homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii...can't live with them, can't live without them..-2

#20 2010-08-05 20:46:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: parintii...can't live with them, can't live without them..

Lady, lol
Mda, credeam ca eu sunt singura cu astfel de probleme, deci april, te inteleg perfect. Ideea e ca pe mine ma lasa singura, sau cu prietenele, cu orice alt grup ce nu l-ar include pe iubi forgetit
Singura solutie e sa ii minti, inventeaza o tabara, orice. Eu sunt convinsa ca nu or sa te lase daca le spui direct, mai ales ca vrei sa stai o sapt (trebuie sa incepi si tu cu 3 zile asa big_smile ) si pt ca e departe.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#21 2010-08-05 21:41:20

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

ai mei nu ma lasau cu al meu la mare si de anul trecut cand am venit (am fost cu ei) le-am zis: e la anul o sa fie mai bine...de ce? ca nu mai merg cu voi!!! s-u uitat ei stramb dar in decursul unui an s-au obisnuit cu ideea si asta a fost nustiu

#22 2010-08-05 22:06:10

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

sunt singura la parinti, nife tongue
heim, mama ar face atac de cord daca i-as spune ca vreau sa dorm la al meu lol
pill, de sex n-o sa spuna niciodata lol chiar nu-i vad (mai ales pe taica-miu). si daca, prin nu stiu ce minune, ar mentiona ceva, nu le-as raspunde in veci ca pot s-o fac oricand, oriunde fara ca ei sa banuiasca si fara sa fie nevoie sa plec undeva lol
kathrynn, stai linistita, sunt si eu constienta ca sunt niste argumente rezonabile in fata carora n-as mai putea avea ceva de obiectat. ideea e ca nu vreau sa ma duc pt a-i cunoaste pe ai lui, ci pt ca mi-ar placea sa facem "excursia" asta doar noi 2, sa nu stau cu vesnica grija "ce tarziu e (9 jumate)", "trebuie sa luam taxi ca pe jos ar dura prea mult si se supara ai mei", sa nu fie nevoie sa le spun "ma duc prin oras", desi eu merg la el (pt ca daca ar sti adevarul ar incepe "toata ziua te duci la el, ce zic oamenii aia" roll ).

si eu sunt de parere ca faci cunostinta cu toate neamurile cand te casatoresti (asta zice si mama), dar al meu nu a ratat nicio ocazie sa-mi prezinte un unchi/o verisoara etc. cunosc familia lui unchi-su (fratele lu' taica-su) care este minunata. au un baiat de 8 ani de care-mi place de mor si o fetita de 1 an care este o printesa hjarta unchi-su cu matusi-sa au vazut ca nu-s prefacuta si ca la dorinta alui meu am facut cunostinta si le place tare mult de mine si cand al meu mai face boacane imediat ii reproseaza.
la fel mi-a facut cunostinta si cu una din verisoarele lui (4 in total, toate locuind acolo unde vrea el sa mearga in sept). de fapt, eram pe id-ul lui si a intrat pe mine ca avea treaba cu el. 2 cuvinte am schimbat. dupa asta, al meu "baga-i id-ul in lista, sunteti si de aceeasi varsta, o sa va intelegeti super". eu nu prea voiam ca nu stiam ce as putea vorbi cu ea. dar l-am ascultat. cred ca o ora intreaga am vorbit intruna lol iar acum, dupa ce a aflat ca al meu se duce la ei "o iei si pe prietena ta, nu?" (mi-a zis direct pe nume, dar nu-l spun aici lol ).

lady, carmen...nu pot sa-i mint, e ceva mai presus de mine...m-as bloca pe loc, nu mi-ar iesi cuvintele smile am o prietena care voia sa doarma la al ei. a venit la mine, a asteptat s-o sune ma-sa (ca sa verifice, sa vorbeasca cu mine) si apoi a plecat. eu eram neutral  neutral nu as putea! mi se pare ceva de neiertat sa-i mint asa...+ ca as sta cu un streeeees, nu m-as putea bucura de nimic. deci oricat mi-as dori ceva, trebuie sa gasesc o cale "dreapta", nu pot altfel sad

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-08-05 22:07:37)

bebe V., soarele si luna

#23 2010-08-05 22:27:22

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

offtopic Lady .. aia doi din avatarul tau sunt .. aia doi din P.S I love you ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#24 2010-08-06 14:48:54

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

kdeea a scris:

offtopic Lady .. aia doi din avatarul tau sunt .. aia doi din P.S I love you ?

