|
Nu esti logat.
Microgynon#1 2007-04-12 23:10:31
Microgynonas vrea sa-mi schimb antibburile cu microgynon, tin sa mentionez ca pana acum am luat yasmin.pb este ca nushu simt ca am slabit mai mult luand yasmin plus ca pretul este totusi cam mare. as avea o nelamurire insa, in prospect scrie:Administrarea de Microgynon 21 trebuie inceputa in prima zi a unei menstre, chiar si atunci cand inainte de aceasta s-a utilizat un alt preparat contraceptiv. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-13 00:24:37) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #2 2007-04-13 08:33:01
Re: Microgynonblue_elf de ce nu mergi la medic? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-04-13 10:13:30
Re: Microgynonasta vreau sa fac. dar vreau sa stiu inainte. deci este asa cum scria in prospect ca in 1 zi a sangerarii chiar dk inainte s-au my folosit si alte contraceptive.ms ms Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-04-13 10:33:07
Re: Microgynonsa stii ca e mai bine dc le iei din a opta zi de pauza, ca si cum ai incepe o noua folie din cele vechi, adica normal; eu asa am facut de fiecare data cand le-am schimbat si a fost super ok; nu trebuie nici protectie! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #5 2007-04-13 10:40:30
Re: Microgynonpai au concentratii diferite de hormoni... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-13 11:08:54
Re: Microgynonnu are nici o importanta! Sfatul l-al primit de la medici de plannig si chiar de la doctoressa - abia am trecut pe unele noi si asa am procedat "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #7 2007-04-13 11:49:03
Re: MicrogynonBlue_elf, aceeasi problema am avut-o si eu, am schimbat yasmin cu microgynon si eram si eu derutata de ce scrie pe prospect. Am intrebat-o pe Doctoressa si mi-a spus sa le incep dupa cele 7 zile normale de pauza. Si nu e nevoie de protectie suplimentara, dar poata sa apara spotting... Poti sa citesti aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 46&p=9 If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #8 2007-04-13 11:58:02
Re: Microgynonhmm...nu my inteleg nimik...pana si sora lui mi-a zs sa incep din 1 zi a sangerarii, dar nu este anormal si asa nu? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-13 12:02:40) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-04-13 12:38:08
Re: Microgynonpoti si din prima, dar practic mai rau te zapacesti,ma rog, faci cum vrei, noi te-am sfatuit! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #10 2007-04-13 12:49:00
Re: MicrogynonBlue_elf, ai citit ce mi-a spus mie Doctoressa? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #11 2007-04-13 12:55:36
Re: Microgynonprobabil ca nu "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #12 2007-04-13 12:57:29
Re: Microgynonblue, poti sa incepi noile pastile in ce zi de pauza vrei tu, numai sa nu faci pauza mai mare de 7 zile. Nobody home Offline #13 2007-04-13 13:18:43
Re: Microgynonba da am citit. eu oricum o s ma duc la gineco ,nashira si o sa-i propun si varianta asta. am vrut sa intreb mai intai. adevarul e ca eram nelamuirita nu numai la microgynon ci in general, daca schimb pastilele poate imi da altele si nu voi fi sigura daca le iau asa sua fc pauza o luna sa nushu cum. ms fetelor. am citit ce ai discutat cu doctoressa atunci schumiholic. ms mult. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #14 2007-04-13 13:23:01
Re: Microgynonnu trebuie sa ii propui tu nimic, du-te la plannig si fa cum iti zice doctorul; noi te-am stresat cu ce a zis doctoressa pentru ca ea e medic "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #15 2007-04-13 13:31:40
Re: Microgynonnu am obiceiul sa raspund la astfel de manifestari. Punct. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #16 2007-04-13 13:33:27
Re: Microgynonda ce am zis???? nu am zis-o in mod rautacios...daca, crezi ca asa am zis. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-13 13:47:34) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2007-04-13 13:51:45
Re: Microgynonse pare ca a disparut postul care m-a deranjat; iar eu cu siguranta nu am postat de 2 ori consecutiv si degeaba?! Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-04-13 13:52:18) "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #18 2007-04-13 13:55:36
Re: Microgynonl-am sters eu. dar nu am zis-o in niciun fel ca sa te supere...multumesc mult pt sfaturi. in scris se poate intelege altfel spus un cuvant sau o fraza. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #19 2007-04-13 13:57:42
Re: Microgynoncu siguranta nu m-am suparat, dar m-a deranjat, pentru ca nu am vrut decat sa ajut. Cat despre faptul ca ai sters postul respectiv: no comment, pentru cei care vor citi acest topic voi parea nebuna complet, practic am comentat ceva ce nu exista! Funny nu? Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-04-13 13:58:28) "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|