|
Nu esti logat.
Parintii...can't live with them, can't live without them..
#1 2007-04-11 22:53:27
parintii...can't live with them, can't live without them..fetelor... (si baietilor) care sunteti mai experimentati...spuneti-mi si mie daca e ceva neinregula cu ei sau cu mine...Mama mea are o gandire super ok insa nu indrazneste sa zica nimic de teama tatalui meu care e un demodat si un incuiat (stiu ca nu suna frumos cum l-am numit)...Sunt cu iubitul meu de 1 an si 4 luni si ai mei il cunosc, stiu de relatia noastra, insa nu stiu ca mi-am pierdut virginitatea cu el si nici nu au sa afle (Sper)...Insa nu le convine ca "stau cu el prea mult" asta inseamna 2-3 ore pe zi in weekenduri si vacante...in rest stau acasa aiurea din simplul motiv ca nu vrea tata sa stau "prea mult" cu el...eu simt ca innebunesc...Azi de exemplu i-am zis mamei ca m-a invitat iubi la antrenament la el si a zis "pai stii ca lui taica-tu nu ii convine" deci nu am cum sa merg...Mi-e ciuda pe altii de varsta mea care au mai multa libertate, care sunt mai "de capul lor"...Eu la 8, maxim 8 jumate seara tre sa fiu in casa si deja ma doare ca vine vara si caldura...Si acum parca imi vine sa plang, iubitul meu are voie sa faca ce vrea, sa plece cand vrea si eu mereu il refuz si desi cunoaste situatia totusi nu ii e nici lui totuna...M-am saturat sa ma tot puna la punct si sa imi tot comenteze de fiecare data cand ies si sa imi spuna "daca ar fi dupa mine te-ai vedea cu el numai in weekend" HELP ca innebunesc Am 16 ani si iubitul meu 17 si ceva Ultima oara a fost editat de Tinutza (2007-04-11 22:54:58) Offline #2 2007-04-11 23:28:43
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..offfff mai ai de crescut! eu intr-a 12-a aveam voei pana la 22 atat. si de baieti..putin venea la mine prietenul meu de atunci, stateam la tara mai mult cu el. nici mama nici tata nu stiau ce fac. la tara imi permiteam si stateam afara pana mai tarziu dar acasa cu ei nu aveam voie. acum sunt la facultate, la 386 km de casa. crede-ma k imi e dor de casa. de parinti.as vrea acasa! acum cand merg acas normal k nu imi mai zic nimic. stau pana la cat vreau dar am si eu simt! si am avut curajul sa merg cu Soricelul meu acs, sa dorm cu el in pat de craciun, cand era si sora cu sotul, si fratele cu sotia..si..na ce puteau sa zica? dar acum imi e asa...sa merg cu el acasa. nu stiu..eu tot asa am ramas. cum m-au invatat ei.adik sunt severi dar stiu ei de ce. o sa mergi la facultate si o sa ai mia multa libertate. ai doar 16 ani. mie mi-e dor de acea varsta! parca am imbatranit!(21 am) nu fi suparata pe ei! sunt parinti si iti vor binele. o sa realizezi mai tarziu asta In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #3 2007-04-12 01:03:06
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..Crede-ma ca e MUUUULT mai bine asa (nu am tipat, ci am vrut sa subliniez cat de mult vreau sa zic!)! si eu eram ca tine pana cand am inceput sa fac ce ma taia capul..m-am certat cu ai mei , apoi si-au dat seama ca nu au ce imi face si mi-au dat toata libertatea din lume! acum locuiesc cu uby meu...si as da orice, absolut orice sa ma pot bucura de timpul petrecut cu el la fel cum o faceam cand stiam ca nu am voie sau ca trec putzin peste ora de intrat in casa, si toate nimicurile astea! crede-ma ca e mai bine sa stati mai putin impreuna decat sa fiti mereu 'bot in bot ' cum se spune...eu nu am crezut pe nimeni cand mi s-a spus si acum sufar si am niste probleme pe care abia daca le au ai mei care sunt impreuna de 20 de ani! nu forta lucrurile, ci lasa-le sa mearga de la sine! o sa ai doar de castigat! eu regret enorm ca m-am grabit sa am libertate...acum nu mai pot pretui multe lucruri! ai rabdare pana cand o sa vina de la sine statul mai mult cu el, si toate celelalte. Cocorosie! Offline #4 2007-04-12 01:58:53
