Vsh mare-2
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Re: vsh mare
la chist nu cred sincer...nici la spondiloza
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
ralluka a scris:la chist nu cred sincer...nici la spondiloza
nu vreau sa fiu rautacioasa cu tine dar daca nu stii mai bine sa nu scrii........si la chist si la spondiloza vsh poate sa fie crescut pt ca exista o infectie in corp.......:)am intrebat in surse sigure si am citit .........asta scrie in carti de medicina
Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-06-14 21:17:45)
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- aissa_kiss
- Full member
crys_ty_na a scris: aissa...fara nicio intentie sau rautate...dar daca stiai...dc ai mai intrebat?
pt ca io cand am intrebat nu am stiut,dupaia am aflat si am vrut sa vad ce cunostinte au unii de pe aici.
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- norishorulalb
- Banat
aissa_kiss a scris:ralluka a scris:la chist nu cred sincer...nici la spondiloza
nu vreau sa fiu rautacioasa cu tine dar daca nu stii mai bine sa nu scrii........si la chist si la spondiloza vsh poate sa fie crescut pt ca exista o infectie in corp.......:)am intrebat in surse sigure si am citit .........asta scrie in carti de medicina
nu ti-a iesit sa nu fii rautacioasa. sincer si sunt curioasa unde e infectia la un chist functional
- aissa_kiss
- Full member
ralluka a scris:aissa_kiss a scris:ralluka a scris:la chist nu cred sincer...nici la spondiloza
nu ti-a iesit sa nu fii rautacioasa. sincer si sunt curioasa unde e infectia la un chist functional
din moment ce ii chist pe ovar ii clar ca ii infectie.pt tine ii normal sa ai un chist pe ovar si sa zici ca nui infectie?si spondiloza ii tot o infectie in corp.....in fine
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
pt aissa_kiss
CHIST = Tumoare benignă de forma unei pungi ?nchise, de obicei cu un conţinut lichid sau semilichid.
daca era infectie se trata cu antibiotice, nu cu anticonceptionale
iar SPONDILOZA e o forma de reumatism
Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-15 14:47:34)
- norishorulalb
- Banat
nu inteleg de ce esti asa razvratita... ti-am raspuns...e problema ta daca o iei de buna sau nu
un chist functional poate trece de la sine, o infectie nu prea cred asa ca hai sa ne calmam, si chiar daca am gresit nu trebuie sa arunci cu pietre nimeni nu-i perfect
- aissa_kiss
- Full member
referitor la spondiloza cervicala......daca nu esti foarte bine informata intreaba un reumatolog.tot ce merge pe o inflamatie a osului,fiind artroze fiind coxatroze,poliartrite,obligatoriu Rx,vsh , formula leucocitara,leucocite,proteina C reactiva,fibriogen.referitor la un diagnostic ecografic urmat de investigatile de laborator unde vsh este usor crescut peste limite normale nu poti infirma dar nici confirma 100% exact care este cauza.CHISTUL fiind el bening oricum produce o inflamatie a regiunii pelvine.se recomanda antiinflamatorare si antoconceptionale nu antibiotic,chiar trat chirurgical daca este cazul.
- norishorulalb
- Banat
Aissa lasa tonul asta de Dumnezeu al medicinei ca ma enervezi
- aissa_kiss
- Full member
aissa_kiss a scris:referitor la spondiloza cervicala......daca nu esti foarte bine informata intreaba un reumatolog.tot ce merge pe o inflamatie a osului,fiind artroze fiind coxatroze,poliartrite,obligatoriu Rx,vsh , formula leucocitara,leucocite,proteina C reactiva,fibriogen.referitor la un diagnostic ecografic urmat de investigatile de laborator unde vsh este usor crescut peste limite normale nu poti infirma dar nici confirma 100% exact care este cauza.CHISTUL fiind el bening oricum produce o inflamatie a regiunii pelvine.se recomanda antiinflamatorare si antoconceptionale nu antibiotic,chiar trat chirurgical daca este cazul.
un chist chiar nu trece de la sine daca nu urmezi un tratament adecvat.
