|
Nu esti logat.
Gel bioclin(nu e reclama)-2#20 2007-04-27 18:25:05
Re: gel bioclin(nu e reclama)cum e cu iaurt? "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #21 2007-04-28 13:31:26
Re: gel bioclin(nu e reclama)iti pui timp de 3-4 zile iaurt cu siringa (de 5ml si in fiecare seara alta siringa)...seara...inainte de nani...si dimineata te speli...simplu si eficient (cel putin pt mine a fost)... happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-04-29 09:18:47
Re: gel bioclin(nu e reclama)E vorba despre iaurtul din comert, cel natur? Offline #23 2007-04-29 09:30:38
Re: gel bioclin(nu e reclama)Au spus mai multe persoane pe forum ca le-a mers cu iaurtul,si nu cred ca ar mai spune cineva de aceasta metoda daca nu ar functiona .Si da,e vorba de iaurtul obisnuit.Incearca,nu ai nimic de pierdut,poate te ajuta si pe tine Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-04-29 09:30:52) Offline #24 2007-04-29 10:19:32
Re: gel bioclin(nu e reclama)cum spunea si mandy...e vb de iaurt din comert...ala ieftin e mai bun...da 4 zile e de ajuns...poti pune si 5 daca vrei...ca sa fi sigura...rau nu are ce sa faca...si in plus dute la farmacie si cumparati Biotics...sunt lactobacili si ajuta si ei la refacerea florei...pe mine cel medicamentos nu ma prea ajutat...adica trecea aparent (nu mai aveam secretii...usturimi, etc) dar aveam dureri la contact si imi iesea la lama...bafta happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-05-02 11:06:45
Re: gel bioclin(nu e reclama)as dori si eu sa va intreb cate ceva.. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #26 2007-05-02 12:24:57
Re: gel bioclin(nu e reclama)din cite stiu eu gelul ala are un fel de dozator... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-05-02 13:10:08
Re: gel bioclin(nu e reclama)nu are dozator.. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #28 2007-05-02 13:11:09
Re: gel bioclin(nu e reclama)atunci apreciaza tu cit sa pui...nu e nevoie de mult, iar daca ti-ar spune cineva o cantitate nu ai putea sa iti dai seama daca a iesit aceea din tub sau nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-05-02 13:24:06
Re: gel bioclin(nu e reclama)multumesc.Dumneavostra am vazut ca ziceati de 5 zile tratamentul cu bioclin seara,pe prospect scrie 7 zile...acuma nu stiu cum sa fac..E si scump ca naiba si cand am strans aseara de tub era aproape de un sfert gol. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #30 2007-05-02 13:48:59
Re: gel bioclin(nu e reclama)stringe si tu mai cu mila de tub. Ajung 5 zile...nu e musai 7..daca insa ai suficient gel, poti sa faci si 7 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-05-04 10:57:35
Re: gel bioclin(nu e reclama)Pentru candida e recomandat tratamentul cu gynozol de 400mg in combinatie cu gelul bioclin? Offline #32 2007-05-07 11:37:20
Re: gel bioclin(nu e reclama)nu in combinatie. eventual gynozol si apoi gel bioclin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2007-05-08 17:44:01
Re: gel bioclin(nu e reclama)Ce este de preferat pt igiena zonei intime? sapunul pt copii sau un gel intim ( gen carefree, avon, oriflame, nivea)? we're part of a neverending story Offline #34 2007-05-09 11:26:35
Re: gel bioclin(nu e reclama)pentru igiena intravaginala-apa si atit. pentru zona vulvara, e bun orice gel de dus(cu care iti speli si restul corpului) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2008-09-03 19:32:05
Re: gel bioclin(nu e reclama)D vreo 4 zile ma doare f tare intrarea in vagin shi zona clitorisului. Arata doar foarte putzin umflata shi putzin roshiatica zona din jurul intrarii in vagin. Mai demult am facut tratamente pentru candida cu ovule shi mi-a trecut. D atunci nu am mai folosit niciun produs pentru spalat in vagin, decat apa chioara, cum spune doctoressa. Deci nu cred k d la asta s-a produs vreo reactzie, ca la alte fete dp forum. Sa folosesc shi eu Bioclin Multi-gyn Actigel? Am cautat la mine in orash shi nu am gasit decat tablete, care se dizolva in apa shi e nevoie d irigator. Ce imi recomandatzi? E insuportabila durerea, chiar shi cand doar stau p scaun I'm in love with love ifself 8-> Offline #36 2008-09-03 20:23:20
Re: gel bioclin(nu e reclama)chiar nu ai gasit gelul? cred ca te-ai iritat pe acolo poti sa iti dai cu crema de galbenele si eventual sa te speli la exterior cu ceai de musetel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2008-09-03 21:36:11
Re: gel bioclin(nu e reclama)
nu e voie de exemplu sa te speli si cu ceai de musetel in vagin nu? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #38 2008-09-03 22:52:52
Re: gel bioclin(nu e reclama)Ba da, ca tratament pt inflamatii de ex, dar nu toata ziua-buna ziua pt ca nu e sanatos (nici cu apa simpla nu-i bine sa faci spalaturi intravaginale prea dese). "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|