|
Nu esti logat.
Pt.doctoressa:mastoza chistica#1 2007-04-14 12:02:57
pt.doctoressa:mastoza chisticain urma unei ecografi mamare am fost diagnosticata cu mastoza chistica(am la sanul drept un chist de 12 mm).iau tratament cu augmentin 7 zile,10 zile flamexin,si crema Mastroprofen. Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-14 15:00:46) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-04-15 21:05:09
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaeu ma confrunt cu acest diagnostic de un an jumatate. am inteles ca foarte multe femei au aceasta problema dar ca nu ar fi ff.grava . nu faci cancer din asta atata timp cat mergi la control periodic si l tii sub observatie medicala. am inteles de la doctoressa ca nu i contraindicata contraceptia homonala(ac) in acest diagnostic.eu am facut o analiza ,parca ''marker'' se numea ,pe la medcenter in iasi sa vada daca nodulul e malign sau benign si slava domnului raspunsul a fost satisfacator. Offline #3 2007-04-15 21:43:06
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticamultumesc mult liliana pt. raspuns.eu fac tratament de 6 zile cu ce am scris mai sus iar nodulul este mai mic acum.am cautat si pe net si am fazut ca este destul de raspandita afectiunea si ca trebuie tinuta sub observatie.daca se paote sa intreb tu iei ac.? ma intereseaza mult sa stiu daca pot sa iau ac.daca am mastoza.atept maine sa vb. cu doctoressa.tu ai vb. cu dansa la cabinet despre mastoza si ac.? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-04-15 21:49:09
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticasi acest chist se poate depista doar prin eco sau se poate simti si la mana? aveti vreun simptom anume sau pur si simplu v-ati facut eco ca ati vrut? #5 2007-04-15 21:54:36
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaandruta,eu am gasit o umflatura cand am facut dus la palpare,asa ca am hotarat pt. linistea mea sa fac o ecografie mamara si eu zic ca bine am facut acum in urma tratamentului e mai mic,pe mine ma si dor sanii inainte de ciclu si inainte de ac. si acum cand iau pastilute.eu zica ca orice femeie ar trebui sa faca ecografie mamara sau mamografie( in functie de situatie) in fiecare an:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-16 13:10:16
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaputeti sa imi raspundeti si mie la intrebari ,mai ales la intrebarea :daca pot sa mai iau ac. va rog frumos.multumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-04-16 18:01:02
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticama scuzati daca insist.puteti sa imi raspundeti si mie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-04-16 18:08:43
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticada, scumpa mea, iti raspund: categoric poti lua contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-04-16 18:16:15
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticava multumesc din suflet pt. raspuns si ma bucur foarte mult ca nu am prtobleme:) ac. mi se par foarte sigure si imi convine aceasta metoda contraceptiva.am gisit un articol in care scria ca pot si sa jute in aceasta afectiune asta depinde de cantitatea de estrogen sau de tipul de progesteron?.va multumesc din nou foarte mult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-04-16 18:20:58
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticadepinde de reactivitatea ta la preparat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-04-16 18:26:21
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaun astfel de chist daca nu creste foarte mult trebuie operat sau controalele anuale cu ecografie sunt suficiente?de cand fac tratament este mai mic chistul:).am fost chemata peste o luna la alt control,sa imi fac griji ca am fost iar chemata sau vrea doar doctora sa vada cum a reactionat chistul la tratament? imi este frica sa nu fie mastoza ci altceva.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-04-17 13:17:54
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaraluca, stai calma. se tine sub observatie ca sa nu se piteasca altceva in spatele lui. Nu trebuie operat, poti trai foarte bine cu el. te-a chemat sa vada cum ai reactionat la tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-04-17 15:08:00
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaSi eu mi-am depistat un chist la sanul drept de aproximativ peste 2 ani, acum am 21 de ani, am fost la eco incepand de atunci si pana acum la control. Am fost la euro medic si mi s-a zis sa merg tot la 6 luni pt un control. De vreo aprox 12 luni iau logest prescrise pt chist, am fost nu demult la control si am si la celalalt san inca unul, mai mic, pe care la Endo nu mi l-a depistat. Am facut o pauza de 2 luni si in prezent nu mai iau logest. Nu stiu ce sa fac, sa mai incep de luna viitoare sau nu?? La mine ca si rezultat mi s-a scris ca am formatiuni nodulare hipoecogene, noduli fara modificari semnificative din punct de vedere morfologic avand dimensiuni la sanul drept 1,6 cm, iar la cel stang 1,2 cm. Fara leziuni nodulare sau chistice recente intramamar bilateral. Doctoresa, ce-mi poti spune? Offline #14 2007-04-17 17:17:00
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaam citit in intr-un articol ca ac. chiar ajuta daca chistul este benign,dar asa cum a spus doctoressa mai sus depinde de organism.ac. daca ai o forma de mastoza eu zic ca poti sa iai incontinoare ac.nu ai contraindicatie.doctorul ti-a zis sa le intrerupi? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-17 17:32:45) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-04-18 08:33:21
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticainca ceva:se poate ca la sanul unde am chistul sa mai apara unul(am simt ceva mic,mic nu departe de el aseara cand mi-am dat cu crema) se paote foarte bine sa mi se para doar mie dar daca apare altul cat de serioasa este treaba? mentionez ca acum o saptamana am facut ecografie si am tratament cu augmentin ,flamexin si mastriprofen.se poate ca la o saptamana de la ecografie si sub tratament sa mai apara ceva iar daca da sa ma ingrijorez mai mult?(( VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-04-19 17:08:13
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaraluca, lasa sinii in pace, vezi-ti de viata, lasa si luatul de antibiotice pentru nodulii la sin ca nu ajuta, unge-te cu mastoprofen daca vrei si fa-ti echo mamara in fiecare an. atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-04-19 19:17:59
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticabanuiam eu ca nu au nici o treaba antibioticele dar asta a zis doctora sa iau si chiar este mai micut acum,in fine poate daca tot iau antibiotica scao de infectia urunara pe care banuiesc ca o am. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-04-20 13:30:42
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaam luat atunci 7 zile antibiotic degeaba?nu stiu de la ce dar nodulul este mai mic acum de la tratament:D VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-04-22 17:37:57
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaCe marime are nodulul tau? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|