|
Nu esti logat.
Pt.doctoressa:mastoza chistica-4#58 2007-05-22 11:48:03
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticacu drag Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2007-05-22 14:30:55
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaStiu ca mi-ati raspuns,pe topicul asta postasem dupa ce am scris acolo,nu insistam Offline #60 2007-05-23 10:51:06
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticae ok, mandy....nu te-am banuit de asa ceva...nu stiam insa unde te vei uita mai intii si ca sa nu scriu de 2 ori acelasi lucru.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2007-05-30 11:53:45
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticacred ca am mai intrebat odata: daca am mastoza chistica la sani pot merge la solar? su toples pot face? Offline #62 2007-05-30 18:27:07
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticada, ai mai intrebat... si ai warn. fara suparare. citeste regulile. Nobody home Offline Publicitateloading...
#63 2007-05-31 11:33:14
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaBuna, Offline #64 2007-05-31 11:40:55
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaIn primul rind chestiile maligne la sin nu dor. Nu de la Yasmin ai nodulul, de la ele ai insa durerile, datorita faptului ca sinii cresc....Diane-35 e o poveste aparte. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #65 2007-05-31 11:59:42
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticase poate vb. de o legatura intre mastoza fibrochistica si ac.? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #66 2007-05-31 12:52:25
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticasigur ca da....durerea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2007-05-31 14:51:02
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticadurerea provocata de ac. la sani? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #68 2007-05-31 14:53:45
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticadurerea pe care o resimtim mai accentual la nivelul zonei mastozice daca luam contraceptive si mai putin accentuat daca nu luam...din pricina efectului estro-progestativelor asupra glandei mamare(de crestere) care efect nu are decenta sa ocoleasca nodulii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2007-05-31 15:00:18
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticamultumesc pentru raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #70 2007-05-31 16:51:44
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaAm fost astazi la echo...mi-a gasit mici noduli si chisturi pana in 9mm la ambii sani. Oricum, medicul de la echo mi-a recomandat sa opresc ac pentru ca nu e bine sa le iau din cauza acestor probleme, la care se mai adauga si o posibila mostenire genetica (am multe cazuri de cancer, nu neaparat la san, in familie). Offline #71 2007-05-31 16:58:21
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaPs. am scris sus logodnic si jos sot....ideea e ca ne casatorim peste o luna si deja ma consider sotia lui Offline #72 2007-06-01 10:57:34
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaNu sunt ginecolog, sunt medic de planning.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #73 2007-06-01 15:40:44
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaMultumesc pentru raspuns. Voi merge atat la un cabinet de plannig cat si la o clinica de fertilitate, doar ca sa vad ce ma asteapta daca iau o anumita decizie. E mai bine sa ma informez. Offline #74 2007-06-01 15:44:52
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticawhatever, nu exista ac slabe si tari. si uneori, unul cu o concentratie mai mare de hormoni iti poate fi mai bun... Nobody home Offline #75 2007-06-01 16:04:38
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaDa, stiu asta, dar ma gandesc ca unul cu o concentratie mare de hormoni nu mi-ar prea fi de folos (e.g Diane...) De asta am intrebat....pentru ca medicul meu ginecolog, o doamna profesor foarte de treaba dar pana peste cap de ocupata, nu a avut timp sa ma trimita de ex la un test de dozare hormonala inainte sa imi indice ac.... Cred ca asa ar fi trebuit...dar si eu m-am lasat dusa de val si am facut exact ce mi-a zis. Offline #76 2007-06-01 16:05:56
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticanu se fac teste hormonale. iti recomanda pastilele in urma anamnezei (un set de intrebari). Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|