homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ameteli puternice-3

#39 2008-03-28 16:54:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: ameteli puternice

"lumea" nu poate sti ce ai tu...poate nici tu nu sti...de aia s au inventat psihiatri si psihologii wink deci nu mai baga in seama toate vorbele aruncate alela...

happy with him...inlove with him...puss

#40 2008-03-28 17:01:30

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

alberonudo, poate nu este vorba de atacuri de panica la tine, atacul de panica dureaza aproximativ 20 de minute, de la incepere pana la scaderea in intensitate a simptomelor...contine cel putin 4 dintre urmatoarele simptome: batai puternice/neregulate/rapide ale inimii
?  senzatie de dificultate/incapacitate de a respira
?  senzatie de sufocare
?  durere sau disconfort toracic
?  transpiratii
?  tremuraturi/contractii localizate ale muschilor
?  greata/jena abdominala
?  ameteli/senzatie de instabilitate/senzatie de lesin/cap vid
?  senzatie de irealitate/modificarea perceptiei propriei persoane
?  frica de a-si pierde controlul/ a innebuni
?  frica de a muri
?  furnicaturi
?  frisoane sau valuri de caldura
Cunosc si eu pe cineva care credea ca face atacuri de panica si medicul i-a spus ca nu sunt atacuri de panica, era vorba de altceva tot pe sistem nervos...
Cel mai bine ti-ar spune un medic despre ce e vorba...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#41 2008-03-28 17:21:34

selene
New member
Inregistrat: 2008-03-28

si eu am niste probleme si mi-e teama sa nu fie din cauza anticonceptionalelor(novynette), am dureri puternice de cap, ameteli si stari de greata dar ma tin si cate 2 zile...mi-am luat tensiunea in una din aceste stari si era scazuta.medicul de familie nu stie ca iau anticonceptionale, iar doctorita de la planning mi-a zis ca pot continua cu anticonceptionalele.si nu stiu ce sa fac...am mai luat anticonceptionale acum 9luni si am reinceput acum o luna...dar cand am luat inainte nu am avut probleme cu ele....va rog dati-mi un sfat.

Ultima oara a fost editat de selene (2008-03-28 17:21:55)

#42 2008-03-28 17:22:29

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

paote fi dela faptul ac el ai intrerupt , apar anumite schimbari

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#43 2008-03-28 17:34:22

selene
New member

ar putea fi pentru ca am intrerupt..?atunci ce ar trebui s fac, sa continui cu acestea  sau sa nu le mai iau?pentru ca am vazut in prospect ca daca apare cefalee foarte puternica e indicata intreruperea lor.mersi de raspuns

Publicitate

loading...

#44 2008-03-28 17:36:58

brunetzik
Insomniac member

pai tre sa mergi la doc sa ii spui
poate ca sunt doar efctele din primele 3 luni de administrare

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#45 2008-03-28 17:52:20

selene
New member

deci ar trebui sa treaca in 3 luni daca e de la ele...nu?la doc de familie nu pot....iar la doc de la planning am fost...mersi de sfat

#46 2008-03-28 18:01:19

alberonudo
New member
Inregistrat: 2008-03-02

ane_mona a scris:

alberonudo, poate nu este vorba de atacuri de panica la tine, atacul de panica dureaza aproximativ 20 de minute, de la incepere pana la scaderea in intensitate a simptomelor...contine cel putin 4 dintre urmatoarele simptome: batai puternice/neregulate/rapide ale inimii
?  senzatie de dificultate/incapacitate de a respira
?  senzatie de sufocare
?  durere sau disconfort toracic
?  transpiratii
?  tremuraturi/contractii localizate ale muschilor
?  greata/jena abdominala
?  ameteli/senzatie de instabilitate/senzatie de lesin/cap vid
?  senzatie de irealitate/modificarea perceptiei propriei persoane
?  frica de a-si pierde controlul/ a innebuni
?  frica de a muri
?  furnicaturi
?  frisoane sau valuri de caldura
Cunosc si eu pe cineva care credea ca face atacuri de panica si medicul i-a spus ca nu sunt atacuri de panica, era vorba de altceva tot pe sistem nervos...
Cel mai bine ti-ar spune un medic despre ce e vorba...

Din pacate am mai mult de 4 dintre aceste simptome.E absolut ingrozitor....uneori chiar simt ca-mi pierd controlul...

