|
Nu esti logat.
Parintii...can't live with them, can't live without them..-2#20 2010-08-05 20:46:52
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..Lady, Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #21 2010-08-05 21:41:20
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..ai mei nu ma lasau cu al meu la mare si de anul trecut cand am venit (am fost cu ei) le-am zis: e la anul o sa fie mai bine...de ce? ca nu mai merg cu voi!!! s-u uitat ei stramb dar in decursul unui an s-au obisnuit cu ideea si asta a fost Offline #22 2010-08-05 22:06:10
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..sunt singura la parinti, nife Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-08-05 22:07:37) V., soarele si luna Offline #23 2010-08-05 22:27:22
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..Lady .. aia doi din avatarul tau sunt .. aia doi din P.S I love you ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #24 2010-08-06 14:48:54Re: parintii...can't live with them, can't live without them..
Indeed. Gerry! Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-06 15:15:49
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..eu sunt trecuta de mult timp de 20 de ani, nu mai locuiesc cu ai mei de peste 6 ani de zile si cu toate astea cand merg acasa, ai mei se comparta cu mine de parca as fi un copil de tzatza ....am program de ajuns acasa, nu pot sa adoarma pana nu ma vad in patul meu, niciodata nu am avut voie sa stau peste noapte la vreo prietena (sa nu mai spun de prieten ), iar cand vine voarba de baieti orice subiect devine tabu viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #26 2010-08-06 15:46:07
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..multumesc tuturor pt raspunsuri V., soarele si luna Offline #27 2010-08-06 15:52:23
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..april, si eu sunt de parere ca gresesti putin. ok, apreciez faptul ca esti o fata simtita, respectuoasa cu parintii; cu siguranta toti si-ar dori un asemenea copil care nu le iese din cuvant. Ultima oara a fost editat de alinda (2010-08-06 15:54:49) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #28 2010-08-06 16:03:04
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..
prin faptul ca nu ma impun? daca da...stiu, de mult am gresit aici, dar nu cred ca mai pot face ceva. deja s-au obisnuit sa-mi tranteasca acel "nu" pt ca dupa "imi trece". normal ca imi trece, doar n-o sa stau imbufnata toata viata fara sa le mai adresez un cuvant. imi trece ca n-am incotro. dar au fost atatea lucruri pe care mi le doream si ei mi le-au refuzat. dar, cu toate astea, se cred cei mai buni parinti si tare le place sa-mi scoata ochii "altii in locul nostru faceau si dregeau". eu daca le dau un exemplu favorabil mie "ce ne pasa noua de altii?". V., soarele si luna Offline #29 2010-08-06 16:04:53
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..april sigur greseala e ca nu te-ai impus..uite de exemplu eu am 16 ani si ma lasa sa plec cu al meu si prietenii la tara la un prieten chiar si 2 nopti si mai e si vorba de incredere.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #30 2010-08-06 16:07:20
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..april, da, prin faptul asta. ai putea incepe usor-usor de acum incolo... in ritmul asta vei pleca la facultate iar in vacante te vor trata la fel "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #31 2010-08-06 16:07:30
"argumentul" asta eu nu l-as putea folosi niciodata. in primul rand ca mi-ar fi rusine si in al doilea rand cred ca ar fi in stare sa-mi interzica sa ma mai vad cu al meu...ca sa fie siguri ca n-o sa pot face ce vreau V., soarele si luna Offline #32 2010-08-06 16:09:34
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..iti dai seama ca nici eu nu le-am zis direct asa sunt destul de deschisi ai mei,dar imi e rusine mie.. Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-06 16:10:26) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #33 2010-08-06 16:11:38
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..eu zic totusi sa nu mai ceri atata voie, e vorba de o zi, ce naiba.. daca mergeai in oras cu prietenele tot atat lipseai si nu le mai cereai voie, nu? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #34 2010-08-06 16:13:04
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..da, april, pe asta conteaza si ei, ca-ti va fi frica sa protestezi... e un soi de cerc vicios Offline #35 2010-08-06 16:13:12
cine crezi ca va mai veni in vacante daca vor continua asa? imi gasesc loc de munca in timisoara pe perioada verii si gata. V., soarele si luna Offline #36 2010-08-06 16:13:52
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..au noroc ca tu esti un caz special pt ca de obicei tocmai fetele astea tinute mai din scurt ajung sa fie mai rebele •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #37 2010-08-06 16:16:35
nu pot pt ca trebuie sa plecam de dimineata. unde stau in oras atat? mai ales acum ca stiu unde as vrea sa merg, nu ma vor crede in veci orice altceva le-as zice. V., soarele si luna Offline #38 2010-08-06 16:17:18
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..april, acum iti propui sa nu mai vii acasa in vacante dar nu stii ce va fi atunci. poti sa nu-ti gasesti de lucru, poti ceda santajului sentimental: "cum, nu vii acasa?"... Ultima oara a fost editat de alinda (2010-08-06 16:21:28) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|