homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii...can't live with them, can't live without them..-7

#115 2010-08-09 17:37:33

TufisRoz.
Full member
Inregistrat: 2010-03-25

Re: parintii...can't live with them, can't live without them..

la mie e naspa rau de tot , am niste parinti batuti in cap , ma lasa sa dau party.uri la mine acasa , sa vina cineva pe la mine , sa doarma cineva la mine (doar fete) , dar , eu nu am voie la nici un party , nu am voie sa ma duc la cineva acasa si abea daca am voie sa dorm la vreo prietena .... pe mine ma suna tata dar nu vrea sa vorbeasca cu parintii , in schimb ma suna si la 2 noaptea , sau vine dupa mine sa vada daca sunt unde am spus ca sunt .....mai mult de ora 9 nu am voie afara (atunci e sarbatoare) , deobicei pe la 7 tre sa fiu un casa , nici pe net nu prea am voie :-?...

#116 2010-08-09 17:41:49

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si se mai intreaba parintii de ce sunt mintiti de copii lor lol

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#117 2010-08-09 17:45:21

TufisRoz.
Full member

mda....asta le.am zis si eu ... mi.am batut joc de maicamea spunandu.i ca la 18 ani cand ma voi arunca in prima p..a si nu voi venii acasa cu saptamanile sa nu ma intrebe de ce....

#118 2010-08-09 17:46:21

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

rotfl2 chiar i-ai zis asa?  neutral

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#119 2010-08-09 17:49:21

TufisRoz.
Full member

da....noi avem scandaluri destul de ciudate , o atac psihologic incat sa o doara.... pai ma dispera ....sunt cretini rau de tot

Publicitate

loading...

#120 2010-08-09 18:01:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

TufisRoz, daca parintii tai au niste carente in educatie, niste conceptii invechite si o atitudine de mahala, tu trebuie sa lupti sa le depasesti, nu sa te straduiesti sa le vorbesti pe limba lor  neutral ca altfel incet-incet risti sa ajungi ca ei

#121 2010-08-09 18:25:12

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

asta vroiam sa zic si eu heim....mai bine e sa nu le raspunzi la atacuri ....sa le arati ca tu poti mai mult

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#122 2010-08-09 19:35:20

TufisRoz.
Full member

nu , din contra , ai mei au fost tocilari , rau , ambii au avut numai 10 pe linie , iar ei vor sa stau inchisa in casa sa citesc non stop , sa invet sa...plm....ei si.ar dori sa ii intrec neutral
si asta inseamna ca eu nu mai am viata nu mai am nimic...

#123 2010-08-09 19:40:03

TufisRoz.
Full member

am o camera uriasa burdusita cu carti , nu mai am unde sa le pus , ai mei le.au citit oe toate din scoarta in scoarta si ei isi doresc sa fac acelasi lucru , dar nu s.au gandit ca mie poate nu imi plac anumite subiecte .... ai mei ar fi cei mai fericiti daca ar avea un copil care sa nu iasa din casa decat la scoala si de la scoala imediat acasa...sa ajunga acasa sa se dezbrace cu viteza luminii si sa se apuce sa citeasca sau sa isi faca temele pana seara la 10 cand vine ora de culcare...copilul ala sa zica urasc telefonul , urasc iternetul , nu vreau sa ies pe afara.....cred ca daca ar vea un copil dinasta ar avea orgasm in fiecare secunda neutral

#124 2010-08-09 19:44:52

TufisRoz.
Full member

aaaa si daca as putea sa nu mai ascult rock , heavy metal si altele si sa ascult numai muzica clasica ar fi minunat , nu zic ca muzica clasica e de rahat , e chiar o muzica foarte buna , doar ca mie nu imi mai place....