Indeed.  hjarta Gerry!

April, te inteleg, dar eu am fost nevoita sa recurg la asta ca sa fac si ce imi doresc eu, nu doar ce isi doresc ei. Iar daca asta nu a fost un subiect unde sa gasim un numitor comun ma simt ca si cum si-au atras-o singuri asupra lor. Poate suna dur, nu stiu, dar nu pot sa stau pana la 30 de ani sa le explic ce si cum si DE CE sa raman la el ... stiind de un (acelasi) barbat de 3 ani jumate, m-as fi asteptat sa fie mai ... impaciuitori, dar ei au dat-o in continuare pe a lor si atunci a trebuit sa gasesc o alta modalitate. E drept, nu e cea mai cea relatie, nu e barbatul pe care orice parinte l-ar dori drept ginere si alaturi de fata lor lol dar mai au de inteles ca nu conteaza decat fericirea mea. In primul rand pentru mine... si apoi pentru ei, asa mi se pare normal. Din moment ce nu ma bate, nu ma injura, nu imi face cine stie... sa zici ca e un nenorocit care ma agreseaza sau mai stiu eu la ce suplicii ma supune, daca eu zic ca sunt fericita, ma gandesc ca asta ar trebui sa-si doreasca un parinte pentru copilul lor  nustiu
Hai ca am deviat-o si am ajuns sa scriu despre mine smile Bottom line: daca zici ca nu poti sa-i minti atunci ramane varianta discutiei linistite si cu argumente, insa ceva imi zice ca din pacate orice le-ai zice nu va avea succes in directia dorita de tine...

Publicitate

loading...

#25 2010-08-06 15:15:49

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

eu sunt trecuta de mult timp de 20 de ani, nu mai locuiesc cu ai mei de peste 6 ani de zile si cu toate astea cand merg acasa, ai mei se comparta cu mine de parca as fi un copil de tzatza lol ....am program de ajuns acasa, nu pot sa adoarma pana nu ma vad in patul meu, niciodata nu am avut voie sa stau peste noapte la vreo prietena (sa nu mai spun de prieten lol ), iar cand vine voarba de baieti orice subiect devine tabu lol
si asta pentru ca nu m-am impus niciodata in fata lor ca sa le spun pana aici...e viata mea, deciziile mele ...
asa ca daca consideri ca nu vei pleca de curand din casa parinteasca pentru ati face viata proprie atunci e mai bine sa incerci incet incet sa te impui

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#26 2010-08-06 15:46:07

april sunset
Insomniac member

multumesc tuturor pt raspunsuri puss
lady, la asta ma gandii si eu acum 5 minute: ca fericirea mea ar trebui sa conteze. ei bine, nu conteaza! conteaza sa fie ca ei, mereu numai cum vor ei grater  grater
nu mai este nevoie sa ma ajutati cu sfaturi...o intrebai acum pe maica-mea daca ma lasa sapt viitoare cu al meu si cu ai lui la tara, la nedeie la niste prieteni de-ai lor. 10 puncte pt cine ghiceste raspunsul..."la nedeie se sta la masa si se mananca. tie nu iti place! ca sa nu mai spun ca poate va fi si muzica populara + dans, normal. iar tie din toate astea nu-ti place nimic, deci nu te duci!". va dati seama daca o zi nu ma lasa sa ma duc undeva "pt ca nu-mi place" (la dracu mai intrebam daca nu mi-ar fi placut, la asta nu se gandi ca de vreme ce ii cer permisiunea chiar vreau sa merg), plecarea la rudele alui meu pt o sapt e un vis frumos grater  grater  grater m-am saturat grater abia astept sa plec la facultate sa nu-i mai vad grater

