homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii...can't live with them, can't live without them..-5

#77 2010-08-07 18:17:59

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: parintii...can't live with them, can't live without them..

rotfl pink rotfl

hjarta

#78 2010-08-07 18:19:06

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

ce tare pink rotfl

#79 2010-08-07 18:22:19

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

asta e faza...faceam toate "iesirile" astea pe banii mei .... strangeam tot anul, munceam pe unde puteam ca vanzatoare ... orice din ce iesea bani si nu trebuia sa apelez la ei

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#80 2010-08-07 18:23:06

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pink  applause   applause   applause 
tot respectul meu

#81 2010-08-07 18:23:24

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

pink_pop a scris:

o data stiu ca m-am intalnit cu tata pe drum si eu alergam sa prind trenul si tata ma intreaba in graba...unde fugi asa grabita?! ..si eu...la mare ...la care a inceput sa fuga dupa mine ca nu ai voie dar pana la urma mi-a dat si bani lol

rotfl cat de tare...sa fuga dupa tine "n-ai voie! n-ai voie!" rotfl
poate e si vina mea...poate nu (sunt fricoasa si lasa cand vine vorba sa infrunt persoane de care depind si care stiu ca pot face mai multe decat mi-au aratat pana in prezent...acele "mai multe" nefiind chiar de-ale bune), dar nu-i felul meu sa fiu asa curajoasa, cum zisasi tu, pink_pop, sa pleci si sa-i anunti abia cand ai ajuns la destinatie. si sa zicem ca as face odata asa, ai mei cu siguranta n-ar uita, oricat de fericita si incantata as fi la intoarcere lol

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#82 2010-08-07 18:28:01

pink_pop
Platinum member

prima data cred ca aveam 16 ani cand am facut asta ...nu-ti poti da seama ca teama am avut cand m-am intors acasa ...tremurau chilotii pe mine intr-un stil barbar rotfl2 .... la care o vad pe mama in usa sa sara la gatul meu lol ... asa ca am inceput sa vorbesc cat  ma tinea gura ca sa cuprind cat mai multa informatie intr-un timp cat mai scurt rotfl
normal cand m-a vazut mama cum tremuram si vorbeam a busit in ras rotfl2
mi-a dat doua peste cap si apoi a continua sa rada rotfl2

faza negativa la toata poveatea asta este ca si-au pierdut de tot increderea in mine sad ...nici pana in ziua de azi nu au incredre in mine sad ... adik stiu ca fac mereu ce ma trece capul si le este frica ca intr-o zi voi lua decizia gresita care va pune capac la tot sad ....
pentru asta am fost acuzata ca am facut avort cand am avut probleme ginecologice si lista poate continua

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-08-07 18:35:06)

#83 2010-08-07 18:50:00

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Macar ramai cu satisfactia ca ai trait la propriu, si ca daca ai vrut ceva, ai facut.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#84 2010-08-07 18:59:19

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

april sunset a scris:

si sa zicem ca as face odata asa, ai mei cu siguranta n-ar uita, oricat de fericita si incantata as fi la intoarcere lol

si ce ar face? te-ar pedepsi 1 saptamana? 1 luna? apoi tot le-ar trece...si s-ar obisnui...parerea mea..daca nu merge cu frumosu`

hjarta

#85 2010-08-07 19:07:07

pink_pop
Platinum member

ai mei nu m-au lasat sa fac facultatatea in alt oras...s-au opus total ....asa ca am strans bani si m-am dus si m-am inscris, am dat examen, am intrat cu bursa si am plecat la facultate fara permisiunea lor
abia dupa jumatate de an s-au obisnuit cu ideea si au inceput sa-mi mai trimita un ban
daca era sa nu ma zbat atunci, acum nu eram unde sunt acum si cine stie care era viitorul meu

#86 2010-08-07 20:11:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

april sunset a scris:

camysh, daca m-ar lasa (niciodata in viata asta) sa dorm la al meu, oricat de mult mi-as dori, daca ar fi ai lui acasa, as ramane frumos la mine si am astepta o seara sa fie amandoi plecati. m-as simti aiurea, mi-ar fi rusine sa-i stiu acolo, eventual sa si dau nas in nas cu vreunul din ei daca ma trezesc noaptea sa merg la baie lol as intra in pamant direct.

exact de asta nu vreau nici eu lol
bine, nu ne-am intalni pt ca el sta la casa si ai lui dorm jos si el la etaj. dar ne-am intalni dimineatza la cafea rotfl

#87 2010-08-07 20:34:57

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dom'ne si eu am avut parinti comuniti... dc eu la 22 de ani trebuia la ora 22 sa fiu in casa neutral va inchipuiti cu ce hitler am locuit lol ... norocul lor ca abia la 22 de ani am gasit eu flacaul pt care a meritat sa-i infrunt si sa pun piciorul in prag, de altfel si mama imi impunea sa ma vad cu el doar in wee, in timpul sapt sa vin direct acasa neutral va dati seama ca am facut cu capul, eu m-am luat de ei si le-am spus verde in fata, eu nu menajez omul... dupa prima luna l-am dus pe flacau acasa sa-l cunoasca tata  si sa aibe incredrere in noi ... cand i-am zis lui tata prima data la telefon ca vreau sa raman peste noapte la B nu vreti sa stiti ce morala mi-a facut neutral si vb aia aveam 22 de ani, nu 15, nu 18 neutral iar a 2-a zi dimin radea de mine ca eu chiar l-am ascultat neutral lol ... ehhhh dar dupa nici 5 luni de relatie am inceput sa lipsesc cate 1 -2 nopti, apoi cate 1 sapt, apoi o vacanta de vara si gata lol la nici 1 an de relatie am plecat de la ai mei fara sa le cer voie sa ma mut cu flacaul meu chicot  asa ca pot spune ca pana la urma "i-am facut" rotfl