#125 2010-08-09 19:49:09

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

trist..unii parinti nu isi dau seama ca pe langa scoala,copilul mai are nevoie si de joaca,prieteni,distractie....dupa ani si ani ce o sa ne amintim?ca am stat toata ziua sa citim,sa invatam?nu zic ca scoala nu este importanta,dimpotriva..dar si distractiile si prostiile din copilarie au rolul lor..
din fericire am niste parinti care stiu foarte bine lucrul asta..ai mei de exemplu daca vad ca trece o zi 2 si nu am iesit din casa imi zic ca e pacat sa nu ies putin,sa ma plimb daca tot e frumos nustiu  m-au invatat de mica sa fiu responsabila de faptele mele si niciodata nu m-au chemat de afara sa imi fac lectiile.. aveam eu grija pt ca imi era rusine sa ma prinda profesoarele fara tema..
din tot ce citesc pe aici imi dau seama ca din punctul asta de vedere am niste parinti extraordinari hjarta

#126 2010-08-09 19:54:45

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

tufis...scuza-ma ca iti spun...dar parintii tai sunt teroristi rau. si ai mei sunt de moda veche, au gandirea aia de demult...dar nici chiar asa. ai mei fac crize cand ajung tarziu acasa si tata o pune mereu pe mama sa ma sune sa ma intrebe daca mai intarzii. nu prea imi dau voie sa plec pe oriunde. dar eu recuperez la facultate,cat stau la camin nu ma intreaba nimeni cand plec si cand vin. acum deabia astept sa vina octombrie...

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#127 2010-08-09 19:58:33

TufisRoz.
Full member

pai da....eu abia astept sa gasesc o portita de scapare , iti imaginezi ca ei strasandu.ma cu teme , citit si chestii , chit ca inainte imi placea sa fac anumite chestii , acum le urasc din tot sufletul....o sa scap si eu odata si.odata...

#128 2010-08-09 19:59:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Tufis, dupa ce termini liceul si intri la o facultate cred ca o sa fie mai bine... si parintii mei s-au relaxat atunci, nu stiu ce o fi fost in mintea lor inainte, le-o fi fost ca nu apuc sa dau bac-ul, sa intru la facultate, ca fac cine stie ce tampenie inainte de 18 ani... la ei asta a fost limita, bac-ul, dupa aia m-au cam lasat in pace
si e pacat ca oamenii nu invata din greselile lor, eu am fost genul ala de copil singuratic, care si-a petrecut toata copilaria si mare parte din adolescenta citind, si daca o sa am un copil as da orice sa fie sociabil, sa aiba multi prieteni, sa nu se simta inadaptat si sa sufere...

#129 2010-08-09 20:04:57

TufisRoz.
Full member

alor mei le.a placut singuratatea...ma rog , se poate spune ca nu au prea fost singur mai ales ca mama a avut un frate si o sora si tata un frate.....dar nu stiu , eu ma tortureaza din puctul asta de vedere ....ca imi dau bani mai mereu , imi iau tot ce imi doresc....dar banii chiar nu aduc fericirea....as prefera sa nu imi ia tot ce imi doresc si sa fiu libera

#130 2010-08-09 20:36:04

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

heimdall a scris:

Tufis, dupa ce termini liceul si intri la o facultate cred ca o sa fie mai bine... si parintii mei s-au relaxat atunci, nu stiu ce o fi fost in mintea lor inainte, le-o fi fost ca nu apuc sa dau bac-ul, sa intru la facultate, ca fac cine stie ce tampenie inainte de 18 ani... la ei asta a fost limita, bac-ul, dupa aia m-au cam lasat in pace
si e pacat ca oamenii nu invata din greselile lor, eu am fost genul ala de copil singuratic, care si-a petrecut toata copilaria si mare parte din adolescenta citind, si daca o sa am un copil as da orice sa fie sociabil, sa aiba multi prieteni, sa nu se simta inadaptat si sa sufere...

puss    kram

#131 2010-08-09 20:47:15

TufisRoz.
Full member

da , dar deja de la varsta aia nu mai are nici un farmec.....

#132 2010-08-09 20:48:03

daenarys
Vizitator

pai la 18 ani ce are?

#133 2010-08-09 20:55:05

TufisRoz.
Full member

eu voi avea 18 ani in clasa a 11 a semestrul 2....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.