homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2007-04-12 14:55:14

aleszia
New member
Inregistrat: 2007-04-12

nelamurire

Buna ziua,
As vrea si eu un raspuns legat de AC. Este prima data cand iau AC, Mercilon la recomandarea medicului. As avea 2 intrebari. Mai am o singura pastila astazi de luat si deja imi curge sange si as vrea sa stiu daca este menstruatia sau este spotting? Si daca sa fac 7 zile pauza si sa incep din a 8zi cu o noua folie?
Inca o intrebare: Am avut ultimul contact sexual neprotejat undeva intre 1-8 martie, ieri 11 aprilie am facut un test de sarcina ce mi-a iesit negativ. Ar mai tb sa imi fac probl?
Multumesc mult

#2 2007-04-12 15:03:18

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

Re: nelamurire

Buna aleszia.
sangerearea de azi este spotting, si da, faci 7 zile pauza si incepi din a opta o noua folie. Spottingul poate dura cel mult 3 luni si reprezinta modul organismului de a se adapta la anticonceptionale. Daca ai inceput pastilele din prima zi de menstruatie, intervenita dupa acel contact cu probleme rezulta ca nu erai insarcinata, deci n-ai de ce sa te mai ingrijorezi. Pupici!

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#3 2007-04-12 15:31:51

aleszia
New member

Multumesc pentru raspuns,
Ideea e ca sangerez de ieri si este deranjator. Se mai opreste? De asta am crezut ca poate fiind la ultimele 2 pastile ar putea fi deja menstra.
Legat de cealalta probl...contactul neprotejat l-am avut intre 1-8 martie. Pe 17 martie mi-a venit menstruatia si atunci am luat si prima folie de AC, ieri am facut de asemenea un test de sarcina sa ma linistesc un pic, dar daca zici si u ca nu ar m fi nici o prbl este OK.
Pupici

#4 2007-04-12 15:52:36

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

spottingul se va opri. si nici insarcinata nu esti.

Nobody home

#5 2007-04-12 16:05:43

aleszia
New member

sar'mana. Va pup

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.