|
Nu esti logat.
Vrem sa aflam dak a ramas-2#20 2007-05-07 20:37:14
Re: vrem sa aflam dak a ramaslichidul ala contine catica spermatozoizi dar nu multi.am refacut testul clar negativ ori am gresit eu cu ceva ori era ala prost cel putin asta a aratat rezultatul imediat.pup crys si multumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-05-07 20:43:31
Re: vrem sa aflam dak a ramassi pana la urma knd un test de sarcina este relevant? o sapt, 2, 3? Offline #22 2007-05-07 20:44:49
Re: vrem sa aflam dak a ramas3 saptamani de la contactul cu risc sau 7 zile de intarziere a menstruatiei.bafta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2007-05-08 10:26:14
Re: vrem sa aflam dak a ramasdaca am facut un test si dupa 5 minute nu a aparut nici o linie dar dupa jumate de ora a aparut o linie si parca si a2a.poate sa fie considerat valid.am mai facut un test care dupa 5 minute a aratat ca rezultata negativ.pot sa il iau pe primu in considerare? sau ala nu era bun sau nu l-am facut eu cum trebuie asa cum au zis fetele. va multumesc Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-08 10:28:57) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-05-08 10:46:17
Re: vrem sa aflam dak a ramasprimul test nu ai de ce sa il iei in considerare. Linia martor era obligatoriu sa apara in cele 5 min regulamentare. Uita de el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-05-08 12:18:28
Re: vrem sa aflam dak a ramasmultumesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|