|
Nu esti logat.
Va rog mult sa mi raspundeti...#1 2007-04-17 11:36:58
va rog mult sa mi raspundeti...i au antibebe d 1luna(marvelon 28)..am luat cateva pastilute de pe o folie,dupa kre am pierdut o,nu am mai gasit o..am inceput sa i au d unde am ramas cu pastilutele de pe o alta folie..la marvelon 28 dak termini un rand tre sa o l iei dupa niste sagetute,iar eu am l am luat in sens invers:(..s poate intmpla ceva?sambata am facut o neprotejat si ieri la fel..a terminat in mn..si mi e frik tare..sper sa nu fi facut o prostie mare cat mn..va rog mult sa mi raspundeti! ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #2 2007-04-17 11:39:19
Re: va rog mult sa mi raspundeti...daca nu ai luat pastilele placebo in locul celor active nu e nici o problema. Nobody home Offline #3 2007-04-17 11:41:19
Re: va rog mult sa mi raspundeti...nu inteleg..pastile placebo?? ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #4 2007-04-17 11:42:15
Re: va rog mult sa mi raspundeti...alea 7 inactive (sunt altfel decat restul). Nobody home Offline #5 2007-04-17 11:42:34
Re: va rog mult sa mi raspundeti...pai si p alea l am luat tot invers:( ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-17 11:49:52
Re: va rog mult sa mi raspundeti...idea e sa nu iei pastilele placebo in locul celor active. mai bine pe astea inactive sa le tai de pe folie si scapi de grija. Nobody home Offline #7 2007-04-17 13:56:28
Re: va rog mult sa mi raspundeti...nashira incearca sa iti spuna ca nu sensul sagetilor conteaza ci sa iei intii cele 3 siruri de pastile mai maricele si abia apoi pe cele mici(daca tii la ele). atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|