homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt.doctoressa:mastoza chistica-7

#115 2007-10-26 14:29:05

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: pt.doctoressa:mastoza chistica

eu mai simt din cand in cand cateodata prin sani niste intepaturi ca sa zic asa cam prin zona unde sunt nodulii,deci ei sa fie devina pt. asta?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#116 2007-10-26 15:01:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

raluca, sunt atit de deranjante incit iti bati capul cu ele? lasa-le in pace...le simti si gata, nu sunt semn rau.
Nu vrei sa ne ingrijoram in urmatoarele zile ca vine iarna...serios, nu te mai studia atit si nu iti mai tot gasi motive de ingrijorare ca nu e bine pentru psihicul tau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#117 2007-11-25 14:37:09

evilpink
Banat

vineri mi-am facut ecografie la sani,are cgistul 10 mm.in primavara avea 12.deci e ok smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#118 2007-12-08 11:16:01

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Buna ziua. Sunt noua pe forum, dar m-am inscris pentru ca il gasesc foarte educativ. Am si eu o problema la unul din sani. In decembrie 2006 am descoperit un nodul de 1 cm la sanul stang. Dupa nenumarate vizite pe la o serie de medici ( am ajuns si la Institutul Oncologic "Ion Chiricuta" de la Cluj ), am fost diagnosticata cu masotza fibrochistica si SOPC. Au vreo legatura una cu cealalta? Si daca e doar mastoza fibrochistica de ce medicul oncolog de la Cluj mi-a interzis orice fel de tratament hormonal? Nu mai stiu ce sa cred. Toate parerile pe care le-am auzit recomanda ( sau cel putin nu interzic ) anticonceptionalele in acest caz, insa medicul oncolog pe care l-am consultat ( un medic foarte renumit de altfel ) mi-a interzis cu desavarsire orice tratament hormonal. Oare sa fie vorbe despre altceva si el sa nu imi fi spus? As vrea o parere deoarece in momentul de fata folosesc prezervativul ca metoda de contraceptie, dar cam dupa 10-15 min. incep sa simt un disconfort si o usurime dincauza lui. Ce imi recomandati? Aceasta problema imi afecteaza intr-o oarecere masura relatia si nu stiu ce sa fac.

Fericita mamica de Aida Maria!

#119 2007-12-08 11:18:24

evilpink
Banat

daca era sa fie altceva iti spunea doctorul cu siguranta.eu am mastoza fibrochistica si iua ac. nimeni nu mi-a interzis. de sopc nu stiu ce sa iti zic.nodulul ala e operat?

puss puss puss

Publicitate

loading...

#120 2007-12-08 11:49:07

andreea_andy2
Moderator

Nu. Medicul mi-a spus ca nu este cazul deocamdata. Mi-a prescris un tratament si trebuie sa merg din nou la control in februarie. Oricum nu se simte nici o ameliorare in urma tratamentului. In februarie va fi momentul hotarator: operatie sau nu.

#121 2007-12-08 11:51:34

evilpink
Banat

ce tratament ti-a dat? eu in primavara mi-am gasit un nodul la sanul drept de 12 mm acum are 10 smile

puss puss puss

#122 2007-12-08 11:56:44

andreea_andy2
Moderator

Am luat Mastodynon picaturi, si ceva vitamine ( A, E, B2). Mai trebuie sa iau pana in februarie apoi sa merg la control. Deja incep sa ma stresez pentru ca nu a dat deloc inapoi. Am facut un nou ecograf luna trecuta si e tot la fel de mare. Ba chiar am mai descoperit unul.

#123 2007-12-08 11:59:25

evilpink
Banat

si eu tot mastodynon am avut dar nu am putut sa fac tot tratamentul ca imi era rau de la ele incerca sa iti cu o crema mai ales daca te dor sanii.apropo in cazul mastozelor chistice chiar sunt recomandate ac.se poate ca nodulul sa scada de la ele smile

puss puss puss

#124 2007-12-08 12:03:06

andreea_andy2
Moderator

Pana sa ajung la Cluj, am incercat, la sfatul endocrinologului, Yasmine. Dar nu m-am simtit deloc bine de la ele. Pe langa faptul ca imi provocau greata, ma dureau foarte tare sanii si erau foarte tari, nici nu ii puteam atinge. Nu mai stiu incotro sa apuc. Mi s-a facut lehamite de medici, de analize, de spitale ...

#125 2007-12-08 12:06:15

evilpink
Banat

clar trebuiesc schimbate ac.cauta un medic de planning bun.din pacate avand mastoza si luand si ac.sanii dor asa patesc si eu smile.dar decat caciulita mai bine ac.nu imi place cu prezervativ iat de cand cu ac. am scapat de multe

puss puss puss

#126 2007-12-08 12:07:59

andreea_andy2
Moderator

Multumesc. O sa iti urmez sfatul.

#127 2008-02-04 14:17:30

evilpink
Banat

sanul cu nodulul mai mare nu ma mai doare inainte de ciclul in schimb ma doare celalalt cam cu o saptamana si ceva inainte de bucurie e ok? si de ce doar asta si nu ambii

puss puss puss

#128 2008-02-04 17:01:57

andreea_andy2
Moderator

Stai linistita. Si mie mie se intampla la fel. Nu ma dor amandoi. Si asta de mult, de inainte sa descopar nodulul. Medicul mi-a spus ca asa se manifeste la mine SPM. Deci, asa e si la tine, cred.

#129 2008-02-04 18:14:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

evil, stai lnistita, e de la SPM, si pe mine ma dor mai tare nodulii mai mici, naiba sa-i ia, m-am obisnuit. eu sunt plina de noduli ca un ursulet din ala cu bile smile

#130 2008-02-04 19:59:16

evilpink
Banat

offtopic cate fete cu noduli din pacate

puss puss puss

#131 2008-02-05 09:02:41

andreea_andy2
Moderator

Asta este situatia. Din pacate nu avem decat sa invatam sa traim cu ei si sa nu ne consumam foarte tare din cauza lor. Ii tinem atent sub observatie. Altceva nu putem sa facem.

#132 2008-02-13 11:50:46

carcotasa01
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

buna fetelor
am fost si eu ieri la doctora de familie si am cerut initial sa imi dea o trimitere sa imi fac o ecografie la san ca ma doare foarte rau si cand il ating.
ea a zis ca nu are rost sa imi fac o ecografie ca nu se vede nimic si mi-a recomandat sa ma duc sa imi fac o mamografie,dar eu am tot auzit ca nu e indicata mamografia (precizez ca am 23 de ani).
diagnosticul pe care mi l-a dat a fost mastoza fibronodulara. ce sa fac?
doctoressa ce ma sfatuiesti ?

Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii.

#133 2008-02-13 11:53:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic sa-ti faci o ecografie, daca esti din Bucuresti la CMU am inteles ca sunt foarte buni, in nici un caz mamografie
diagnosticul ala ti l-a dat asa, ca sa fie, e o denumire generica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.