|
Nu esti logat.
Parintii...can't live with them, can't live without them..-5#77 2010-08-07 18:17:59
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..pink Offline #78 2010-08-07 18:19:06
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..ce tare pink Offline #79 2010-08-07 18:22:19
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..asta e faza...faceam toate "iesirile" astea pe banii mei .... strangeam tot anul, munceam pe unde puteam ca vanzatoare ... orice din ce iesea bani si nu trebuia sa apelez la ei viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #80 2010-08-07 18:23:06
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..pink Offline #81 2010-08-07 18:23:24
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..
cat de tare...sa fuga dupa tine "n-ai voie! n-ai voie!" V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#82 2010-08-07 18:28:01
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..prima data cred ca aveam 16 ani cand am facut asta ...nu-ti poti da seama ca teama am avut cand m-am intors acasa ...tremurau chilotii pe mine intr-un stil barbar .... la care o vad pe mama in usa sa sara la gatul meu ... asa ca am inceput sa vorbesc cat ma tinea gura ca sa cuprind cat mai multa informatie intr-un timp cat mai scurt Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-08-07 18:35:06) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #83 2010-08-07 18:50:00
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..Macar ramai cu satisfactia ca ai trait la propriu, si ca daca ai vrut ceva, ai facut. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #84 2010-08-07 18:59:19
si ce ar face? te-ar pedepsi 1 saptamana? 1 luna? apoi tot le-ar trece...si s-ar obisnui...parerea mea..daca nu merge cu frumosu` Offline #85 2010-08-07 19:07:07
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..ai mei nu m-au lasat sa fac facultatatea in alt oras...s-au opus total ....asa ca am strans bani si m-am dus si m-am inscris, am dat examen, am intrat cu bursa si am plecat la facultate fara permisiunea lor viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #86 2010-08-07 20:11:58
exact de asta nu vreau nici eu Offline #87 2010-08-07 20:34:57
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..dom'ne si eu am avut parinti comuniti... dc eu la 22 de ani trebuia la ora 22 sa fiu in casa va inchipuiti cu ce hitler am locuit ... norocul lor ca abia la 22 de ani am gasit eu flacaul pt care a meritat sa-i infrunt si sa pun piciorul in prag, de altfel si mama imi impunea sa ma vad cu el doar in wee, in timpul sapt sa vin direct acasa va dati seama ca am facut cu capul, eu m-am luat de ei si le-am spus verde in fata, eu nu menajez omul... dupa prima luna l-am dus pe flacau acasa sa-l cunoasca tata si sa aibe incredrere in noi ... cand i-am zis lui tata prima data la telefon ca vreau sa raman peste noapte la B nu vreti sa stiti ce morala mi-a facut si vb aia aveam 22 de ani, nu 15, nu 18 iar a 2-a zi dimin radea de mine ca eu chiar l-am ascultat ... ehhhh dar dupa nici 5 luni de relatie am inceput sa lipsesc cate 1 -2 nopti, apoi cate 1 sapt, apoi o vacanta de vara si gata la nici 1 an de relatie am plecat de la ai mei fara sa le cer voie sa ma mut cu flacaul meu asa ca pot spune ca pana la urma "i-am facut" Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #88 2010-08-07 22:09:26
daca prin pedeapsa s-ar intelege "fara tv, net, stai toata ziua si citeste", de exemplu, ar fi cea mai frumoasa pedeapsa dar ei nu ar apela la asa ceva, ci m-ar pedepsi la nivel "sentimental" ca sa spun asa...si ar face-o fara sa stie. simplul fapt ca ar fi suparati, nu mi-ar vorbi si si-ar pierde increderea in mine m-ar termina. nu as suporta! oricat rau mi-au facut ei (constient sau nu), nu as putea sa trec pe langa ei prin casa si sa nu-mi vorbeasca. V., soarele si luna Offline #89 2010-08-07 23:53:25
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..Alta chestie pe care n-am priceput-o niciodata e cum poti sa le spui ca pleci in tabara si de fapt sa pleci altundeva. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #90 2010-08-08 01:02:47
mai bine nu le spui ca pleci ....pleci pur si simplu viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #91 2010-08-08 01:42:34
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..Doamne, eu am niste parinti atat de rationali si de permisivi, incat nu stiu daca vreodata as putea sa le multumesc indeajuns pentru ca nu mi-au ingradit libertatea. Cu toate ca in ecuatia asta a contat in proportie de probabil 80 % faptul ca eu am fost mereu un copil cuminte ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #92 2010-08-08 01:47:14
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..si eu imi dau seama cat de fericita sunt din punctul asta de vedere...eu la 16 ani nu am ora de intrat in casa(nu intru mereu tarziu oricum),ma lasa sa plec din oras cu prietenii chiar si 3 zile...ai mei si-au dat seama ca daca ma tin prea mult din scurt mai rau fac pt ca o sa imi doresc si mai mult sa fac unele lucruri..asa cum sunt acum nu prea ma tenteaza sa abuzez de libertatea pe care o am •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #93 2010-08-08 10:02:23
si ai mei veneau cu mine la autocar atunci cand plecam in alt oras la vreo olimpiada, sau cand chiar era vreo excursie/tabara si nu aveam nimic de ascuns... Cand ii minteam, gaseam niste ore strategige, cand stiam ca sunt la servici si nu pot pleca, si le ziceam ca ma intalnesc cu colegii aproape si mergem impreuna. Ca sa nu mai zic ca o data, l-am pus pe fratele unei prietene sa-i sune, sa spuna ca e profu' de religie si ca mergem in vizita la manastiri bine, asta se intampla prin cls a 8-9-a, cand eram tanara si nelinistita Offline #94 2010-08-08 13:46:39
taisha Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #95 2010-08-08 13:53:29
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..e interesant de citit pe aici, afli mai multe despre minciunile pe care mai t?rziu ți le poate servi și ție copilul și tu-l crezi pe cuv?nt Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|