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..subscriu melody http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-04-12 08:23:26
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..si eu la 16 ani veneam devreme acasa..ca deh...asa-s parintii...stai linistita tinutza ca eu am 18 ani jumate, plec peste juma de an la facultate si mereu imi spune"vezi pe unde umbli si cu cine", sa nu stai mult pe-afara.dar eu de obicei la 21 sunt in casa...nu prea imi place sa umblu asa...doar daca e vreo petrecere sau simt eu nevoia sa merg la discoteca si ajung pe la 2 acasa "( ca pana la 2 am program) stiu ca ti se pare nedrept..si mie mi se pare nedrept atunci cand vreau sa ies sa stau pana la 12 in timpul saptamanii cum stau colegele mele...dar daca nu am voie...ma resemnez Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-12 09:26:47
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..situatia ta seamana destul de mult cu a mea la inceputul relatiei mele numai ca eu aveam atunci 18 ani jumate. a fost prima relatie mai serioasa si chestia asta s-a simtit inca de la inceput. iar ai mei, din prea multa grija si de frica sa nu fac ceva rau pt mine, ma tineau tot asa ff din scurt... aveam ora fixa de venit seara acasa, nu aveam voie sa merg la el acasa (avem 1 an si 4 luni impreuna si inca nu-l cunosc ai mei ) etc. dar dupa un timp, dupa multe certuri si "rebelizari" din partea mea s-au calmat, au vazut ca mi-e bine langa el si nu mai sunt deloc probleme. dar e o diferenta de varsta intre noi doua, eu am acum 20... deci daca mai astepti putin, o sa fie bine si la tine ca dupa o varsta parintii nu se mai baga in relatiile tale. incearca sa le arati ca esti responsabila, ca esti cu capul pe umeri, stii ce e bine pt tine si ti-e bine langa iubitul tau Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-04-12 09:33:11
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..Poate pe de-o parte e mai bine asa dar ma simt o "ciudata" cand vad ca unele fete stau pe strada sau prin oras pana la 10 - 11 noaptea...si mi-e ciuda intr-un fel...mai ales ca prietenul meu are fff multa libertate si normal ca ma simt aiurea si imi trec tot felul de ganduri prin cap...chestia e ca acum vreo 2-3 luni m-am certat rau cu pr si ne-am desp pentru o saptamana si plangeam de numa, nu mancam, nu dormeam, eram intr-o depresie fara sfarsit...si tata vedea ca plang zilnic si ca sunt la pamant si probabil de aia nu mai vrea sa ma lase asa mult cu el...ca sa nu sfarsesc "tragic" dupa ce nu o sa mai fie el...nu stiu... Offline #8 2007-04-12 10:34:23
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..parintii vor sa ne protejeze la nesfarsit, ii inteleg, le e frica ca nu cumva fiica lor sa pateasca ceva sau sa faca o alegere gresta, deaceea parintii sunt asa protectori ca le e frica sa nu gresim.eu zic ca mai bine sa ne lase sa intalnim si oameni buni si rai,asa ne vom da singure seama daca am fct alegerea corecta sau nu. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2010-08-05 17:29:39
