|
Nu esti logat.
Unghii false-6#96 2008-08-24 02:14:54
Re: unghii falsesa revii cu poze Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #97 2008-08-24 03:04:35
Re: unghii false
depinde de pers care le pune si cum le pune "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #98 2008-09-01 23:10:46
Re: unghii falseam intrat aici cand am avut o peoblema de sanatate si am gasit ajutor acum am intrat pe net si mi-am amintit de acest site si tot cautand am gasit subiectul asta;unghiile sunt una din pasiunile mele;vineri am fost sa imi scgimb modelul si sa mi se slefuiasca putin si parca nu sunt asa multumita de rezultat;si ma tot intreb cum o sa arate ale mele unghiute cand dau jos gelul de pe el;oare nu se distrug?ca am intrebat-o pe tipa aia si mi-a zis ca dupa ce da jos gelul-atunci cand vreau eu, un timp va dura pana se vor reface si atar "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #99 2008-09-01 23:15:55
Re: unghii falseale mele nu au nimic. eu am gel din octombrie 2007. acum am una cazuta. maine merg la intretinere. eff sanatoasa. nu are nimic.si tare "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #100 2008-09-01 23:21:53
Re: unghii falseeu chiar sper sa nu am probleme cu unghiile dupa ca nici pana acum nu am avut si le-am avut lungi si tari doar ca mi s-a pus mie para ca vreau extensii cu gel si parca acum imi cam pare rau ..... "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#101 2008-09-01 23:25:40
don't be.ma repet eu le am de aproape un an. si nu am probl deloc.si nu le-as da pe nimic... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #102 2008-09-01 23:36:28
Re: unghii falsenici eu nu le-as da pe nimic mai ales ca pot sa fac treaba prin casa cu ele fara probleme;sper sa nu mi se distruga unghiuta mea naturala;dar oare cat timp poti sa stai cu gelul asra pe unghii;cred ca din cand in cand mai au si ele nevoie sa respire, nu? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #103 2008-09-02 00:52:22
Re: unghii falsepitzi,tu unde ti le-ai pus si cat ai dat? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #104 2008-09-02 09:51:10
intr-un salon in iasi. acum ajunge cam 170-180 pusul "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #105 2008-09-02 10:13:58
Re: unghii falseasa mult?mai scump ca aici unde sunt eu Ultima oara a fost editat de daniela.w. (2008-09-02 10:14:11) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #106 2008-09-02 13:20:42
Re: unghii falseam avut si eu unghiutze....erau foarte dragute si finute....3 saptamani si un pic n-am avut treaba cu forma ..aratau impecabil...insa cand mi le-am dat jos....s-au exfoliat un pic unghiile mele dar si-au revenit asa ca nu-i problema . sunt tratamente pe baza de calciu pt unghii....de la alessandro, O.P.I....care au efecte f bune.asa ca fetelor nu va faceti griji Offline #107 2008-09-02 17:31:34
wow...pe aici sunt in jur de 1 mil...mersi de raspuns,pitzi Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #108 2008-09-03 20:02:47
depinde... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #109 2008-09-03 20:20:56
Re: unghii falseSambata nu am mai avut timp sa-mi dau cu oja unghiile, asa ca mi-am pus unghii false (aduse de mama din Anglia...arata super bine): If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #110 2008-09-03 20:32:21
Re: unghii falsefoarte frumoase andreea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #111 2008-09-03 20:44:01
Re: unghii falseasta e cu unghii false, celalalt e cu unghii reale, nu? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #112 2008-09-03 20:44:47
Re: unghii falseeu am stampile N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #113 2008-09-03 21:50:49
Re: unghii falseaa..okey. mercic. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #114 2008-10-30 17:55:21
Re: unghii falsevreau si eu sa imi pun protectie de gel p unghia naturala dar am auzit tot felul de povesti k iti pilesc anumite tipe nepricepute pana ti se subtiaza unghia ta ca o foita de ceapa...eu si asa le am moi...k de aia imi pun sa nu se rupa imediat cand imi crec....recomandati p cineva la perfect nails la unirii sau la peggy sage la carrefour vreo fata sa puna bine cu gel? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|