|
Nu esti logat.
Pt doctoressa#1 2007-04-16 13:55:06
pt doctoressaam o scurgere,nu e zilnica si nici nu pot spune ca abundenta, e doar ciudata adik e de culoare galbena si densa si f vascoasa, nu e mirositoare.Pana ajung la medic sapt viitoare imi puteti spune despre ce ar putea fii vb ? Multumesc Offline #2 2007-04-16 16:22:33
Re: pt doctoressascurgerea asta apare de obicei la ovulatie...in ce perioada a ciclului esti? Cocorosie! Offline #3 2007-04-16 17:48:03
Re: pt doctoressaVIP, informatiile sunt mai mult decit insuficiente. Asadar, habar nu am ce e cu scurgerea ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-04-16 19:19:59
Re: pt doctoressaMELODY.....mai sunt 10 zile pana sa imi vina ciclul... Offline #5 2007-04-16 22:57:38
Re: pt doctoressasi eu am..analizele sunt bune..nu am decat o rana pe col..e posibil sa fie de la ea?.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-17 11:16:30
Re: pt doctoressarana pe col neaga din start zicerea cu analizele bune, ankuzza. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-04-17 13:42:30
Re: pt doctoressaam fost..si am facut si test de secretie..a zis doctora ca n`am decat rana pe col..si o mica infectie cauzata de "bacterii normale"..exact asa mi`a zis..singura problema ar fi rana.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|