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..situatia la mine in familie: intelegatori cand venea vorba de scoala (niciodata nu m-au certat cand s-a intamplat sa mai iau vreo nota mica sau sa chiulesc pt ca n-am invatat), intelegatori cand le cer bani sa-mi cumpar ceva (chiar daca aceste cerinte sunt destul de dese ) , cand spun ca vin la 10, dar ajung pe la si jumate si...cam atat cu intelegerea. stiu de prietenul meu (cu care sunt de 2 ani si 3 luni), au incredere in el dar, cu toate astea, n-am plecat vreodata cu el pe undeva (iarba verde, alt oras si sa stau mai mult de o zi etc). din punctul de vedere al libertatii pe care mi-o acorda sunt intelegatori aproape 0. de fapt, mereu cand era vorba sa ies in oras (nu numai cu al meu, cu prieteni/colegi) si sa stau mai mult, ma izbeam de un "nu" raspicat. de multe ori am considerat ca imi distrug cei mai frumosi ani (si inca nu mi-am schimbat gandirea) cu interdictiile lor. eu trebuia sa fiu acasa la 10, in conditiile in care restul grupului nu ajungea acasa mai devreme de 1. V., soarele si luna Offline #10 2010-08-05 17:36:51
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..off april stiu cum e.. dar cati ani ai ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #11 2010-08-05 17:38:23
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..19 peste o luna, nife V., soarele si luna Offline #12 2010-08-05 17:41:51
Re: parintii...can't live with them, can't live without them.. wow.. le-ai spus ca esti majora si ca nu mai au ce sa comenteze ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #13 2010-08-05 17:46:55
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..
vrei sa iti dau replica lor "seriooos?! n-avem ce sa comentam? crezi ca suntem prietenele tale sa ne vorbesti asa? ia, ai grija!". pe langa asta, nici n-as putea sa le zic asa ceva. din punctul asta de vedere, sunt "prea" respectuoasa cu ei V., soarele si luna Offline #14 2010-08-05 17:48:39
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..of.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #15 2010-08-05 17:58:10
Re: parintii...can't live with them, can't live without them..april, pune piciorul in prag, macar intreaba-i, nu sta asa Offline #16 2010-08-05 18:00:23Re: parintii...can't live with them, can't live without them..april. daca e serioasa relatia voastra spune-le clar, ca nu te duci in familie de necunoscuti, si ca vrea si familia lui sa te cunoasca. Nu pleci pe luna, te pot suna , ii poti suna, ca sa stie ca totul e bine. Si daca zic ceva de dormit, de sex, si altele, spune-le clar, ca nu ai nevoie de o saptamana cu el daca vrei sa faci asa ceva, poti sa o faci si intr-o buda in pauza la scoala/facultate. Offline #17 2010-08-05 18:03:08
Plus ca la asta ar mai putea veni si cu cu un raspuns de genul : "DA?!?!Atunci sa te intretii si singura daca tot esti majora!!!" cel putin asta era la mine.... Offline #18 2010-08-05 19:12:45
Cu asta sunt perfect de acord. Ca doar n-o sa-ti interzica sa mergi la scoala.
Sper sa nu te superi pe mine, dar mie astea mi se par niste argumente rezonabile. Acuma sper sa nu zici ca-s o baba demodata , dar asta cred eu. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #19 2010-08-05 19:15:52Re: parintii...can't live with them, can't live without them..
Cam asa sunt eu Ma rog, un pic diferita situatia, dar in genul asta. Imi dau seama ca trebuie sa ai grija ca parintii sa creasca alaturi de tine, nu sa ramana la ideea ca ai 15-16 ani si trebuie in permanenta protejata. Si la mine eram cam la fel ca la tine pe la 19 ani, mi-era greu sa plec undeva sau sa fac ceva... acum, dupa 4 ani, s-au mai schimbat, sunt mult mai relaxati in privinta orei la care ma intorc acasa atata timp cat stiu de mine, unde sunt. Deci e posibil sa le ia un pic mai mult sa ajunga in punctul in care sa constientizeze ca trebuie sa mai largeasca un picut latzul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|