai tii minte cand te suparai ca se joaca non stop pe calc ?  rotfl
ma bucur ca a decurs ok discutia big_smile

Dragostea nu se stă, se face.

#175 2010-09-06 13:26:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si acum ma deranjeaza ii mai zic ba in gluma ba in serios k m-a disperat cu jocurile lui lol Da acum serios vorbind, decat sa umble prin baruri/cluburi sau seara de seara cu baietii la bere sau mai stiu eu ce alte vicii sa aiba sa mai stau si cu grija lui ca e prins la mijloc in vreun scandal sau Doamne fereste ceva mai grav prefer sa il stiu in fata laptopului smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.