homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii...can't live with them, can't live without them..-8

#134 2010-08-09 22:27:48

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: parintii...can't live with them, can't live without them..

tufis, ce vor parintii tai nu e imposibil. a fost un copil care facea exact ce si-ar dori ei de la tine. vrei sa stii cine era acel copil? maica-mea lol citea toata ziua, nu-i placea deloc sa stea afara sa se joace, iesea de gura maica-sii, dar dupa 5 minute "ma jucai. pot sa intru in casa?" rotfl2 muzica clasica era vis pt ea. deci, se poate lol sau mai bine zis, se putea...acum 35-40 de ani.

daca citesti ce s-a scris mai sus, vei vedea ca multe dintre noi avem probleme cu parintii exagerat de grijulii.
ca tot e vacanta, ai putea sa incerci sa citesti mai mult. intreab-o pe mama ta ce carte ti-ar recomanda si apuca-te de ea. eu asa am facut si tare incantata e a mea chicot ma intreaba pana unde am ajuns, cum mi se pare, ma pune sa-i mai povestesc pt ca ea a uitat ca nu le-a mai recitit. iar cand i-am spus ca am terminat crima si pedeapsa la 4 zile dupa ce am inceput-o (in conditiile in care ma trezeam pe la 10, la calculator pana pe la 11-12, mancat, dormit si iesit prin oras cu al meu 3-4 ore - deci ritmul meu de pana atunci nu a fost deloc afectat), a fost in culmea fericirii lol

ce ciudat sa dau sfaturi aici, eu care le-am cerut cu atata disperare paginile trecute pt ca de una singura nu mai faceam fata chicot

bebe V., soarele si luna

#135 2010-08-09 22:35:13

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

din punctul asta de vedre nu pot sa spun ca am fost un copil terorizat ...adik parintii au fost cu munca la tara, nu cu invatatul...niciunul din ei nu are macar liceul ... asa ca ei m-au indemnat sa invat dar nu sa ma tina intr-un stres continuu ...asa ca din punctul asta de vedere am "profitat" pentru ca puteam sa-i manipulez cum vreau lol ...faceam vreo prostie, imediat le bagam in fata carnetul de note sa le arat ca sunt un elev de nota 10 lol ...nu le convenea ceva (in special in liceu) imediat le aminteam ca am fost sefa de promotie si daca vreau o sa fiu si in liceu ...
asa ca m-am abtitionat ca sa fiu mereu prima si sa le arat ca activitatile extrascolare nu imi afecteaza invatatura lol
dar tot n-au priceput...nici pana in ziua de azi .... lol

asa ca acum au ajuns ei sa-mi spuna sa nu mai invat atata ca o sa o iau razna lol ...si eu batman, batman lol

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#136 2010-08-09 22:45:02

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ai avut noroc, pink smile  din ce am observat eu pana acum, tocmai parintii care nu le-au prea avut cu invatatul isi terorizeaza copiii si-i forteaza sa invete si fac circ cand vin cu o nota mica.
din punctul asta de vedere, si eu am fost tare norocoasa. desi maica-mea a terminat si facultatea cu 10, niciodata nu m-a certat pt notele mici si nu m-a batut la cap. mereu mi-a spus "inveti cat poti!". si asa am facut. n-am fost prima, nu m-am dus pe la olimpiade, dar m-am mentinut si mereu m-am regasit la mijloc...nici prima, nici ultima smile

bebe V., soarele si luna

#137 2010-08-10 00:11:15

TufisRoz.
Full member
Inregistrat: 2010-03-25

da , dar ea imi da sa citesc ce ii place ei (carti despre viata la tara , cel mai mult) , iar tatei ii plac cele cu calatorii si SF , mie nu imi plac de nici o culoare si daca fac ce ai facut si tu , se invata , li se urca la cap si atunci nu o sa ma mai lase deloc deloc afara....so.... sunt in rahat pana la gat

#138 2010-08-10 00:15:30

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

ce-ai patit tufis de zici ca esti in rahat? lol  kram

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#139 2010-08-10 00:23:18

TufisRoz.
Full member
Inregistrat: 2010-03-25

pai ....sa vedem....mai e putin si incepe scoala , eu va trebui sa trac tare de note si chestii ca s.ar putea sa dau treapta (eu sunt intr.un liceu de arta cu locuri fixe....se intra pe examen si imi pun in pericol locul daca nu trag) , ai mei nu ma vor lasa afara decat din joi in pasti (si nici atunci) si acum in vacanta vreau sa ma distrez , nu sa stau in casa cu ei , sa le ascult discutiile in contradictoriu sau glumele seci si vechi pe care le stiu si sa stau pe net sa ma plictisesc.....aaa...si mai ales ca nu pot fuma decat noaptea pe geam , iar in timpul zilei imi ploua in gura dupa cate o togare si e naspa + ca imi e dor de prietenul meu si chiar simt nevoia sa il vad.....

#140 2010-09-05 18:42:02

daenarys
Vizitator

cred ca e prea mult daca ia ultimii bani din casa si ii da parintilor fara sa se gandeasca sa mai opreasca jumatate din ei si pt.el si sotie ca sa aibe sa isi cumpere de mancare.

