|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-7#115 2007-06-18 12:54:27
Re: gardnerella vaginalisacela recomandat de medic, la cabinet Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #116 2007-06-18 12:54:36
Re: gardnerella vaginalisangel stergeti din multitudinea de posturi repetate..vei primi raspuns intr-un singur..e suficient sa ne spui problema O singura data My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #117 2007-06-18 12:59:49
Re: gardnerella vaginalisproblema e ca medicul meu e plecat in concediu si imi e teama sa nu se agraveze ,asta a fost motivul pt catre am apelat la tine Offline #118 2007-06-18 13:01:17
Re: gardnerella vaginalismedicl care l-a diagnosticat pe el unde e? ca precis i-a dat si tratament! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #119 2007-06-19 18:57:59
Re: gardnerella vaginalisbuna seara. in urma unor analize s-a descoperit ca am garnerella. Medicul mi-a prescris urmatorul tratament: etapa 1. Nistatina si Ciprolen + ovule Cervucid, etapa 2 Norfloxacin + Lomexin (2 ovule) + cervucid. ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline Publicitateloading...
#120 2007-06-20 11:31:22
Re: gardnerella vaginalisdupa parerea mea e intr-adevar nepotrivit....cu atit mai mult cu cit se stie(sau ar trebui sa se stie) ca tratamentul pentru gardnerella e de electie cu metronidazol sau cu clindamicina.....ori tie nu ti s-a prescris nici unul din astea 2 ci cu totul alte antibiotice(ai primit insa terapie de protectie antimicotica...ceea ce e bine...macar daca nute vindeci de gardnerella sa nu faci si candida pe deasupra)....Riscul este deci nu doar sa nu te vindeci ci sa se agraveze problema(antibioticele pot determina aparitia infectiei cu gardnerela prin acelasi mecanism prin care pot determina candidoza) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #121 2007-06-20 12:07:02
Re: gardnerella vaginalisMultumesc mult. ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #122 2007-06-20 12:10:54
Re: gardnerella vaginalisda...insa din pacate programarile la ea sunt la distanta mare...iar tu ar trebui sa te tratezi acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #123 2007-06-20 12:48:19
Re: gardnerella vaginalisam vazut ca s-a vorbit de bine despre o doamna doctor Degeratu Rodica. Ultima oara a fost editat de sarah_ath (2007-06-20 12:49:38) ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #124 2007-06-20 12:55:51
Re: gardnerella vaginalis
chiar si eu sunt curioasa de intrebarea asta. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-20 13:00:09) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #125 2007-06-20 13:05:34
Re: gardnerella vaginalisadica ce miros, blue-elf?...poti merge pentru examen de secretie cam la o saptamina...insa cel mai bine dupa prima menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #126 2007-06-20 13:10:31
Re: gardnerella vaginalisnushu e asa intepator mirosu.....aha deci nu sapt asta ci sapt viitoare sa merg. ms mult:-* Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #127 2007-06-20 13:14:44
Re: gardnerella vaginalisse poate.....nu stiu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #128 2007-06-21 11:30:47
Re: gardnerella vaginalisnushu dc dar tare mi-e k nu scap din prima de ea...am o presimtire... una proasta.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #129 2007-06-21 12:00:53
Re: gardnerella vaginalisda rezultate si e chiar aproape obligatoriu sa faci ceva pentru echilibrarea florei....deci pune iaurt, te-ai gindit foarte bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #130 2007-06-21 12:11:23
Re: gardnerella vaginalisaha multumesc mult,atunci asa o sa fac,dar ma sfatuiti ca dupa ce termin tratamentul cu ovule(duminik il termin) sa pun imediat iaurt 5 zile si abia nu sapt asat care vine ci cealata sa ma duk sa-mi fac examenul de secretie sau sa astept dupa menstruatie? cum credeti ca e cel mai bine??? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-21 13:28:34) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #131 2007-06-22 13:16:09
Re: gardnerella vaginalissa astepti pina dupa menstruatie...si sa pui iaurt imediat ce termini ovulele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #132 2007-07-31 00:35:06
Re: gardnerella vaginalisbuna doctoressa! Offline #133 2007-08-19 20:54:42
Re: gardnerella vaginalisam facut si eu testul papa nicolau, si rezultatul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|