|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-17#305 2008-04-03 21:05:38
Re: gardnerella vaginalisDa, nu stiu ce sa zic. Doua pe zi mi-a prescris. Numai ca mai am inca o dilema...Cat timp este necesar sa stau la orizontala ca sa se absoarba cat de cat din substanta din ovul, inainte sa ma ridic (oricum am observat ca daca ma ridic, tot nu iese scurgerea respectiva de excesul de substanta decat cam dupa cateva ore)? Ca de exemplu daca trebuie sa aplic seara e ok, ca e noaptea la mijloc, dar dimineata...tot trebuie sa stii aproximativ cu cat timp inainte sa te trezesti ca apoi sa mai fie un interval pana te ridici din pat pentru ziua in curs...Deci oare cam de cat timp e nevoie sa stau in pat? Offline #306 2008-04-03 21:43:48
Re: gardnerella vaginalisdaca il pui exact inainte sa te culci si apoi te bagi in pat e f ok...are timp destul sa se absoarba... happy with him...inlove with him... Offline #307 2008-04-03 21:46:55
Re: gardnerella vaginalisPai cu cel de dimineata nu prea ai ce sa faci...pentru ca mai devreme sau mai tarziu ,tot o sa se scurga afara.Stai si u daca ai posibilitatea macar 1-1,5 ora. Offline #308 2008-04-04 00:27:22
Re: gardnerella vaginalisCam la ce interval ar trebui aplicate ovulele daca se pun doua pe zi? De exemplu mi-am pus la 11.30 seara si apoi la 5.30 dimineata, dar apoi m-am gandit ca e prea mica diferenta de ore intre cele doua aplicari si mi-am pus la 7 seara (si am stat 1.5 ore in pat) si dimineata la 5.30. Care varianta este mai buna? Este vreo regula pentru chestia asta? Un interval minim de timp intre doua aplicari? Offline #309 2008-04-04 00:28:47
Re: gardnerella vaginalisnu este vreo regula...eu zic ca cel mai bine e sa ti l pui seara inainte de culcare si dimineata cand apuci...inainte sa mergi la servici/scoala/faculta... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#310 2008-04-04 00:33:03
Re: gardnerella vaginalisMerci mult, asa o sa fac... Offline #311 2008-04-04 00:37:26
Re: gardnerella vaginaliscu placere happy with him...inlove with him... Offline #312 2008-04-06 13:10:02
Re: gardnerella vaginalisBuna Offline #313 2008-04-06 13:22:42
Re: gardnerella vaginalisda...daca ai candida di gardnerella inflamatia se datoreaza lor... happy with him...inlove with him... Offline #314 2008-04-07 16:30:57
Re: gardnerella vaginalisam facut si eu o analiza de secretie si mi-au iesit urmatoarele: Offline #315 2008-04-07 16:46:32
Re: gardnerella vaginalisapar filamente miceliene si el nu crede ca e candida? de la metronidazol s-ar putea sa fie..l. trebuie sa iei si un flucovim 150 doza unica in ziua in care iei prima pastila /ovul. in rest tratamentul e ok. mami de minuni Offline #316 2008-04-07 17:14:39
Re: gardnerella vaginalisil tot intreb daca trebuie sa ia si partenerul si mi-a zis ca nu e necesar ...eu i-am mai dat lui pana sa imi recidiveze nesuferita asta de gardnerella si fasygin si flucovim si el nu are nici un simptom si parca nu l-as mai pune inca o data sa ia. are ceva daca nu mai ia si el? Offline #317 2008-04-07 17:25:28
Re: gardnerella vaginalisel poate sa nu ia daca nu are simptome mami de minuni Offline #318 2008-04-10 11:38:31
Re: gardnerella vaginalisBuna fetelor, revin cu vesti nu prea incintatoare.am fost la medic, si ce sa vedeti surpriza nu mi-a trecut vaginita cu gardnerella nici dupa al doilea tratament.asa ca acum o iau de la capat dar cu alte medicamente, doar Flagyl ovule, spalaturi cu tantum rosa si meclon unguent seara si dimineata.fara pastile. si daca nici de data asta nu trece mi-a promis ca va face o cultura sa vedem de ce nu trece si poate iau antibiotice. dar nu inteleg de ce trebuie sa mai astept inca o luna ptr asta?nu se putea rezolva de acum? ma rog in fine, sa lasam asta. ce m-a surprins a fost faptul ca mi-a zis ca m-am reinfestat, ca apoi sa -mi spuna ce de fapt poate e o tulpina mai rezistenta si nu cedeaza la metronidazol atit de usor.deja sint in ceata, e sau nu e o boala cu transmitere sexuala?ca deja ma lasa nervii, de cite pastiel si creme folosim amindoi. Help! Offline #319 2008-04-10 12:00:00
Re: gardnerella vaginalisnu e boala cu transmitere sexuala. gardnerella face parte din flora vaginala normala si la un moment dat o ia pe ulei (de la spalaturi vaginale de obicei). nu tot timpul gardnerella reactioneaza la metronidazol. trebuia facuta cultura si antibiograma acum ca asa dai banii pe tratamente degeaba. mami de minuni Offline #320 2008-04-10 13:09:39
Re: gardnerella vaginalissincer, cred ca trebuie facut ceva ca sa inmultim bacilii Doderline...altfel, putem sa facem si culturi si antibiograme si alte minuni, si mii de tratamente....nu se va rezolva problema, ci dimpotriva se va inrautatii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #321 2008-04-10 13:23:23
Re: gardnerella vaginalisPe biletul de analize candida nu apare, si la papanicolau e CI. Deja e prea mult si pentru mine. Ma pierd in atitea detalii cu toate ca medicina nu imi este un domeniu strain. Ce mai tura vura, vor trece si astea 10 zile de tratament alt control alti bani, si vom vedea ce va mai fi. Multumesc oricum pentru raspunsuri si......pastram legatura Offline #322 2008-04-10 13:27:21
Re: gardnerella vaginalis
nu zice doctoressa aici de candida mami de minuni Offline #323 2008-04-10 13:45:38
Re: gardnerella vaginalis
chiar sunt curioasa de ce nu spun niciodata medicii asta... cel putin la cei pe la care am umblat eu, unul nu mi-a zis ca pt candidoza/gardnerella trebuie refacuta flora... dadeau pastile (care distrug si mai rau flora) si gata, nimic dupa.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|