|
Nu esti logat.
Polygynax#1 2007-04-15 15:56:19
PolygynaxBuna ziua,as dori si eu sa aflu ceva.Ieri am facut dragoste cu prietenul meu si am avut niste dureri usor ciudate,in sensul ca putin dupa intrarea in vagin ma ustura ceva...ca si cand ar fi o iritatie sau nu stiu...Scurgeri ciudate nu am,si pana acum nu am avut nici o problema de sanatate,mai ales legat de asa ceva.Nu apare usturimea nici cand urinez...deci chiar nu stiu ce poate fi.Un medic mi-a recomandat spalare cu ceai de pelin si Polygynax.Abia am implinit 20 de ani si sunt putin speriata,mai ales ca nu am avut nimic niciodata.Am auzit ca aceste dureri pot fi cauzate si de folosirea ob-urilor...dar la mine nu prea e cazul.Repet ca nu am dureri nici cand urinez,nici in alt fel,decat atunci cand fac dragoste cu prietenul meu,cand se freaca practic ceva de peretii respectivi.Va rog mult sa imi spuneti cam ce ar putea sa fie si daca e de incredere tratamentul acela cu Polygynax.Va multumesc Offline #2 2007-04-15 16:13:54
Re: Polygynaxandreea, eu una nu ma bag peste tratamentul prescris de un medic... de ce nu la-i intrebat in cabinet ce ai? Nobody home Offline #3 2007-04-15 16:14:34
Re: Polygynaxdaca folositi prezervativ se paote sa fie si de la el,daca nu e bine sa faci si o analiza a secretiei. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-04-16 17:43:59
Re: Polygynaxeu am luat la un moment dat polygynax...fiindca asa mi-a prescris medicul bineinteles...dar pentru ca aveam o secretie nasoala...care se pare ca se producea doar cand foloseam anumite prezervative...dar asta am descoperit discutand cu doctora...dupa mai multe investigatii...si evident dupa o analiza a secretiei...e o tampenie sa accepti sa iei diverse tratamente fara sa faci o analiza a secretiei!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|