bebe V., soarele si luna

#27 2010-08-06 15:52:23

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

april, si eu sunt de parere ca gresesti putin. ok, apreciez faptul ca esti o fata simtita, respectuoasa cu parintii; cu siguranta toti si-ar dori un asemenea copil care nu le iese din cuvant.
dar "argumentul" asta al mamei tale e chiar culmea! acceptam orice alt argument, inclusiv un NU drastic, insa asta chiar arata a bataie de joc. neutral puteai sa-i spui ca intr-adevar nu-ti plac respectivele manifestari insa iti vor fi mai putin neplacute fiind cu prietenul tau acolo. sau ca faci o exceptie pentru ca lui ii face placere.
a fi cu bun-simt e una, a te lasa calcata in picioare a alta!
nu stiu, cred ca m-am atacat eu mai mult in locul tau, deja ma auzeam in gand spunandu-i ca nu mai am varsta la care sa decida ea ce-mi place si ce nu. nu e normal deloc sa te trateze asa, nici la 19, nici la 3 ani!!!!

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-08-06 15:54:49)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#28 2010-08-06 16:03:04

april sunset
Insomniac member

alinda a scris:

april, si eu sunt de parere ca gresesti putin

prin faptul ca nu ma impun? daca da...stiu, de mult am gresit aici, dar nu cred ca mai pot face ceva. deja s-au obisnuit sa-mi tranteasca acel "nu" pt ca dupa "imi trece". normal ca imi trece, doar n-o sa stau imbufnata toata viata fara sa le mai adresez un cuvant. imi trece ca n-am incotro. dar au fost atatea lucruri pe care mi le doream si ei mi le-au refuzat. dar, cu toate astea, se cred cei mai buni parinti si tare le place sa-mi scoata ochii "altii in locul nostru faceau si dregeau". eu daca le dau un exemplu favorabil mie "ce ne pasa noua de altii?".
o fosta colega a plecat in germania cu prietenul ei. parintii ei abia il cunosc si au lasat-o. va sta o luna. o alta fata va pleca la mare in bulgaria tot cu prietenul...iar eu nu pot sa plec nici la tara...mai ca-mi vine sa rad...

bebe V., soarele si luna

#29 2010-08-06 16:04:53

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

april sigur greseala e ca nu te-ai impus..uite de exemplu eu am 16 ani si ma lasa sa plec cu al meu si prietenii la tara la un prieten chiar si 2 nopti nustiu si mai e si vorba de incredere..
eu le-am spus clar ca daca vreau sa fac ceva pot sa fac si fara sa stie ei..nu trebuie neaparat sa plec undeva

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#30 2010-08-06 16:07:20

alinda
Diamond member

april, da, prin faptul asta. ai putea incepe usor-usor de acum incolo... in ritmul asta vei pleca la facultate iar in vacante te vor trata la fel neutral

#31 2010-08-06 16:07:30

april sunset
Insomniac member

-=-baby_pink-=- a scris:

eu le-am spus clar ca daca vreau sa fac ceva pot sa fac si fara sa stie ei..nu trebuie neaparat sa plec undeva

"argumentul" asta eu nu l-as putea folosi niciodata. in primul rand ca mi-ar fi rusine si in al doilea rand cred ca ar fi in stare sa-mi interzica sa ma mai vad cu al meu...ca sa fie siguri ca n-o sa pot face ce vreau

bebe V., soarele si luna

#32 2010-08-06 16:09:34

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

iti dai seama ca nici eu nu le-am zis direct asa lol  sunt destul de deschisi ai mei,dar imi e rusine mie..
stiu ca prima oara cand am vrut sa plec din oras ..le-am zis ca mergem la o fata la tara..ca sunt si rudele ei acolo.. nustiu  si ca ne-am saturat de zgomotul din oras,vrem sa ne mai recreem lol
april,dar de ce nu le zici sa vorbeasca cu parintii alui tau,sau rudele de acolo nustiu asa poate o sa mai scape de griji

