|
Nu esti logat.
Igiena sexuala corecta#1 2007-04-17 12:46:14
Igiena sexuala corectaAm tot citit despre acest lucru, insa din pacate am gasit doar cateva reguli disparate. As vrea sa stiu cu exactitate ce inseamna sa ai o igiena sexuala corecta, pentru ca asta te fereste de multe probleme. O sa spun ce reguli am gasit pana acum si va rog sa imi spuneti daca mai este si altceva. Offline #2 2007-04-17 12:57:37
Re: Igiena sexuala corectasincer si eu astept cu nerabdare feed-backul referitor la acest subiect..pana acum ce a scris Mary stiam si eu..ma rog cu mici diferente.. To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #3 2007-04-17 13:25:57
Re: Igiena sexuala corectaca peste tot parerile sunt impartite: unii spun ca dupa actul sexual ar trebui sa ne spalam in vagin cu apa simpla, altii spun ca mai rau facem dc ne bagam nasul acolo unde se rezolva treaba de la sine. Asa ca fiecare poate sa faca cum vrea, eu un a nu ma spal in vagin decat rar ca sa nu fac vreo prostie si pana acum totul a afost in regula! Asa ca fiecare e bine sa faca lucruri care sa nu ii dauneze si cu care sa se simta bine! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2007-04-17 13:46:02
Re: Igiena sexuala corectaeu sunt pentru indepartarea spermei din vagin(spalatura vaginala dupa contactul sexual) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-04-17 16:17:06
Re: Igiena sexuala corectaAm gasit ce este scris despre igiena sexuala, multumesc de link (sincer nu mi-a trecut prin cap sa caut si pe site, am cautat doar pe forum). Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-17 19:41:07
Re: Igiena sexuala corectacu degetul si cu apa calduta,fara sapun,fara geluri! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|