|
Nu esti logat.
Triquilar!!!!#1 2006-06-16 11:10:55
triquilar!!!!am citit pe acest forum (o fata spunea) ca triquilar nu este bun!!!!ESTE ADEVARAT????????? daca medicul mi-la dat si acum aflu ce nu este bun ce sa mai cred???eu iau de 2 ani... If you are going through hell, keep going Offline #2 2006-06-16 11:32:26
Re: triquilar!!!!Nu cred ca trebuie sa pui atit la suflet ce spune "o fata"....Triquilar este un cntraceptiv foarte bun, facut de o firma cu renume pe piata contraceptivelor, firma ale carei produse mie personal imi plac foarte tare(este vorba despre Shering AG). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-06-17 14:55:31
Re: triquilar!!!!mi-ati luat o piatra de pe inima, ma bucur ca am descoperit acest forum If you are going through hell, keep going Offline #4 2006-07-23 12:37:26
Re: triquilar!!!!Ma uimesc persoanele care se iau dupa ce spun unele, altele.Din punctul meu de vedere cele mai bune informatii ti le furnizeaza un medic( fie in urma unei consultatii "face to face" sau "on line" cum e aici). Eu am folosit Triquilar si nu am avut probleme.Am fost foarte multumita. In plus depinde de organismul fiecarei persoane si al varstei. M-am saturat sa citesc sfaturile unora: NU LUATI CA PATESTI NU STIU CE! Cum am mai spus totul depinde de organism- parerea mea.Azi am descoperit si eu acest FORUM si mi se pare SUPER. Tin sa o felicit pe DOCTORESSA care vine cu sfaturi utile !!!! Infectiile cu Transmitere Sexuala nu fac deosebiri ... nu conteaza daca esti sanatos tun sau anemic, nu conteaza daca esti femeie sau barbat, nu conteaza daca esti alb sau negru, nu conteaza daca este prima (sau singura ...) relatie sexuala sau daca ai multa experienta, nu conteaza daca te scalzi in bani sau esti sarac lipit ... oricand, oricine poate fi infectat daca nu se protejeaza ! Offline #5 2006-08-19 22:07:55
Re: triquilar!!!!revin dupa ceva vreme nu stiu ce se intimpla dar ciclul a inceput sa-mi intirzie cu 2 zile, acum nu-mi mai vine la intervalul de 4 zile(dupa terminarea foliei) ci la 6 zile, este vreo problema??? If you are going through hell, keep going Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-04 14:41:04
Re: triquilar!!!!chiar nu-mi raspunde si mie nimeni ( If you are going through hell, keep going Offline #7 2006-09-04 14:44:48
Re: triquilar!!!!nu e problema. vine in perioada de pauza. Nobody home Offline #8 2006-09-04 14:49:23
Re: triquilar!!!!da imi vine cind inca mai sint in perioada de pauza, dar mi-se pare ciudata treaba asta...cred ca este pe sistem nervos If you are going through hell, keep going Offline #9 2006-09-04 14:54:17
Re: triquilar!!!!nu e nici o problema.bine ca vine .Depinde de fiecare la cat ii vine.Stai linistita, asta e parerea mea. Offline #10 2006-09-04 15:02:22
Re: triquilar!!!!cristina_c, nu mai cauta probleme unde nu sunt....menstruatia apare in interiorul perioadei de pauza. Atit. In care dintre zile, conteaza mai putin....s-a mutat din a 4a intr-a 6a....ei si???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-09-04 15:33:43
Re: triquilar!!!!bine o sa fiu cumintica:)... If you are going through hell, keep going Offline #12 2007-04-24 00:25:19
Re: triquilar!!!!Am si eu o intrebare....acum ceva vreme am inceput sa iau triquilar...mi-a fost prescris de catre doctor si am inceput folia in a 4-a zi de ciclu. Am incetat administrarea pt cateva luni si acum am decis sa folosesc produsul din nou. Am inceput administrarea in a 4-a zi dupa cum am mai facut...dar citind prospectul am observat ca scrie faptul ca trebuie inceputa folia in prima zi de ciclu.......EXISTA VREO PROBLEMA....AM NEVOIE URGENTA DE UN SFAT....!!! Offline #13 2007-04-24 00:42:41
Re: triquilar!!!!Pai am inceput folia de 4 zile si in a 4 zi abia am facut sex....partenerul nu s-a protejat.....exista vreo posibiliate sa raman gravida ...daca am luat din a 4 zi si nu din prima asha cum zice prospectul??? Offline #14 2007-04-24 00:45:16
Re: triquilar!!!!Nu a ejaculat in mine. Care crezi ca sunt sansele sa raman asha dupa tine Offline #15 2007-04-24 01:03:41
Re: triquilar!!!!ok....mersi mult....chiar stau cu frica in mine. Tot stau si ma gadesc daca totusi cat de putina sperma a iesit..offf....is foarte stresata Offline #16 2008-01-09 17:44:39
Re: triquilar!!!!si eu iau de 2 ani triquilar si pot sa spun ca nu am avut deloc probleme! daca te simti bine cat timp le iei nu e nimic rau;) . eu a trebuit sa schimb vreo 3 feluri de pastile ca sa vad cu care imi prieste!asa ca nu asculta ce spune lumea despre acest produs,trebuie sa te convingi,daca apar probleme cand le iei mergi la medic sa-i spui sa ti le schimbe;). iar in pauza de 7 zile mie imi vine a4-a zi din pauza. Ultima oara a fost editat de cristian_elena (2008-01-09 17:46:47) IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #17 2008-01-09 17:53:18
Re: triquilar!!!!nu suntem toti roboti, si nu avem toti acelasi tipar;de aceea unele AC sunt bune pt unii si la altii nu se potrivesc . dak medicul le recomanda inseamna ca stie el ce face cum a zis si cristian_elena, daca dupa perioada de acomodare nu te simti bine, abia atunci mergi la medic si discuti cu el sa ti le schimbe Offline #18 2008-03-23 13:34:46
Re: triquilar!!!!buna!!eu iau de ceva timp triquilar...iar acum cand trebuia sa incep o noua folie, dupa perioada de 7 zile libere am intarziat o zi adica prima pastila nu am luat-o si am luat-o a doua zi in mod normal este vrei problema?trebuie sa folosesc alte metode contraceptive suplimentare?va pup sa aveti o zi buna. Offline #19 2008-03-23 13:36:35
Re: triquilar!!!!da...te protejezi suplimentar primele 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|