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-06 16:10:26)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#33 2010-08-06 16:11:38

alinda
Diamond member

eu zic totusi sa nu mai ceri atata voie, e vorba de o zi, ce naiba.. daca mergeai in oras cu prietenele tot atat lipseai si nu le mai cereai voie, nu?
anunta-i ca in ziua X te intorci seara si gata

#34 2010-08-06 16:13:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, april, pe asta conteaza si ei, ca-ti va fi frica sa protestezi... e un soi de cerc vicios
spuneam ca stiu un caz concret, fata de care va spun trebuie sa se intalneasca pe ascuns si cu prietenul, fiindca parintii ei nu-l plac
nu poate pleca sa se mute cu el, fiindca parintii ei n-ar mai vorbi in veci cu ea si in plus tatal ei e bolnav si sigur socul l-ar ucide
deci singura solutie care e ? sa astepte sa moara parintii, nu vreau sa fiu cinica, dar risti sa ajungi pe la vreo 60 de ani in situatia asta
sau sa ajungi sa te mariti cu oricine, numai sa scapi de acasa, cum fac multe fete

#35 2010-08-06 16:13:12

april sunset
Insomniac member

alinda a scris:

in ritmul asta vei pleca la facultate iar in vacante te vor trata la fel neutral

cine crezi ca va mai veni in vacante daca vor continua asa? imi gasesc loc de munca in timisoara pe perioada verii si gata.
sunt momente in care ma gandesc ca nu stiu cat ii voi mai avea alaturi...nu mai sunt chiar de-ai tinerei. si mi-e ciuda pt ca as vrea sa stau cat mai mult cu ei, sa vorbim, sa ma asculte, sa le spun ce planuri am. dar ei singuri ma indeparteaza. practic ma lupt cu mine. nici nu pot trece cu vederea refuzurile lor, dar nici nu vreau sa stau vesnic suparata.

bebe V., soarele si luna

#36 2010-08-06 16:13:52

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

au noroc ca tu esti un caz special pt ca de obicei tocmai fetele astea tinute mai din scurt ajung sa fie mai rebele

#37 2010-08-06 16:16:35

april sunset
Insomniac member

alinda a scris:

anunta-i ca in ziua X te intorci seara si gata

nu pot pt ca trebuie sa plecam de dimineata. unde stau in oras atat? mai ales acum ca stiu unde as vrea sa merg, nu ma vor crede in veci orice altceva le-as zice.
heim...stiu, e cinic, cum zisasi si tu, dar, cateodata, ma gandesc ca doar dupa ce nu vor mai fi, o sa ma bucur cum trebuie de viata. dar parca as vrea s-o fac acum, cat am energia necesara, nu pe la 30-40 de ani

bebe V., soarele si luna

#38 2010-08-06 16:17:18

alinda
Diamond member

april, acum iti propui sa nu mai vii acasa in vacante dar nu stii ce va fi atunci. poti sa nu-ti gasesti de lucru, poti ceda santajului sentimental: "cum, nu vii acasa?"...
de ce nu le spui ceea ce ai scris si aici, ca ai vrea sa-ti fie mai aproape, sa aiba mai multa incredere in tine
si daca le zici pur si simplu: "plec cu X in locul Y, ma intorc diseara pana la ora H" si gata! nu le ceri bani de buzunar, nimic. pur si simplu vrei sa-ti petreci o zi in locul X. ce naiba, doar nu te-or inchide in casa!  skitarg
si baga bine la cap ce zice heim mai sus, am prietena care fumeaza pe ascuns si ii zice tatalui ei sarut-mana! si are 30 de ani!!!

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-08-06 16:21:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.