|
Nu esti logat.
HPV#1 2007-04-16 13:52:03
HPVacum 4 luni ma diagnosticat ginecologul meu cu condilomatoza, am fost la cauterizare tot ce era extern sa cauterizat, medicul mi-a spus ca intern nu am nimic, dupa cauterizare au ramas 1/2 negi mici pe care cred ca medicul iA omis,tot citind pe net despre asta au auzit de o solutie care se numeste "verruca removal" costa pana in 20 lei si l-am cumparat, l-am aplicat seara si dimineata numai aveam nimic, negi disparusera.Nu stiu daca sa recomand sau nu asta spun doar ca la mine a functionat si de 3 luni nu mi-a mai aparut nici un neg nici un condilom.Pt imunitate am luat ceva natural adik nectar granule si sper in contiuare sa numai am nici o problema.Medicul meu mi-a spus sa nu imi fac griji.Oricum peste o saptamana vreau sa ma programez la o colosopie sa stiu sigur daca in interior am ceva sau nu si INTREB daca stie cineva ce se poate face pt cele din iterior? Offline #2 2007-04-16 14:47:27
Re: HPVbuna de unde ai cumparat solutia? si nectarul granule de unde? sa ne spui denumirea exacta si farmacia de unde le-ai cumparat; Offline #3 2007-04-16 17:49:12
Re: HPVcele din interior se cauterizeaza si ele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-04-16 19:18:11
Re: HPVcecil.nectarul granule de la plafar, sau o farmacie naturista iar solutia cred ca se gaseste in orice farmacie.medicul meu si eu nu suntem n Bucuresti ci din Bacau asa ca.... Offline #5 2007-04-17 12:02:24
Re: HPVStie cineva daca intradevar se poate scapa de acest virus HPV avand imunitatea ridicata? Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-17 12:14:17
Re: HPVsolutie "verruca removal" e buna si pt condiloamele create de vegetatii ? Offline #7 2007-04-17 12:20:06
Re: HPVcondiloamele sunt vegetatii mami de minuni Offline #8 2007-04-17 12:25:02
Re: HPVnu se scapa de acest virus nicicum. Poti insa sa il tii in friu, in sensul ca sa nu se manifeste clinic in nici un fel. Il porti insa toata viata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-04-17 12:41:40
Re: HPVsolutie "verruca removal" e buna si pt condiloame in zona genitala? Offline #10 2007-04-17 12:43:05
Re: HPVnu stiu, sincer. intreaba un dermatolog sau citeste prospectul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-04-18 11:52:56
Re: HPVam inteles ca se poate folosi , exterior, crema Aldara care din pacate nu se gaseste in Romania. Offline #12 2007-04-18 22:27:23
Re: HPVla mine solutia asta a folosit!! altceva nu pot spune decat ca au disparut ca prin minune. Offline #13 2007-04-19 09:05:06
Re: HPVam luat si eu verruca removal, e adevarat prospectul este in engleza dar m-am descurcat, scrie clar ca nu se foloseste pentru zona genitala. Offline #14 2007-04-19 13:09:43
Re: HPVnu la recomandat ...eu am citit pe internet despre asta, in situatia disperata in care eram numai conta nimic,incercam orice si acest orice a functionat.Am specificat ca nu il recomand, am spus doar ca la mine asta a functionat. Offline #15 2007-05-30 17:50:38
Re: HPVMa scuzati doamna doctor Doctoressa dar chiar nu sunt de acord cu dumneavoastra. SE POATE SCAPA DE HPV, corpul omenesc este capabil sa lupte impotriva virusului..nu de putine ori citind pe google am aflat ca unele pesrsoane in timp scapa..si testele HPV ies negative..aici depinde de la organism la organism..modul de alimentatie care trebuie sa fie sanatos.. eu una am renuntat si la carne..si dupa 4 luni mi-am facut testele si au iesit toate in regula (asta in caz ca mi-ati spune ca e nevoie de carne)..numai probleme cu calciu am cum am avut intotdeauna..a fost un pic sub insa acum iau Calciu de Coral. Eu merg si la un medic fitoterapeut..am auzit ca si homeopatia are rezultate bune. Daca dumneavoastra afirmati ca nu se poate scapa doar pentru ca medicina alopata nu a gasit inca un vaccin sau medicament este clar ca dumneavoastra nu credeti deloc in medicina alternativa. Offline #16 2007-05-30 18:32:03
Re: HPV
ai warn pentru reclama. Nobody home Offline #17 2007-06-05 15:23:47
Re: HPV"Ai warn pentru reclama" Lol..Ce ironic..Se presupune ca acest site este dedicat celor care au probleme nu?????????? Se presupune ca acest site este construit tocmai pentru a ajuta!!! )Se stie ca Aldara nu exista in Romania si nu toata lumea are posibilitatea sa intre in posesia acestei creme. Eu am avut posibilitatea..si mai mult decat atat am ramas si cu crema in plus. Ce trebuie sa fac acum sa raman cu ea???? Sau sa o pun spre vanzare celor care au nevoie???????????? Nu am facut reclama nici unui produs mai stiu eu cum, menit strict sa fac eu profituri..ci unui produs necesar...asa ca va rog sa faceti altadata distinctia intre persoanele carora trebuie sa le dati "Warn" si celor carora nu le dati "warn" pentru ca unele "reclame" sunt binevenite .Plus de asta am 2 cutii..nici de cum 10-20 pt a ma putea considera o comercianta...si chiar daca as fi fost o comercianta..repet sunt produse intr-adevar necesare si stiti si dumneavoastra cat de mare este numarul celor care au HPV si ce probele cauzeaza si cine stie cati altii habar nu au ca il poseda... Prin urmare.....replica dumneavoastra este chiar rautaciasa la adresa celor care au nevoie. Sunt curioasa daca mi se va sterge postul. Offline #18 2007-06-05 15:35:35
Re: HPVrigoleta...astea sunt regulile...puteai sa spui doar ca mai ai 2 cutii care ti au mai ramas si cine e interesata sa te contacteze pe email pt a intra in posesia lor...in schimbul unei sume bineinteles...fara detalii si asa mai departe...cine stie de aldara si si ar dorii ar cumpara o...cine nu stie oricum n ar cumpara o pt ca ar fi reticenta...si asa mai departe...si oricum doar tu iti poti sterge posturile...moderatorii pot doar sa inchida topicurile...dar nu o fac doar pt ca ti ai spus opinia... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-06-05 15:36:22) happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-06-05 19:01:33
Re: HPVmie mi-a sunat a "vino si cumpara de la mine astea 2 cutii". adica reclama. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|