- norishorulalb
- Banat
un chist functional POATE TRECE DE LA SINE. Se absoarbe
Si ca sa si concluzionam: citez de pe Sfatulmedicului.ro Chistul ovarian este asemanator unui sac rotund cu pereti subtiri, plin cu lichid limpede, care se dezvolta in ovar ca parte a procesului normal de producere de ovule. La suprafata ovarului, chistul ovarian seamana cu o umflatura. Un chist ovarian normal poate creste pana la 3.8 cm (1,5 in) in momentul in care se pregateste sa elibereze un ovul in abdomen (proces numit ovulatie). Cand un chist ovarian nu elibereaza ovule, continua sa creasca, devenind mai mare decat normalul (chist ovarian functional). Un chist ovarian functional se poate forma si dupa ce ovulul a fost eliberat. In acest caz, chistul ovarian se inchide singur si se umple cu lichid. Acesta se numeste un chist luteal. Chisturile ovariene functionale sunt cele mai obisnuite mariri de volum ale ovarelor la femei in perioada fertila. Ca majoritatea tipurilor de chisturi ovariene, chisturile functionale nu produc de obicei simptome si sunt observate la examinarile pelvine pentru prima data. Un chist ovarian marit se poate rasuci, se poate rupe sau poate sangera si sa devina foarte dureros. Daca a fost diagnosticat un chist ovarian functional, acesta nu este un motiv de ingrijorare intrucat el nu conduce la cancer. Majoritatea chisturilor functionale dispar singure in cateva luni si sunt inofensive.
Deci..o femeie nu se INFECTEAZA la fiecare chist
- mika
- Insomniac member
ba trece si inflamatia nu e acelasi lucru cu infectia
- aissa_kiss
- Full member
ralluka a scris:Aissa lasa tonul asta de Dumnezeu al medicinei ca ma enervezi
nu eu am creat medicina,iar medicina este pt ceei care o studiaza si le place si o profeseaza,toate chestile astea sunt dintr-o sursa sigura,un medic.
- norishorulalb
- Banat
aissa eu am terminat aici. cu placere
- aissa_kiss
- Full member
mika a scris:ba trece si inflamatia nu e acelasi lucru cu infectia
corect,dar produce niste modificari biologice in org.chisturile nu trec de la sine.
- mika
- Insomniac member
aissa_kiss a scris:ralluka a scris:Aissa lasa tonul asta de Dumnezeu al medicinei ca ma enervezi
nu eu am creat medicina,iar medicina este pt ceei care o studiaza si le place si o profeseaza,toate chestile astea sunt dintr-o sursa sigura,un medic.
si eu sunt tot medic si iti spun ca un chist se poare resorbi de la sine si dc nu ma crezi citeste singura La inceput, o metoda simpla, care nu te va speria deloc, este tinerea sub observatie atenta a chistului, controale periodice la medicul ginecolog, care va depista daca chistul e in crestere sau s-a resorbit. Cele mai multe chisturi se resorb, trec neobservate, iar daca fiecare femeie tanara ar face cate o ecografie la fiecare 6 luni sau la un an, cu siguranta ca la un moment dat, multe dintre ele ar descoperi ca au un chist ovarian.
Trebuie sa ai rabdare, chisturile mici (le-ai descoperit intamplator la o ecografie) pe care nu le simti si nu-ti fac probleme, se pot si retrage.
Daca nu se resorb in 2-3 luni, evolutia chistului se poate influenta si hormonal, cu anticonceptionale.
sursa: http://sanatate.ele.ro/Chist_ovarian_ca … a1926.html
- norishorulalb
- Banat
Deci cred ca nu ai citit ce am scris mai sus. Si spune-i medicului aluia sa citeasca despre chisturile functionale. Ca a sarit cursul ala.
- mika
- Insomniac member
si daca tot ai un medic care iti spune de toate de ce ne mai intrebi pe noi, nu inteleg
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|