|
Nu esti logat.
Par vopsit => sprancene vopsite?..#1 2007-04-14 15:09:46
par vopsit => sprancene vopsite?..eu sunt satena "la origini" si ma vopsesc blonda...un blond inchis. de ceva vreme ma bate gandul sa-mi vopsesc si sprancenele. stiu ca pt asta treb sa merg la coafor, pt ca trebuie o vopsea speciala... dar eram curioasa daca a facut vreuna dintre voi chestia asta, si cum arata... nu neaparat doar pt parul blond, la orice culoare mi-e teama sa nu arate prea artificial, eu as vrea doar sa fie o armonie mai mare intre par si sprancene... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2007-04-14 15:32:10
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..io zic s stai asa..adica io am fost blonda,akm mi s`a inchis parul si a ajuns la saten ..iar sprancenele sunt mai deschise,dar nu e mare contrast..e chiar fain..dar daca u vrei mergi la coafor si vopseste`le.mergi la unul bun k tipa de acolo o sa te ajute si o sa te sfatuiasca cum e bine. Offline #3 2007-04-14 15:50:42
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..si eu am tot saten parul si am fost vopsita cu negru 6 ani dupa care m-am gandit la o schimbare si m-am facut blonda si era mare diferenta intre par si sprancene.cosmeticiana mea mi-a zis ca e vizibila diferenta si mi-a vopsit sprancenele,dar nu blonde ci cu cateva tonuri mai apropiate de culoarea parului.eu am fost multumita de rezultate.parerea mea e ca ar trebui sa mergi la cosmetica si sa vezi ce zice si tipa de acolo Offline #4 2007-04-14 16:02:30
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..ok, asa o sa fac... cand imi iau inima-n dinti, ca mi-e cam frica ms mult fetelor Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-04-14 17:39:51
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..apropo de sprancene.. ele cresc vreodata? sper sa nu radeti de mine, dar chiar nu stiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-14 17:54:06
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..pai cand te pensezi cresc cred ...dar genele mai cresc dupa ce s-au rupt? Offline #7 2007-04-14 18:22:33
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..Da cresc si genele...se regenereaza...dak nu ar creste si ele atunci cand cad...la un moment dat o sa ramanem chele nu?? Offline #8 2007-04-14 18:33:33
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..aaaaaa, da chiar, ce dusa sunt Offline #9 2007-04-14 19:39:12
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..si eu sunt satena spre blond(culoarea naturala) si sunt blonda de vreo 6 ani... dar sprancenele nu mi le-am vopsit ptr ca nu este un contrast aiurea....fiind satena, inseamna ca sprancenele tale sunt tot de culoare deschisa, deci nu prea ti-as recomanda s le vopsesti....daca totusi vrei, ai grija ce nuanta alegi, sa nu te trezesti ca un albinist d-ala alb in cap si cu sprancenele albe glumeam, dar sa shti ca totusi am vazut blonde natural cu niste sprancene asa decolorate ca abia se vedeau...si erau naturale...deci, inca o data, mare grija!!!! Offline #10 2007-04-14 20:15:59
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..eu am vazut multe fete blonde care au sprancene negre, chiar si le si vopsesc negre....eu sunt de parere ca nu e frumos sa se vada atat de tare contrastul, dar si sa le vopsesti mereu dauneaza cred...adica asa am auzit, eu nu m-am vopsit am ramas naturala, bruneta adica #11 2007-04-14 21:23:33
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..cred k mai bine alegi culoarea din cap in functie de sprancene http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-04-14 21:43:47
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..depinde de contrast..de ex yos bruneta..rau..si cred k dak m-as vopsi vreodata (desi nu ma bate gandul ) ar trebui automat sa-mi vop si sprancenele Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2007-04-14 22:10:24
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..sprancele mi le'a decolorat cosmeticiana mea..1 data doar inainte de banchetul meu..cand eram mica si proasta si ma facusem blondie:P 6 ani de dragoste Offline #14 2007-04-15 21:32:38
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..am un sfat pt sprancene ...dativa seara dupa demachiere cu ulei de ricin ... si pe gene si pe sprancene .... f bine face ... in ceea ce priveste vopsitu ... eu le vopsesc cu vopsea neagra .... speciala clar pt gene si sprancene ... o sg data am fost la cometica ptr asta si de atunci mi le fac sg it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #15 2007-04-16 16:12:11
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..uleiul de ricin e pt regenerarea sprancenelor, adk cele care nu prea au si ar dori sa le aiba mai groase sau vor sa le dea o forma noua pot sa il foloseasca Offline #16 2007-04-16 18:01:40
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..orice vopsea de par sau de sprancene ataca vederea .asa ca stati linistite si nu cumva sa va faceti vreodata sprancenele blode pentru ca se vede foarte urat si cand sunteti albe la fata, dar mai ales cand va bronzati, chiar daca parul va este blond. Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #17 2011-02-23 20:15:52
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..m-am hotarat sa-mi vopsesc sprancenele intrebare: vopseaua iese in timp? ma gandesc ca sprancenele nu cresc sa se vada la radacini zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #18 2011-02-23 20:18:27
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..
eu imi tund sprancenele saptamanal...cum adica nu cresc? ...si da, vopseaua se mai duce in timp Offline #19 2011-02-23 20:25:27
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..ale mele nu cresc, nu le-am tuns niciodata. decat pensez pe langa forma. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|