#141 2010-09-05 18:53:40

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

em, punandu-ma in locul iubitei l-as conditiona: ii ajuti pe ai tai insa sa nu ne lipseasca nici noua nimic, trebuie sa mai iesiti si voi macar o data pe saptamana la un suc, la un meci ceva...

punandu-ma in locul "copilului" si eu i-as ajuta pe ai mei cum as putea chiar daca ar insemna sa raman si eu pe uscat si l-as vedea ca pe un inamic pe partener daca ar comenta....pana la urma ei m-au crescut si au tot dreptul sa primeasca ajutor din partea mea

stiu....se bat cap in cap cele 2 ipostaze insa eu consider ca un barbat tre` sa fie descurcaret, ei nu sunt limitati ca noi, pot face efort fizic..deci bani...

#142 2010-09-05 18:57:11

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nimic din ce-ai scris nu mi se pare a fi nici pe de parte prea mult. Ca el a trebuit sa lucreze ca sa se intretina la facultate pt ca nu-l puteau tine parintii, mi se pare admirabil si de laudat, pt ca nu-i usor. N-am fost in situatia asta, dar cunosc cazuri.
Ca is ajuta mama sa-si cumpere de mancare sau sa-si plateasca o factura, iarasi mi se pare firesc. Si eu as face asta. As renunta la cumparaturile din categoriile "extra" (haine, pantofi, cosmetice) ca sa pot sa-i ajut pe ai mei daca ar avea nevoie.
Iar reactia iubitului? Ar trebui sa fie una de intelegere, mai ales daca iau din banii suplimentari si nu din cei comuni ca sa-i ajut pe ai mei. Si, la randul meu si eu as fi de acord sa-i ajutam pe ai lui.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#143 2010-09-05 19:41:58

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

pfff, si mie mi s-a intamplat asa... bine ca am pus piciorul in prag la timp.

eu cred ca i-as spune lui ca daca vrea sa-si ajute parintii sa lucreze suplimentar. nu as accepta sa fiu eu nevoita sa renunt la ceva pt k iubitul/sotul le da bani parintilor lui.

Iubesc si sunt iubita

#144 2010-09-05 19:47:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu consider ca daca l-au ajutat parintii,sa-i ajute si el la randul lui,daca nu,nu.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#145 2010-09-05 19:51:43

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

pai tocmai k pe el nu l-au ajutat in facultate...

Iubesc si sunt iubita

#146 2010-09-05 20:07:10

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nici ai mei nu mi-ar cere dar eu i-as ajuta pentru ca ai mei parinti merita, nu stiu cum sunt alti parinti

em, ce daca nu l-au ajutat in facultate? cine l-a crescut? cine l-a tinut pana in facultate? nu mai privi lucrurile pe bucati...priveste toata situatia in ansamblu, pune-te in locul in lui. Eu zic ca din moment ce iubitul tau ii ajuta ei nu au fost niste parinti rai, parerea mea

#147 2010-09-05 21:35:25

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Daca nu au facut imprumutul ala pentru sanatate, sau pentru ca aveau stricta nevoie, sau ca sa il ajute pe el, nu l-as sustine. Parintii lui ar trebui sa se intinda cat ii tine plapuma, nu sa se bazeze pe copil, ca au vrut ei masina, televizor sau cine stie ce. Repet, daca chiar au avut nevoie de banii aia, nah a fost unul bolnav, sau ceva, atunci sustine-l, sa-i ajute, ca sunt parintii lui pana la urma.

#148 2010-09-05 21:48:50

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

you NU MA CITAAAA
merci puss Da aceeasi reactie am avut-o si eu

Ultima oara a fost editat de Emilya (2010-09-05 21:50:41)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#149 2010-09-05 21:50:20

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

gataaa nu tipa  roll

..be the best ...fuck the rest smile))

#150 2010-09-05 21:50:24

Monica999
Hero member
Site

Pai atunci nu mi se pare normal. Ca asta inseamna ca o sa ii platiti voi ratele pana vi se acreste. Cu banii aia va luati voi apartament. Daca vrei un viitor cu el, atunci trebuie sa ii spui sincer ce crezi despre situatie. Pana la urma mi se pare normal sa o ajute pe mama lui, daaaaar in situatia asta nu cu bani. Eventual sa o ajute sa vanda apartamentul ca sa isi plateasca datoriile, sau sa declare afliment, si dupa sa stea undeva cu chirie. Nu mi se pare o optiune ca epntru urmatorii 20 de ani sa ii plateasca ratele. Urmatorii 20 de ani ar trebui sa va platiti voi ratele pe un apartament, sa investiti in viitorul vostru. Mama lui a fost iresponsabila, si in afara de sustinere nu are ce sa ii ofere. Ma rog, daca el castiga 50-100 de milioane si nu se cunoaste ce i-ar da ei, atunci sustine-l.

#151 2010-09-05 21:52:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

You_and_Me a scris:

gataaa nu tipa  roll

puss

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#152 2010-09-05 21:54:36

Monica999
Hero member
Site

pai are datoriile pentru ca trebuie sa isi plateasca ratele ca sa nu piarda apartamentul. Deci practic aia e buba. Desi el nu ii da banii special pentru rate, de fapt el din cauza ratelor e nevoie sa ii dea bani.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.