|
Nu esti logat.
Am uitat pastila-2#20 2007-04-16 14:34:57
Re: am uitat pastilacand uiti o pastila o iei imediat ce iti amintesti iar daca ai uitat mai mult de 12 ore o pastiluta trebuie protectie suplimentara 7 zile.asa si in cazul tau protectie suplimentara 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-04-16 14:41:23
Re: am uitat pastilaeu n-am mai luat-o deloc pt k mi-am adus aminte abia a doua zi....si a ramas in folie...ce fac cu ea? trebuia sa iau doua atunci?! Offline #22 2007-04-16 14:43:58
Re: am uitat pastilanu neaparat daca vrei o arunci pe aia de care ai uitat ca si asa au trecut mai mult de 12 ore si timp de 7 zile te protejezi suplimentar.daca spun gresit or sa ma corecteze fetele:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|