|
Nu esti logat.
Informatii cu privire la rezultatul papanicolau#1 2007-04-17 11:59:37
informatii cu privire la rezultatul papanicolauVa rog foarte mult sa ma sfatuiti si pe mine...!Astazi mi-am luat rezultatele testului PAPANICOLAU, iar doamna doctor nu mi-a dat foarte multe informatii despre rezultate.Acestea sunt: frecvente PMN; modificari celulare benigne:infectii cu bacterii si modificari reactive asociate cu inflamatie.M-a speriat foarte tare pentru ca mi-a dat de facut cateva analize foarte-foarte scumpe (HPV,Micoplasma, si inca trei ale caror denumiri nu le inteleg din scrisul doamnei doctora).Nu mi le permit.Ce ar trebui sa fac? Offline #2 2007-04-17 12:04:43
Re: informatii cu privire la rezultatul papanicolauSi inca ceva...mi-au spus ca data viitoare imi vor face si o cauterizare pentru o rana "micuta".Doare? Nu poate fi inlocuita cu vre-un tratament natural? Offline #3 2007-04-17 12:15:27
Re: informatii cu privire la rezultatul papanicolauhpv ala e putin de speriat. daca l-a recomandat...inseamna ca nu i-a placut ceva. Offline #4 2007-04-17 12:28:02
Re: informatii cu privire la rezultatul papanicolauMihaela, fa intii un examen de secretie(care ar fi trebuit din start sa insoteasca testul papanicolau) poate aflam care sunt bacteriile alea. Acest examen ti-l vei putea permite. Nu reiese de nicaieri ca ar fi nevoie de testele acelea deocamdata. Si cu cauterizarea eu zic sa mai asteptam Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-04-19 13:47:12
Re: informatii cu privire la rezultatul papanicolauva multumesc foarte mult pentru ca mi-ati raspuns.ideea e ca eu consider totul normal...nu ma doare nimic...nu ma supara nimic...pentru cauterizare ar fi trebuit sa ma duc peste 2 saptamani...dar atunci este 1 mai (nu se va lucra).deci...cand sa ma duc? peste 1 luna jumatate? crede-ti ca e bine? Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-19 13:48:30
Re: informatii cu privire la rezultatul papanicolauasa ii zice: examen sau analiza de secretie. fa-l tu. si daca ai ceva care se poate transmite pe cale sexual va primi si partenerul tau tratament sau ti se va spune sa-l trimiti la analzie. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|