#47 2008-03-28 18:02:08

brunetzik
Insomniac member

apr in primele trei luni ed al administrare
dar dak la planing ai fost
sati linistita

#48 2008-03-28 18:03:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

selene...fa niste analize mai bine...si nu opri pilulele...

happy with him...inlove with him...puss

#49 2008-03-28 19:03:00

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Sa va zic ce am patit eu acum 2 ani. Intai a inceput sa ma doara burta jos (inspre ovare)...dar o durere ascutita...de nu puteam sa ma misc...apoi a inceput sa ma ia cu ameteala, imi venea rau de la stomac, m-am dus la baie sa ma spal pe fata...pana sa ajung la baie a inceput sa ma ia cu calduri si transpiratie...dar transpiratie rece...o simteam cum e rece...apoi am lesinat (nu am mai stiut de mine un timp...eu zic ca nu mai mult de cateva secunde, dar nu am cum sa-mi dau seama sigur...tot ce stiu e ca era in baie si deodata m-am trezit pe jos, in baie).
M-am dus la doctorita de familie, ca m-am speriat tare...am facut analize...nimic deosebit (cica ceva probleme cu ficatul, o mica mica lipsa de calciu....dar nimic care sa explice lesinul). Doctorita a zis ca o fi din cauza unei infectii urinare :f?rv?nad: (cu care ma tot mai luptam eu si tot revenea, deci in momentul ala nu aveam simptome)...
Vara trecuta (adica dupa vreun an jumatate)...am patit la fel (exact aceleasi simptome)...numai ca am reusit sa dau drumul la ventilator...si l-am pus la fata...si mi-a mai trecut senzatia de lesin....apoi am luat un nurofen si dupa 10-20 minute mi-a trecut si durerea de burta si tot (in astea 10-20 minute am stat mereu cu ventilatorul langa mine...cum il inchideam iar ma lua cu lesin). Bun...iar mi-am facut analize, de data asta au iesit si mai bune (ficatul normal, calciu normal...nu aveam nimic), asa ca am zis sa ma duc si la ginecolog...pentru ca durerile am zis eu or fi de la ovare. Doctorita mi-a zis ca aveam o salpingita acuta stanga... am facut tratament si mi-a trecut...dar acum tot ma gandesc, doar de la salpingita sa fie toate astea? Doctorita mi-a zis ca de la durere mi-a scazut tensiunea si din cauza asta am lesinat...dar...nu stiu...au fost tare ciudate simptomele...si m-am speriat tare. Si acum citesc simptomele de la atacuri de panica si vad ca am avut si eu cam 4 din ele (transpiratii, greata+durere abdominala, ameteala+instabilitate+senzatie de lesin, valuri de caldura...ar mai fi si frica,dar asta cred ca a fost din cauza ca ma simteam super rau si nu stiam ce-i cu mine). E posibil si ipohondria mea s-o fi lua razna...si sa ma gandesc la toate prostiile...
A mai patit cineva asa ceva? A mai avut cineva salpingita sa-mi zica in ce fel s-a manifestat? E posibil sa fi avut de 2 ani si sa nu am nici un simpton decat o data la 2 ani, cand m-am simtit atat de rau? Mi-e frica de fiecare data cand incepe sa ma doara putin burta... neutral

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#50 2008-03-28 19:51:21

selene
New member

am citit in prospect ca anticonceptionalele pot afecta rezultatele analizelor la sange...in ce sens?si mai ales ce afecteaza...?dupa cum am mai zis...nu pot sa-i spun medicului de familie ca iau anticonceptionale...am doar 17 ani iar ai mei nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala...iar in legatura cu analize pentru boli cu transmitere sexuala...nu se pot face gratuit si la planning...sau altcumva fara sa fiu nevoita sa merg la medicul de familie sau sa platesc?pt ca as vrea intr-un fel sa-mi fac si eu si sa-si faca si prietenul meu.el este primul si unicul cu care am avut contact sexual.e gresit ca vreau sa ne facem niste analize aman2 ?eu ma simt vinovata...ca vreau sa-si faca analizele...mersi de raspunsurile anterioare

#51 2008-06-06 21:36:37

camy88
New member
Inregistrat: 2008-04-25

fetelor, am citit cu interes mesajele voastre pt ca si eu ma confrunt cu niste probleme asemanatoare.

dupa ce am intrerup jeanine, am inceput sa am niste ameteli puternice, de fractiuni de secunde, ca niste flash uri...am facut si analize si consultatii si totul pare in regula...

acum nu stiu daca sunt de la ac, acum amscxhimbat cu loette si fac si tratament cu betaserc...oare dupa cat timp vor trece? 3/zi deocamdata 3 luni.......

cine imi mai impartaseste experienta?

#52 2008-06-06 21:44:31

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

selene a scris:

am citit in prospect ca anticonceptionalele pot afecta rezultatele analizelor la sange...in ce sens?si mai ales ce afecteaza...?dupa cum am mai zis...nu pot sa-i spun medicului de familie ca iau anticonceptionale...am doar 17 ani iar ai mei nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala...iar in legatura cu analize pentru boli cu transmitere sexuala...nu se pot face gratuit si la planning...sau altcumva fara sa fiu nevoita sa merg la medicul de familie sau sa platesc?pt ca as vrea intr-un fel sa-mi fac si eu si sa-si faca si prietenul meu.el este primul si unicul cu care am avut contact sexual.e gresit ca vreau sa ne facem niste analize aman2 ?eu ma simt vinovata...ca vreau sa-si faca analizele...mersi de raspunsurile anterioare

afecteaza numai dozarile hormonale, nu si analizele uzuale
fara trimitere de la medicul de familie nu cred ca poti face nimic gratuit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.