|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-04-12 02:34:51
IntrebareHello.Am si eu cateva intrebari si nelamuriri in privinta unor chestii.M-am ferit mult timp sa ajung la ginecolog si intr-o luna am vizitat doi:D.Mi-am facut testul de secretie si am aflat ca am candida(pt care prima doctorita nu mi-a dat initial nici un tratament).Printr-o prietena am ajuns la un doctor f. bun care mi-a dat anticonceptionale Yasmin pe o parte(pt ca am cateva chisturi dureroase pe ovare), iar pe o alta parte mi-a recomandat sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa dupa care sa folosesc Meclon(tratament 5 zile).Acum...astept sa vina prima zi sa incep pastilutele...si sunt cam speriata cu acel irigator..daca sa folosesc apa calda, direct de la chiuveta sau sa o fierb si apoi sa o las sa se raceasca sau sa folosesc si ceaiuri(de musetel,..).Help?! Offline #2 2007-04-12 09:35:33
Re: Intrebarein primul rand...meclonul e ovule nuh?...uita te sa vezi daca ai voie sa faci spalaturi in timp ce faci tratamentul(nu prea am inteles din postul tau...faci spalaturi cateva zile si dupaia faci trat sau impreuna)...in al doilea rand doctoressa nu prea recomanda spalaturile in timpul tratamentului dar daca medicul ti a spus sa le faci fa le...sa speram ca va fi bine...in al treilea rand poti folosi linistita apa calda de la robinet...nu baga ceai de museste si alte minuni...doar cu apa... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-04-12 11:29:32
Re: IntrebareHmm...Este vorba de meclon crema.Se face spalatura si se aplica crema seara.Dimineata de face din nou spalatura pt a curata urmele de crema si alte "impuritati".Am mai folosit si ovule...am facut 2 tratamente la interval de 2-3 saptamani cu Gynozol 400... Offline #4 2007-04-12 11:33:19
Re: IntrebareBabyRock...eu ma indoiesc sincer ca ti va trece candida cu spalaturi si crema... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-04-12 11:40:23
Re: IntrebareMi s-a spus ca acesta este un tratament "orb".La modul ca teoretic ar trebui sa fac un test(sau mai multe) sa se afle tipul de ciuperca and stuff...pt care trebuie timp si bani:(. Tu cum stii ca se trateaza? Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-12 11:53:59
Re: Intrebarecandida se vede si fara examen...dar acesta o confirma...mergi si fa un examen de secretie si o sa ti zica doctoressa daca ai sau nu candida...gynozol si flucovim e bun...dar nu 100% sigur ca e candida... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-04-12 11:56:43
Re: IntrebarePai..Am facut testul de secretie si mi-a iesit candida.Deci e sigur.Si am inteles ca se fac si alte teste pt identificarea ciupercii pt tratarea exacta...eu asa am inteles. Offline #8 2007-04-12 12:44:40
Re: Intrebaredaca a iesit candida eu zic sa incerci tratamentul cu gynozol, flucovim si fie si meclon daca ai mancarimi...sincer nu am auzit de alte teste...mai asteapta pareri... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-04-12 17:34:33
Re: Intrebarebabyrock stiu eu un tratament bun pe baza de plante,care ajuta in caz de candida. cauta "Monofemina 1 " si foloseste-o dupa prospect . multe fete cu probleme au incercat si a dat rezultate (contine uleiuri de catina,musetel si galbenele). ti-as da si site-ul sa mai cauti si alte produse pt candida dar sar putea sa iau warn . dar daca-mi da voie nashira ti-l dau Ultima oara a fost editat de minola (2007-04-12 17:35:15) ofera viata unui mic inger Offline #10 2007-04-12 17:48:53
Re: Intrebare:)Mersi.O sa caut.O sa incerc totusi si tratamentul dat de doctor.Am incredere.Daca da gres mai incercam;) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|