#88 2010-08-07 22:09:26

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Loveable a scris:

april sunset a scris:

si sa zicem ca as face odata asa, ai mei cu siguranta n-ar uita, oricat de fericita si incantata as fi la intoarcere lol

si ce ar face? te-ar pedepsi 1 saptamana? 1 luna? apoi tot le-ar trece...si s-ar obisnui

daca prin pedeapsa s-ar intelege "fara tv, net, stai toata ziua si citeste", de exemplu, ar fi cea mai frumoasa pedeapsa lol dar ei nu ar apela la asa ceva, ci m-ar pedepsi la nivel "sentimental" ca sa spun asa...si ar face-o fara sa stie. simplul fapt ca ar fi suparati, nu mi-ar vorbi si si-ar pierde increderea in mine m-ar termina. nu as suporta! oricat rau mi-au facut ei (constient sau nu), nu as putea sa trec pe langa ei prin casa si sa nu-mi vorbeasca.

maica-mea incerca de 3 ori azi sa ne impacam, dar nu vrusai eu. acum ea este cea suparata si nu suport s-o vad asa. nu stiu daca e trista din cauza lucrurilor pe care i le zisai sau pt ca poate realiza ca au gresit si ei putin. ma simt ciudat...parca mi-e frica sa nu vina si sa-mi spuna ceva...nici eu nu stiu ce, dar am asa un sentiment aiurea sad

bebe V., soarele si luna

#89 2010-08-07 23:53:25

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Alta chestie pe care n-am priceput-o niciodata e cum poti sa le spui ca pleci in tabara si de fapt sa pleci altundeva.
Pai ai mei , in orice tabara sau excursie m-am dus, m-au dus ei la locul de plecare si m-au asteptat la sosire - gara, autocar, ce-o fi fost. Niciodata n-am plecat de una singura de acasa, cu bagajul dupa mine. Da' n-am simtit niciun moment ca m-ar controla sau ca n-ar avea incredere ... mi s-a parut normal..

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#90 2010-08-08 01:02:47

pink_pop
Platinum member

kathrynn a scris:

Alta chestie pe care n-am priceput-o niciodata e cum poti sa le spui ca pleci in tabara si de fapt sa pleci altundeva.

mai bine nu le spui ca pleci ....pleci pur si simplu big_smile

#91 2010-08-08 01:42:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Doamne, eu am niste parinti atat de rationali si de permisivi, incat nu stiu daca vreodata as putea sa le multumesc indeajuns pentru ca nu mi-au ingradit libertatea. Cu toate ca in ecuatia asta a contat in proportie de probabil 80 % faptul ca eu am fost mereu un copil cuminte ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#92 2010-08-08 01:47:14

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si eu imi dau seama  cat de fericita sunt din punctul asta de vedere...eu la 16 ani nu am ora de intrat in casa(nu intru mereu tarziu oricum),ma lasa sa plec din oras cu prietenii chiar si 3 zile...ai mei si-au dat seama ca daca ma tin prea mult din scurt mai rau fac pt ca o sa imi doresc si mai mult sa fac unele lucruri..asa cum sunt acum nu prea ma tenteaza sa abuzez de libertatea pe care o am

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#93 2010-08-08 10:02:23

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

kathrynn a scris:

Pai ai mei , in orice tabara sau excursie m-am dus, m-au dus ei la locul de plecare si m-au asteptat la sosire - gara, autocar, ce-o fi fost. Niciodata n-am plecat de una singura de acasa, cu bagajul dupa mine. Da' n-am simtit niciun moment ca m-ar controla sau ca n-ar avea incredere ... mi s-a parut normal..

si ai mei veneau cu mine la autocar atunci cand plecam in alt oras la vreo olimpiada, sau cand chiar era vreo excursie/tabara si nu aveam nimic de ascuns... Cand ii minteam, gaseam niste ore strategige, cand stiam ca sunt la servici si nu pot pleca, si le ziceam ca ma intalnesc cu colegii aproape si mergem impreuna. Ca sa nu mai zic ca o data, l-am pus pe fratele unei prietene sa-i sune, sa spuna ca e profu' de religie si ca mergem in vizita la manastiri rotfl bine, asta se intampla prin cls a 8-9-a, cand eram tanara si nelinistita partydance

#94 2010-08-08 13:46:39

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

taisha a scris:

Ca sa nu mai zic ca o data, l-am pus pe fratele unei prietene sa-i sune, sa spuna ca e profu' de religie si ca mergem in vizita la manastiri rotfl bine, asta se intampla prin cls a 8-9-a, cand eram tanara si nelinistita partydance

taisha rotfl

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#95 2010-08-08 13:53:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

e interesant de citit pe aici, afli mai multe despre minciunile pe care mai t?rziu ți le poate servi și ție copilul și tu-l crezi pe cuv?nt lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.